Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşı olmamak turkleremi mahsus ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@nukbasliklikiz:

Hayir, en yakin arkadasim ablam gibiydi, bazen de ben ona abilik yaptim, birbirimizi cok sorundan kurtardik, cok sey gecti basimizdan, ama bir kere bile birbirimize o gozle bakmadik.

insanlarin sevginin cinsiyete bagli olmadigini ogrenmeleri gerek, GERGE cok iyi anliyorum seni o yuzden
Mesaj tarihi:
bana insanlarda testesteron veya östrojen olması o kadar garip gelmiyor sayın konu sahibi, hatta nitekim "hiç mi hayal kurmadınız o kızla ilgili" gibi bir soru sorarak aslında konun en başında bahsettiğin insanların durumuna düştün bence. İnsanların cinsel dürtülerini niye bu kadar garipsiyorsunuz, önemli olan kontrol etmektir zihnine işkence yapmak değil. Ki bence uzun bir arkadaşlık sonucu ancak insanların birbirine olan yaklaşımı saf arkadaşlığa varır. Başlarda içinde testesteron ve östrojen barındıran düşünceler, tepkiler, yaklaşımlar olması gayet doğal. Çok istiyorsanız bu iki hormonu da parçalayan ilaçlar var d:

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:06 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bu thread'den de anlaşılabileceği gibi Türklere değil hırtlara mahsus. Ayrıca insanların sevişmesi neden kötü birşey olarak ön yargı ile karşılanıyor bunu anlamış değilim, bırakınız sevişsinler, bırakınız kaynaşsınlar, size ne.
Mesaj tarihi:
bi kızla erkek arasında çok büyük farklar yoktur aslında baktığınızda ikiside insan yani... İlla her kızla ilgili hayaller kurmaya gerek yok. Annen de bir kız kardeşin de bir kız ama tutup onla ilgili hayaller kurmuyorsun. Önemli olan bakış açısıdır. O da senin elindedir.
Mesaj tarihi:
"Sözümona ben başkasına bakmam diyip baldızla sevişenler mi" olacaktı başlık : )) (gülümseme ekledim, gülmek iyidir)

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:26 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@Messor: allah için yok mu sanki öyle tipler ? ben kimseye bakmam deyip fırsatını bulunca mülayim matkap olanlar. hayatımda kopya çekmem deyip fırsatını bulunca çekenler gibi bişi. her yerde var.
Mesaj tarihi:
en son arkadaşım dediğim kıslardan biri şöyle bi soru sormuştu bana dünyada 2 saatin kalmış ve ne yaparsan yap suç olmayacak ve günahta olmayacak ne yaparsın?

cevabım sana tecavüz ederim şeklindeydi. efet ciddiydim. eğer arkadaşım güzelse her şeyi düşünürüm velle ondan kızsanız ve güzelseniz bunu bilin şimdiden hehe.
Mesaj tarihi:
iki dakka boş bıraktık patlamış başlık bravo :p

edit: ayrıca coldshadow hakkaten oha O_o

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:44 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@Antimodes52: ben değil de beni götürmeye kalkanlar öyle. zaten dişi cins arkadaş ayağına samimiyet kurar her zaman. hani sen biraz bu konuları aşmış daha doğrusu tecrübe sahibi bi tipe benziosun sana kızlar hakkında öğüt verecek değilim ya da kimseye. ama erkeklerden çok kızlar yapıyor bu arkadaş ayağını.
Mesaj tarihi:
kimse burada sallamasın yaf. deprem filan olsa ne yaparsın demişsin dötümü kurtarmaya çalışırım. ne yapacam. günah ve suç olmayacak diye söylemiş kız bende açıkça söyledim.

eğer çok güzelse bi kıs arkadaşınız ve ona karşı dostça bi ilişki içerisindeyseniz zaten düşünmezsiniz böyle şeyler. çünkü o sizin dostunuzdur. ama arkadaşım dediğiniz bi çok güzel kıza karşı hisslerimiz böyle. bunu aksini söyleyen yalan söylüyordur. ben artık olayı aşmışım arkadaşımsa o kız istediği kadar güzel olsun hiçbişi düşünmem palavradan başka bir şey değil.

dost ayrı şey arkadaş ayrı şey bunları öğrenin önce...
Mesaj tarihi:
@Horrible: yapanlar var. belki benim içinde bulunduğum ortamın sosyo-kültürel hebelesi böyledir. benim şansıma yani. kızlara bok attığım yok dedim ya kimseye öğüt verme anlatma gibi bi amacım yok. sonuçta benim bu konuda hayatımdan verebileceğim örnek sayısı 2 elin parmaklarını aşmıyor ama 2342*323423234 sene yaşama şansı olmadığına göre tecrübelerden hareket etmek lazım.
  • Yeni Oluştur...