Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşı olmamak turkleremi mahsus ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi sağlıklı bir erkek her zaman iyi anlaşabileceği, konuşabileceği v.s. v.s. v.s. bir kız arar. bulunca da doğal olan onunla bir yere kadar arkadaşlık etmesidir. bence. hem arkadaş felan olacaksın hem de bu kız başka birisi ile birlikte olacak ? bu mudur doğal olan ? madem iyi anlaşıyorsunuz ??? sorun ne ?
Mesaj tarihi:
deli gibi iyi anlaşıyorum kızlan amma kız kuzenimin se'gilisi..
Ayrıca kızı ablam gibi görüyorum..

atıyorum işte, kız iyi hoş falan amma tip olarak itici bööle cinsel açıdan repulsive gelen bişiler var işte hafiften..

ne bilim işte tombul tombul belkin.. veyahut gözlükleri de var.. hemi de şaşı! bööle iğrenç bişi.. [YUH!]

veyahut benim bi kızla ilişkim var amma bu diğer kız da kafa lam.. takılıyoruz öölesine..

olamaz mı hacı? yassah mı?

yemişim tabii milletin dediğini.. kız da olsa erkek de olsa arkadaş arkadaştır, dost dosttur hacı.. maksat nefes alsın [dur lam bu olmadı]
ééé [<--fransızca düşünüyorum burada] maksat paylaşmak, anlaşmak.. mühim olan insanlık!

evet.. bu daha güzel oldu..

yok insancıl bir ilişkinin garip gelen kısmısı neresidir acep? arkadaşlık bu yahu..

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 04:36 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abı sağlıksısız biz, erkek arkadaş tadında kız arkadaş arıyoruz, genımız bozuk turumuz bozuk...

hayır neden ınanmak sölediklerimize sizin icin bu kadar zor
Mesaj tarihi:
Yazar isyanını belirtmiş orda. "neden" diye sorarak; isyanının, anlaşılmaz olmadığının bilincinde birisi olarak kendisini anlamayan topluma karşı olduğunun ayrıca altını çizmiş. Aynı zamanda pastoral bir anlatım ve zengin kafiye de kullanmış.
Mesaj tarihi:
said:
kadınadam var bi de

bizim bayan bi beden eğitimi hocası vardı resmen amerikan traşı olurdu xD.karı adam derdik

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:08 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...