BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Off hayatımın oyunudur. Yeni bilgisayarımı ilk aldığım zamanlarda ölesine aldığım bir pc oyunu olup, beni delirten kendine bağlayan ilk oyundur da :D . Şimdi merak ediyorum bu oyunu buralarda hatırlayan var mı ? Cd si lazımda bana :P Bitmemiş bir işim var bu adamla :D
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 hehe efsane oyundur, çok az kişi bilir ama.. torrentten aramayı dene çoktan kayboldu gitti oyun. yanlız xp de problem çıkarıyodu diye hatırlıyorum ben de tekrar oynamayı denemiştim.
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bulduk bakalım 108 mb :D
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Little Big Adventure 2: Twinsen's Odyssey. İlkokulda mıydım ortaokulda mıydım hatırlamıyorum ama bir arkadaşımla telefonda beraber oynardık bu oyunu. "Abi bak şu tarafa git helölö" diye =) 2-3 defa bitirdim sanırım, bayılırım, fakat sonradan 1-2 kere tekrar download ettim 1-2 sene içerisinde fakat çalıştırmayı başaramadım. Aslında DVD'lerimin içinde olması lazım dosbox ile mi denesem şansımı bir de =)
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 O resimdeki arıları görünce aklıma geldi gene o arılarla uzaylıların meydan savaşı yaptığı bir bölüm vardı, bütün oyunun en zor bölümüydü heralde. Evet bulmam lazım, nerede benim oyunlarım!
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 en az 7 kez bitirdim sanırım... hala sıkıldıkça oynadığım 2 adventure oyunundan biridir. diğeri de MI3 tabi.
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Dosbox ile mi çalıştırıyorsun MrLevie? Düz çalıştırmaya çalıştığım zaman directxin tripleriyle karşılaşıyorum da ben.
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 sosis adamları dövmek zevkli oluyordu :p
Saykoleo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Bravooo!!! Mucks vardı oyunun başında hehe :P Şemsiye çalan hırkızı da yakalıyoduk hehe ne hatırlıyorum beah :P XP için XP patch i var twinsen'ın googleda aratırsanız bulursunuz sanıyorum ya Ay çok zevkliydi ya, sonunda 10 canım mı vardı ne çat çut öle öle bitirmiştim eheheh
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 hastasıydım bu oyunun ilkokulda! bulan bilen sahip olan varsa paylaşsın plz.. rep vericem.
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Dosboxla da Dosboxsız da oyunu açmayı denediğimde "Please insert cd-rom" diyor. Oyun CD'si hem image olarak hem cd olarak elimde var, ikisiyle de ayrı ayrı hem Dosbox'tan hem de düz olarak, oyunun exesinden, çalıştırmayı denedim ama pek kaale almıyor oyun beni. Bu insert cd probleminin bir çözümü var mı?
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 2 gün uğraştım, canım çıktı, ama başardım. Özlemişim be, oyunun başında çok duygulu anlar yaşıyorum *sniff*
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 birkac ay once yuklemeye calistigimda goruntu kayik cikmisti halen ayni sorun var. tükendim direk :/
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 O görüntü kayıklığı problemi için şöyle bir patch var, hallediyor problemi: http://rapidshare.com/files/41166386/PATCH.rar Patchi oyun klasörünün içine atıp çalıştırınca video problemini çözüyor. Eğer "Please insert LBA2 Twinsen's Odyssey CD-ROM" errorünü alırsan benim gibi, onun da çözümünü buldum, onu da anlatırım =) said: nerden edinebiliriz bu oyunu? Ben rapidshare linklerini bulup download ettim, daha önce söyleseydin bunu da yollayabilirdim =) [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 17:19 tarihinde, Spidee tarafından güncellenmiştir ]
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 burada yazıyor nasıl dosboxlanılacağı
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 O topicte yazan çözümler benim işime yaramamıştı. CD'yi mountlamama rağmen "Please insert LBA2 Twinsen's Odyssey CD-Rom" errorünü alıyordum. Ben de çalışan bir No-CD crack buldum, oyunuma kavuştum =)
horten Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Bitirememiştim bu ben, deli etmişti yemin ediyorum. Off resmi görünce vallahi sinirlerim gerildi.
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Benim de hayatımın oyunlarındandır. En az 10-15 kere bitirmişimdir. Geçen sene de bitirmiştim hatta. CD'si de var dolabımda duruyor. Almanya - Kaiserslautern'e gel vereyim. :p
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 takıldığınız yer olursa sorun ezberimde her parcası:D
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 3 kere falan bitirmiştim bu oyunu ilkokul 3 4 gibi falandım sanırım ablamla oynuyoduk efsane oyundur (= sırf canın sıkılınca git çölde arabayla yarıs (=
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bende oynadıgımda sanırım orta1 falandım uzaylılar saldırıyordu orada kalıyordum :P
Öne çıkan mesajlar