dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 wwuuuuuuuuuu-huuuu maymunun bile kız arkadaşı var.. bizim mi olmayacak? arkadaşlık güzel şey (^_^)//
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 abı o maymn dişi yalnız lezbiyen ilişki o
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 şimdi sağlıklı bir erkek her zaman iyi anlaşabileceği, konuşabileceği v.s. v.s. v.s. bir kız arar. bulunca da doğal olan onunla bir yere kadar arkadaşlık etmesidir. bence. hem arkadaş felan olacaksın hem de bu kız başka birisi ile birlikte olacak ? bu mudur doğal olan ? madem iyi anlaşıyorsunuz ??? sorun ne ?
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 deli gibi iyi anlaşıyorum kızlan amma kız kuzenimin se'gilisi.. Ayrıca kızı ablam gibi görüyorum.. atıyorum işte, kız iyi hoş falan amma tip olarak itici bööle cinsel açıdan repulsive gelen bişiler var işte hafiften.. ne bilim işte tombul tombul belkin.. veyahut gözlükleri de var.. hemi de şaşı! bööle iğrenç bişi.. [YUH!] veyahut benim bi kızla ilişkim var amma bu diğer kız da kafa lam.. takılıyoruz öölesine.. olamaz mı hacı? yassah mı? yemişim tabii milletin dediğini.. kız da olsa erkek de olsa arkadaş arkadaştır, dost dosttur hacı.. maksat nefes alsın [dur lam bu olmadı] ééé [<--fransızca düşünüyorum burada] maksat paylaşmak, anlaşmak.. mühim olan insanlık! evet.. bu daha güzel oldu.. yok insancıl bir ilişkinin garip gelen kısmısı neresidir acep? arkadaşlık bu yahu.. [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 04:36 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 abı sağlıksısız biz, erkek arkadaş tadında kız arkadaş arıyoruz, genımız bozuk turumuz bozuk... hayır neden ınanmak sölediklerimize sizin icin bu kadar zor
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 yazar son cümlesinde ne anlatmak istemiş?
huun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Yazar isyanını belirtmiş orda. "neden" diye sorarak; isyanının, anlaşılmaz olmadığının bilincinde birisi olarak kendisini anlamayan topluma karşı olduğunun ayrıca altını çizmiş. Aynı zamanda pastoral bir anlatım ve zengin kafiye de kullanmış.
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 1) nice shoez, sex plis 2) ??? 3) profit
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 erkek adamın erkek sevgilisi olur zaten.
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 konu cok uzamıs ben cevap yazmıyorum =)
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ulan 5-6 sayfada hararetli bi biçimde giderken bi anda b.ku çıkmış ahuaahu :D
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 garbıçla konu dışı arasında o ince çizgi üstünde seksek oynuyodu başlık. sola devrilmiş ama zıplarken.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 said: erkek adamın erkek sevgilisi olur zaten. ailede hoplite falan var mı?
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 said: kadınadam var bi de bizim bayan bi beden eğitimi hocası vardı resmen amerikan traşı olurdu xD.karı adam derdik [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:08 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Yemin ediyorum gereken buydu. Idolum tikky_cemal'i hatirlarsaniz baslik tarzlari ne kadar da benziyor. Not:Henuz okumadim 10 sayfayi da.Okucam ama.
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Türk kızları tedavülden kalksın yerine ruslar gelsin.. O zmn çağ atlarız
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bu rus sevdası nedir ya ? iskandinav ülkelerinde güzel kız mı kalmadı ruslara tapıyoruz toplum olarak, geçiniz efeem. isveç ownz :p
Öne çıkan mesajlar