Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 İbret-i alem olsun bu hikaye . Saat 6 bak . Gült chatteyiz , bi anda tunca diyor ki aquilayla champ yapıyoruz . 2 saat "olm söylesenize" muhabbetinden sonra "e iyi gelin amk" diyorlar . Açım tabi , koşup gidiyorum . -Nerdesiniz ? -Sol alttayız -Geleyim -... -Yoksunuz abi -Olm balkona çıktık psleri götürcez -BEN DE ORAYA GELDİM YOKSUNUZ ? -Olm star rooma geçtik -Dur ... ... ... -Abi ben yattım ... Bi de bu arada çıkan ps ler de 120 eva ve 115 fencemiş . Aradan Dextra giriyor -Ne çıktı -SAZAN ÇIKTI SAZAN Arkadaşım , gittim gecenin bi vakti , koşturmakla kalmadım bir de öldüm , AYIP YAPTIĞINIZ YA , ÇIKARIM BEN BU GÜLTTEN YA =/ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ahahaha banada tunca anlatti.. harbi gg olmus.. abi fishing kasmayin diyorum, dinletemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 aeuhaeuhaeau abi koptum sabah sabah. aquyla oturuyoz brit bankda. aqu diyo yeni başladık ben diyorum çıktı barra, kim kimsiniz diyolar benle aqu diyorum bi yandan lol falan diyoz aquyla. ps vermeyiz gelseydiniz ama para toplamaya gelin istiyosanız falan dedim açlar direk gitmiş ölmüş biri aeuhae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 acligin bedeli demek ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bence de. [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 06:10 tarihinde, aquila tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 yaziktir lan, acliktan agziniz kokuyor zaten. dextraya 50klik spellbook arastirma fonundan sonra geri kalana da haftalik 10klik burs vericem ey key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 khala ile wrest kasmasam geliodum beetle'la koştura koştura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 hahahaha "şaka yapıyor gibi bir font mu kullanıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 evet abi yedi bitirdi beni o laf gecenin bi körü. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 o degilde bankada oturuyoruz tuncayla, aeron bankaya geldi hazirlandi oyle gitti, biz orda duruyoruz. Dextrada caktirmiyo ama ilk o atladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ahaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 said: lan font aynı font lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Utanmadan cevap veriyor bir de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 xae kizma saka yapmislar, super bi saka, iyi yormus seni ama olur o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 UOMAP'e adamlar gült foksiyonunu boşuna koymamışlar, üşenmeyin açın. kendi düşen ağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 sen sazansan ben neden utaniyorum arkadasim. bastik pslerimizi, paralari da attik bankaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar