Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erkek yalanları =)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
- seni hep sevicem

- sen diğerlerinden farklısın

- ya saçmalama o kız benim en yakın arkadaşım aramızda asla bişey olamaz ( naahh olamaz daşş gibi kız götürmek için fırsat kolluyorum)

kız: napıyorsun?

erkek : seni düşünüyorum

- ben mükemmel bi kız değil seni istiyorum

- ya bence o kız hiç güzel değil sen herkesten daha güzelsin aşkım

- ben irini sevdim mi tam severim ve asla aldatmam onuu ( daha güzelini buldummu şutların la ne aldatmicam )

- karımdan ayrılıp senle evlenicem

- sana hiç yalan söylemedim (külliyen yalan :D )

- dünya ahiret bacımsın ıssız bi yerde karşıma çıksan dönüp bakmam bile (ahahah a. bile korum )

-ben ilişkilerimi çok ciddiye alırım ( peeh çok da tın versin yeter )

- senin için ölürüm ( ne ölcem lan baska kızla birlikte olamadan... biri gider biri gelir :D )

-senin için herşeyi yapabilirim aşkımı dağlara yazarım ( dağlara yazmasam da senle yaşadıımız herşeyi maahallenin duvarına yazarım ...özel mözel dinlemem )

- sorun sende değil bende

- seni seviyorum ama kafam karışık bi müddet ara verelim ( ohhh daş gibi yeni kız buldum bi gitte yeni sevgilimle takılayım )

-ilk kez sana seni seviyorum dedim

-bu gece çok güzelsin ama keşke biraz daha sade olsaydın ( kokoşun allahı olmussun nası çıkıcaz böle :S )

-valla kıza bakmadım ya yanında ki çocuğa bakıodum ben

- hiç yaa erkek erkeğe takılıyoruz valla burda hiç kız yok

- telefonumu evde unutmusum ondan arayamadım

- kontörüm yoktu arayamadım ( baska kızlara harcadım kontörü yok ne arayamicam )

- seni asla aldatmam ben

- her zaman yanında olacağım

-bunu bi kıza ilk defa söylüyorum

- ben seni her halinle seviyorum (şişmanlarsan yüzüne bile bakmam)

- ee mesajlarım telefondan silindi sim kartımı kaybettim

- sex benim için ikinci plandadır; aşk, sevgi, saygı birinci gelir.

-tamam sen ilk değilsin ama kimseyi böle sevmedim ben, böyle sevdiğim ilk kızsın

- sadece sana sarılsam uyusak yeter bana baska bi şey istemem ( bi yatağa girelim uyku falan hikaye )

- benim için bekaretin önemi yok, ben bakire olmayan bi kızlada evlenirim (ne evlenecem ver yeter )

-sevgilimden ayrıldım , seni sevdiğimi farkettim ( kabul edersen belki ayrılırım etmezsen çokta tın direk sevgilime döncem )

-ya saçmalama kız dediğin ele gelcek ne öle tahta gibi, ben seni şişman seviyorum hem

- üzülmeni istemiyorum seni çok seviyorum gerçekten ( ilişkiyi bitirmeden önce söylenen bi laftır bu. Meali yeni kız buldum sende üzülme artık hadi sktrdir )

- msj yazmayı sevmiyorum

- dünya ahiret bacımsın (uzayda görsem affetmem =P )

-yıpratıcı bi ilişkiden yeni çıktım yeni bi ilişkiye hazır değilim (meali : seni güzel bulmuyorum güzel olsan götürürdüm valla...)

mailime geldi... Ne diebilirim ki nerdeyse hepsi doğru =)
Mesaj tarihi:
erkek yalanlari max max bi kizi yataga atmak icin
en buyuk arzu ve ahvalimiz o
ama bi kiza gidip
iliskiye hazir deilim
yada ben snei arkadas olarak gordum diyen erkek yok en azindan crkinse kiz

delikanli bi yanimiz war
o konuda
Mesaj tarihi:
bence bu laflar saçma ben hala bir erkeğin bir kıza tamamen ''arkadaş'' gözüyle bakabileceğine inanıyorum ve öyle arkadaşlarım var lütfen kendi adınıza konuşun
Mesaj tarihi:
Her insan evladı gibi erkekler de ihtiyaçtan kızlara vakit ayırırlar. Bu ihtiyaçlar kıza göre ikiye ayrılır ; fiziksel ve duygusal olmak üzere. Bu bahsettiğin yalanlar sadece fiziksel ihtiyacı karşılayabilecek kızlara söylenir. O yüzden yerinde bir tespit olmuş ama kime söylendiğine bakılmadan geçilmemeli tabi.
Mesaj tarihi:
valla size hep öyle erkekler denk gelmiş demekki arayışlarınız farklı.
ben o yazanların çoğunu saçma buluyorum.

mesela ben cidden mesaj yazmayı sevmiyorum ara konuş işte daha güzel.
sevmememin ayrı bi nedeni de telefonun tuslarının son zamanlarda bozulmaya baslaması basmıyo rahatsız.cebelleşiyorum.

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:34 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...