Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray-A.Sebat

Öne çıkan mesajlar

• Admin
Mesaj tarihi:
sezonun en gollü derbisi oldu
resmen gol düellosu seklinde geçen maçın ilk yarısını izleyen ben 87234623 tane ortadan 1 tanesini kendi adamına atamayan gs li futbolcuları görünce 2. yarıyı boykot edip chat yapmaya pc başına döndüm.
kapılarıda kapadım içerde maçı izleyen babam tvnin sesini açmıştı gol falan sesi gelmesin diye ama telefon boş durmadı paso dıdıt dıdıt hay ulan gene ne oldu diye bakıyom basket macına dondu . neyseki derbinin gülen tarafı gs oldu .

:tebrikz:[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya.
bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D
Mesaj tarihi:
bide golleri verilmedi adamların

rezil oynuyoruz, bıktım usandım artık resmen, moral falan kalmadı bende[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Mesaj tarihi:
Galatasaray ın bu halde olmasının tek sebebi Özhan Canaydın dır.
Takımı Şampiyon yapmış Şampiyonlar liginde takıma 2.tur u oynatmış bir teknik direktörü niye ve neden kovarki? Tabi sırf canaydın değil taraftarda Terim i istedi.
Lucescu gibi çok iyi bir teknik direktörü büyük risk alarak kovdular ve Fatih Terim i aldılar.
Şimdi yönetim otursun Lucescunun kartalını uçuruşunu seyretsin.[hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
Fatih Terim'e gicigim. Bunun böyle olacagini da biliyordum, hatta hep derdim, Aziz Yildirim salak olmasa Lucescu'yu alirdi diye..
Daum'a fln basar.
bu arada yanlis anlasilmasin ben FB'liyim... :D[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Mesaj tarihi:
amma dalga geçtiniz yahu, 8 yıllık eziklik pek yaramamış bjkilere,
hadi bazılarınıza lafım yokta, yeni yetme futboldan anlamayan adamlar ortalığı karıştırıyor, nukem bir de alan yetkilisi olacak kendisi daha gaz ,
3-0 oldu diye maçı bırakırsan ne oluru gösterdi adamlar, bizimkiler ciddiyeti bırakmasa atamazlardı o kadar.
Ayrıca kanımca mondi değil bülent suçlu, bomboş bıraktı milleti forvete gide gele yorulunca denyo
Mesaj tarihi:
Ben baştan beri Terim in gelmesini istememiştim.Çünkü Terim Lucescu nun kurduğu takımı oynatamaz diye.Ama Lucescu çok baba adammış kovulana kadar Galatasaray ın başındaydı Şampiyon yaptığı gece kovuldu.Terimde ilerde inşallah Mustafa Denizli gibi olmaz.[hline]
Don't panic
No fırfır
This is Turkish Technology

Mesaj tarihi:
Hele şükür futboldan anlayan birileri çıktı diyecem de adama laf etme şarapcı diye Bone, adam sıkıcı futbol oynatıyor, İtalyan yani.
Geçenlerde birsi çok iyi özetlemişti bir başlıkta da kaynamış sanırım.
GS atak futbolu oynamayı sever, camiada öyle ama Lucescu savunma futbolu oynatmayı sever, kontrada 1,2 atsam yeter hesabı yapr (2. senesi şampiyonalr liginde grupta 5 beraberlik aldık 6. maç yenilmiştk barca ya 1- 0 , ilk maçta Roma son dk da 1 - 1 yapmıtı) Ondan Saldırmayı rakibi parçalamayı seven Galatasay camiası bu tarz da bir teknik direktörü de kabullenememiştr.
BJK ye cuk oturmuştur o ayrı. Bizde ki basın yavşak, kişiliksiz bir basın. Adam gibi basın olsa kazanırkende eleştirir, devleştirdikleri Lucescu'yu da eleştirirdi. Adam bizdeyken çingene, şarapçı bilmemne diye çuval dolusu eleştiri aldı. BJK ye geçince Romen presni Lucescu, güleyim bari ..

BJK liler bunu bilmeli aslında herkes bilmeli ki GS'nin eskileri bir takımı şampiyon yapıyorsa GS gerçekten çok büyük bir camiadır...
Mesaj tarihi:
Mexinth sen futboldan felaket anlıyorsun abi burda harcanma seni alalım bi tv programına Reha Muhtar la beraber iyi gidersiniz ? Körler sağarlar birbirini ağarlar hesabı ?

Lucescu sıkıcı futbol oynatıyor diyorsunuz. Adam garanti oynuyor. Maçı riske ettiğini gördünüzmü?
Bone 100. yıl gazıyla oldunuz diyorsun.
2 sezondur Türkiye de en iyi futbol oynayan takım Beşiktaş.
Fatih Terim iyi teknik direktördür. Kimse zaten inkar edemez. Ama şu var Terim ve gs hala Okan-Emre-Hagi-Popescuyu arıyor.
Mexinth Unutma gs lucescuyla şampiyon olduğu zamanda Beşiktaş ın eskisi vardı. O zaman Beşiktaş ta çok iyi bir klup.
Ayrıca eskisi terimi çok yanlış. Gs taraftarının hepsine sorsak %90 nı Lucescuyu ister. Eski olması için ona muhtaç olmamak lazım...[hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
Bone o zaman sana verilicek cevapta aynen Erman Toroğlu lafıyla olsun...

Geçen sezon
Beşiktaş - Bursa (2-2) maçından sonra Maraton programı.

"Bu takım Şampiyon olamaz lucescuyla bu iş yürümez"[hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
Lol sizmi olcaksınız bone?[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
mexinthi mod yapın bir de paticik futbol sayfası hazırlasın aydıntlasın bizi engin futbol bilgisiyle. böyle aşmış süper zeki arkadaşlardan yararlanmalıyız
Mesaj tarihi:
said:
BonePART, 05 October 2003 15:28 tarihinde demiş ki:
turkiyenin en kotu en sıkıcı en basarısız futbolunu oynatır lucescu

türkiyede lucescu dışında clde başarı yakalamış bir td var mı?
Mesaj tarihi:
Bone galibiyetmi öenmli yoksa zevkli futbolmu?
İtalya da Juve de aynı şekilde oynayan bir takım ama kendini kanıtlamış bir takım.
50 tane pozisyon üretmekmi daha önemli.
Yoksa maçı garantilemekmi?[hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
Bi sen beğenmiyorsun herhalde bone hehe
Erman toroğulu her hafta öve öve bitiremiyor.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
futbolun bi şov işi olduğunu unutan herkese bravo burdan

tabiiki atak futbolu daha çok sevilir garanti skorlu defans futbolundan

ispanya ligini italya ligine tercih eden insanlar veya italyanın maçıyla brezilyanın maçı olduğu sırada brezilyanınkini açan insalar gibi[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki:
kizin hirkasindan tuttum
zipladim kafa kodum
Mesaj tarihi:
futbol şovdan çıkalı 20 sene oluyo be
para ve reklam sektörü artık
hele türkiye tam yabancı futbolcuların son yıllarını bol para kazanarak geçirmek için geldikleri bi lig oldu[hline]
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
someone, 05 October 2003 20:03 tarihinde demiş ki:
futbol şovdan çıkalı 20 sene oluyo be
hele türkiye tam yabancı futbolcuların son yıllarını bol para kazanarak geçirmek için geldikleri bi lig oldu[hline]

bukadar çelişkili mesaj atan olmamıstı spor a ilki başardın yane :)

şovdan cıkalı 20 sene oldu

rofl[hline]Grandmaster Hamburger
Sitemin Forum'u
Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki:
karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya.
bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D
Mesaj tarihi:
Yanlız Erman Toroğlu anti Galatasaray dır. Gs nin 4 sene üstüste şampiyon olduğu zamanlar, lucescu zamanları hep GS aleyhine yorumda bulunurdu, Şansal bile Hocam ama sanki öyle değil gibi derdi.

Raid3r başkasndan duydugun lafı satarak adam olmazsın sadece ufalırsın, ama sana kızmıyorum beninin öss den dolayı bulanmasına veriyorum.

black sende muhtaç olmamak lazım demişsin. Galatasary camiası Lucescuya muhtaç değildir, hatta diyelim Terim istifa etti, işte o andan itibaren oklar Luce'nin aleyhine döner, hele Luce GS ye gelmek istiyorum filan derse ortada kasırga olur Luce'yide harcarlar. Medyanın mantığı budur, GS de kim varsa harcayalım, gerçi sırf GS için değil bu ama malesef Türk kültürünün çürümüş bir görüşü, başarılı olanın ayağını kaydıralım hesabı, şimdi GS nin ayağını kaydırmaya çalışıyorlar. Baktılar şu son sene eski formunda değil takım düşürüp vurmaya çalışıyorlar. Ki bu eleştirileri ve methiyeleri okuyup sizde doluyorsunuz.
Lucescu GS nin tarzına uyan bir antrönör değildir. Ondan GS de sevilmemiştir. BJK de oturmuştur. Tabi bu sene sonunda 2,3,4 üncülük gibi bir derece alırsa medya nasıl saldıracak onu da göreceğiz o ayrı.
evet Galatasaray Okandeğil ama Emre- Hagi gibi 2 iyi ortasaha adamı ve Pope gibi teknikl ve iyi bir defans arıyor(ki aslında defansı istikrara sokacak kadro mevcut) ondan fazlada aramıor.
Orta sahada yaratıcı oyuncu eksik o kadar.

blackchaos sen futboldan anlayışımı eleştirmek için nasıl bir derecelendirme kullanıyorsun ben onuda merak ediyorum?
Mesaj tarihi:
lol başkasından duyduğum laf hangisi? buraya gelip futboldan anlamıyorsunuz ben süperim hede hödö diye uklalaık yapan sen değil misin?

ben nerden tanıyorsun öss ne alaka öss ye gireli 1 seneden çok oluyor
  • Yeni Oluştur...