Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sucuk reklamları - maret vs.. vs.. -


jacabo

Öne çıkan mesajlar

iyice bu reklamlara siinir olmaya basladım yıyen war yemıyen war onu bulan war bulamayan war boyle seylerı tv de gosterılmesı benı son derecede rahatsız edıyor sole toplu bı protesto yapalım belkı ben yıyebılıyorum onu gordummu canım fazla cekmıyor olabılır ama ya o az parayla gecınenler... bugun yıne gordum o reklamlarda ve ole reklam yapanlardan utandım[hline]
a$k bir sabunsa
köpürt beni pakize

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bilemiyorum,alamıyanlar var tama ama araba reklamlarıda olmasın,onlarıda alamayanlar var,televizyon,buz dolabı,mobilya,yaa tatil kamplarının otellerin,nasıl olsa imkanı olmatyan tatile gidemiyenlerde var,bunun sonu yok,kaldırılmamalı bence[hline]tık!
Infernal_Reborn
, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sucuk reklamını şikayet eden adam bunları dese:
"biz evde 20 kişi oturuyoz,hiç mobilyamız yok,öyle tv reklamları yapmayın bizde istiyoruz,çoluk çocuk "rüştülü futbol oynuyan"çamaşı maginesi isterük bab diye tutturdu,büyük oğlan,"çalışıpta bize bi 300 ekran tv alamadaın baba",diyo,kızım okula 45 dakka yürüyo,toyota istedi bneden,tvde insanlar hep kullanıyo,bende isterim diye"

bitek sucuk reklamıyla değilki hem,bütün gıda maddelrinin reklamı yasaklansın ozaman,herkesin nefsi farklıdır biri cızırdıyan sucuk reklamına imrenir biri çukulata reklamına imrenir[hline]tık!
Infernal_Reborn
, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hehehe ben çok komik buluyorum bu tür reklamları. Öyle safça yapılmış reklamlar ki komik bulmamak elde değil. Hırsız giriyor aşağıdan sucuk kokuları gelince atlıyor zaten öyle bir "aaaaa" efekti koymuşlar ki direk kopuyorsunuz bir de çoluk çocuk filmiymiş gibi düşüş anında kamerayı sallamışlar. Hırsız beyimiz de süper oynuyor adamlar sucuğu sallıyorlar adam bir kameraya bakıyor bir sucuğa yok böyle bir şey. He bundan öncekinde de oltalarla bir "illa ki" macerası yaşıyorduk ama neyse.
Yanlız bunun dışında biraz garip kaçacak belki biraz da tepki toplayacağım ancak bu reklamların kaldırılması saçma olurdu. Yani her ürünün tanıtılması lazım, izleyiciye çekici gelmesi de reklamın maksadı zaten çıkıp alın o ürünü diye, eh tabi hoş olmuyor o sucuğu alamayacak durumdakinin onu izliyip ağzından sular akması ancak bu durumda ne üreticiyi suçlayabilirsiniz ne reklamı yapanı. Açıkçası reklam için çok safça dedim ve hala öyle düşünüyorum ama bir yerde de başarıya ulaşmış bir reklam. Ne zaman o reklamı gördüysem o akşam sucuk yediğimi itiraf etmeliyim. Bu durumda reklam ajansı isabetli reklam yapmış, hedefine ulaşmış, üretici ürününü satıyor, tv kanalı da yayınladığı için para alıyor, görünürde herkes mutlu, ama, paticik'in televizyona yansımayan T.V. başında aç aç izleyen kesimi de düşünmesi hoş tabii. Ama düşünmekle bir şey oluyor mu? Hayır... Sanırım sorun da burdan kaynaklanıyor.[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...