Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 - seni hep sevicem - sen diğerlerinden farklısın - ya saçmalama o kız benim en yakın arkadaşım aramızda asla bişey olamaz ( naahh olamaz daşş gibi kız götürmek için fırsat kolluyorum) kız: napıyorsun? erkek : seni düşünüyorum - ben mükemmel bi kız değil seni istiyorum - ya bence o kız hiç güzel değil sen herkesten daha güzelsin aşkım - ben irini sevdim mi tam severim ve asla aldatmam onuu ( daha güzelini buldummu şutların la ne aldatmicam ) - karımdan ayrılıp senle evlenicem - sana hiç yalan söylemedim (külliyen yalan :D ) - dünya ahiret bacımsın ıssız bi yerde karşıma çıksan dönüp bakmam bile (ahahah a. bile korum ) -ben ilişkilerimi çok ciddiye alırım ( peeh çok da tın versin yeter ) - senin için ölürüm ( ne ölcem lan baska kızla birlikte olamadan... biri gider biri gelir :D ) -senin için herşeyi yapabilirim aşkımı dağlara yazarım ( dağlara yazmasam da senle yaşadıımız herşeyi maahallenin duvarına yazarım ...özel mözel dinlemem ) - sorun sende değil bende - seni seviyorum ama kafam karışık bi müddet ara verelim ( ohhh daş gibi yeni kız buldum bi gitte yeni sevgilimle takılayım ) -ilk kez sana seni seviyorum dedim -bu gece çok güzelsin ama keşke biraz daha sade olsaydın ( kokoşun allahı olmussun nası çıkıcaz böle :S ) -valla kıza bakmadım ya yanında ki çocuğa bakıodum ben - hiç yaa erkek erkeğe takılıyoruz valla burda hiç kız yok - telefonumu evde unutmusum ondan arayamadım - kontörüm yoktu arayamadım ( baska kızlara harcadım kontörü yok ne arayamicam ) - seni asla aldatmam ben - her zaman yanında olacağım -bunu bi kıza ilk defa söylüyorum - ben seni her halinle seviyorum (şişmanlarsan yüzüne bile bakmam) - ee mesajlarım telefondan silindi sim kartımı kaybettim - sex benim için ikinci plandadır; aşk, sevgi, saygı birinci gelir. -tamam sen ilk değilsin ama kimseyi böle sevmedim ben, böyle sevdiğim ilk kızsın - sadece sana sarılsam uyusak yeter bana baska bi şey istemem ( bi yatağa girelim uyku falan hikaye ) - benim için bekaretin önemi yok, ben bakire olmayan bi kızlada evlenirim (ne evlenecem ver yeter ) -sevgilimden ayrıldım , seni sevdiğimi farkettim ( kabul edersen belki ayrılırım etmezsen çokta tın direk sevgilime döncem ) -ya saçmalama kız dediğin ele gelcek ne öle tahta gibi, ben seni şişman seviyorum hem - üzülmeni istemiyorum seni çok seviyorum gerçekten ( ilişkiyi bitirmeden önce söylenen bi laftır bu. Meali yeni kız buldum sende üzülme artık hadi sktrdir ) - msj yazmayı sevmiyorum - dünya ahiret bacımsın (uzayda görsem affetmem =P ) -yıpratıcı bi ilişkiden yeni çıktım yeni bi ilişkiye hazır değilim (meali : seni güzel bulmuyorum güzel olsan götürürdüm valla...) mailime geldi... Ne diebilirim ki nerdeyse hepsi doğru =)
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 evet hepsi doğru.süper yaratıklarız.
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ehe çoğu bizzat tarafımdan kullanılmış bekar bi erkeğim şu an :P
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Bazıları yalan ama doğruları çoğunlukta. : ))
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 hepsini söyledim.yalan iyi bir şey degil ama
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bunlarin kacini duydunuz ki birinden? lutfen, ayip/
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 diğer topic te erkeklerin ' yok cnm tabi ki kızlardan dost olur hepsine seks objesi diye bakmıyoruz' ifadelerine bi misilleme mi acaba bu topic?:)
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 erkek yalanlari max max bi kizi yataga atmak icin en buyuk arzu ve ahvalimiz o ama bi kiza gidip iliskiye hazir deilim yada ben snei arkadas olarak gordum diyen erkek yok en azindan crkinse kiz delikanli bi yanimiz war o konuda
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 said: dünya ahiret bacımsın (uzayda görsem affetmem =P ) löl.
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 editleyemedim üsttekini, 1 saat geçmiş.
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 kızlarda söyluyor bunun yarısı kadarını
synorin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bence bu laflar saçma ben hala bir erkeğin bir kıza tamamen ''arkadaş'' gözüyle bakabileceğine inanıyorum ve öyle arkadaşlarım var lütfen kendi adınıza konuşun
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Her insan evladı gibi erkekler de ihtiyaçtan kızlara vakit ayırırlar. Bu ihtiyaçlar kıza göre ikiye ayrılır ; fiziksel ve duygusal olmak üzere. Bu bahsettiğin yalanlar sadece fiziksel ihtiyacı karşılayabilecek kızlara söylenir. O yüzden yerinde bir tespit olmuş ama kime söylendiğine bakılmadan geçilmemeli tabi.
demise666 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Dogruluk payi var.Ama buyuk bi cogunlugu yanlis.En azindan ben kullanmadim hic. Vallaha bak.
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 valla size hep öyle erkekler denk gelmiş demekki arayışlarınız farklı. ben o yazanların çoğunu saçma buluyorum. mesela ben cidden mesaj yazmayı sevmiyorum ara konuş işte daha güzel. sevmememin ayrı bi nedeni de telefonun tuslarının son zamanlarda bozulmaya baslaması basmıyo rahatsız.cebelleşiyorum. [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 16:34 tarihinde, SoulCube tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar