Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 naz yapmış,kaçan kovalanır nasılsa diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ben benim hatunun peşinde bi dönem koştum be yawrum sabret diyorum bak. sonra benim gibi mutlu olursun allah yüzümüze bakar. allahım sana geliyorum diye sokaklarda koşmak istersin sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 5 aydır sana fotoğrafını yollamadıysa kesin çirkindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bende şu an çıktıgım kız arkadaşımla tanıstıktan 7 ay sonra bulusmustum 3 aydırda çıkıyoruz.Ailemle falan da tanıştırdım.Mutluyuz (= Sabret biraz bence tmm 2 hafta sonra bulusalım o zaman sende hazır hisset kendini de hafiften de resti çek.Seni seviyosan zaten gelir.Kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bi insan birini görmeden nası sever ya bırakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 @bizsiziararız kız oğlanı görmüş oğlan kızı görmemiş. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 oğlan sizin ! kız bizim !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Görmeden buluşmayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bobrek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 5 aydır adamın biri seni kekliyodu artık canı sıkıldı mesela http://forum.paticik.com/konu.php?id=182287 [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 01:15 tarihinde, AzureSlayer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar