Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşı olmamak turkleremi mahsus ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Her gördügü mini etek giyen güzel kızda ereksiyon halinde gezen insanoğlu hayal edemedim, çıkaran denirse o konuda farklı yorumlar yapılabilir tabi ki.
Mesaj tarihi:
zarek arkadaşım ben burada penisten bahsetmiyorum sadece bir örnek vermek istedim anlayana ki sen anlamamışsın bi özet geçelim sana.

olay şudur özetle eğer tanıdığınız bir kız cinsel anlamda sizde bir etki bırakıyorsa o kişi dostunuz değil arkadaşınızdır ki bu normal bir şey. aksi bi durum anormal olur.

eğer o kız sizde cinsel anlamda hiçbir şey ifade etmiyorsa ya çok çirkindir ya da gerçek anlamda dostunuzdur.

olay kısacası arkadaş dost ayrımında.
Mesaj tarihi:
said:
ayrıca zarek e sonuna kadar katılıyorum.kızlar begenmedikleri biriyle arkadaşlık yapmaya pek yanaşmazlar

tam tersi kadınlardaki ikinci X kromozomu onları herkesle arkadaşlık yapabilecek konuma getirebilir.
Mesaj tarihi:
ben bizzat ereksiyona uğratıyorsa ya sevgili olmaya çalışırım ya da başka bişi yapmaya o sırada sevgilim yoksa. ha beni aşıyorsa kız eve giderim cacık yaparım.

siz ne yapıyorsunuz?
Mesaj tarihi:
Ne yani dostum dediğiniz kız birgün harikulade bir elbise ile size çekici gelemeyecek mi? Gelecek, içiniz kıpırdayacak. Ama orada yine dostça davranmanız sizin kararınız olacak.
Mesaj tarihi:
ayrıca yazmaya çalıştığım şeyin bunlarla bi alakası yoktu. siz sadece anlamak istediğiniz şekilde anlamışsınız. özeti bir daha geçeyim bu sefer anlarsın belki.

zarek arkadaşım ben burada penisten bahsetmiyorum sadece bir örnek vermek istedim anlayana ki sen anlamamışsın bi özet geçelim sana.

olay şudur özetle eğer tanıdığınız bir kız cinsel anlamda sizde bir etki bırakıyorsa o kişi dostunuz değil arkadaşınızdır ki bu normal bir şey. aksi bi durum anormal olur.

eğer o kız sizde cinsel anlamda hiçbir şey ifade etmiyorsa ya çok çirkindir ya da gerçek anlamda dostunuzdur.

olay kısacası arkadaş dost ayrımında.
Mesaj tarihi:
@newdonis: ya şimdi olay tam olarak öyle değil. arkadaş olur bi yoklar acaba bu nasıl bir tip ? benden hoşlanır mı ? hoşlanırsa sevgili oluruz hoşlanmazsa arkadaş. belki çok hoşlanıyordur. belki de eskiden sevgilisindir arkadaş olmak ister sırf elimin altında bulunsun kimseyi bulamazsam diye. yani bi kız arkadaş oluyosa illa ki hoşlanıyordur diye bir şey söylemedim. söylediğim şey şu: hanım kişiler hoşlandıklarında arkadaş ayağına erkeklerden daha çok yatarlar. hele bir de x kromozomu meselesi denmiş katılıyorum. arkadaş olma genetik bir özellikse onlarda daha kuvvetli.
Mesaj tarihi:
Bana göre arkadaş ayağı harbiden g.t ayağıdır.. sevgilinizi öyle erkek kankalara güvenip emanet etmeyin sonucunu ben gördüm gerçi kıza güvenilirse yada çok iyi tanıyorsanız edin..ben x şehrindeyim o y şehrinde oturuyor.. bi çocukla kanka olmuşlar en sonunda bu çocuğun niyet belli şu an o çocukla birlikte ve yapmadığını bırakmamış kızcağıza.. bendeki mide geniş mi diye soracaksınız değil ... neden değil çünkü kız peynirli bişi olmasa o cocuk gününü görecektide neyse..
  • Yeni Oluştur...