xaty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ooVoo yeni çıkan bir messenger. Daha çok az popüler. Aslında diğerlerinden biraz farklı ve diğerlerinde olmayan güzel özellikleri var. Fazla kurcalamadım ama toplu görüntülü sohbet yapabiliyorsunuz. Yani 3-5 kişiyi aynı anda görüyorsunuz ve konuşuyorsunuz. Bir diğer özelliği de görüntülü mesaj yollayabiliyorsunuz. Kendi görüntünüzü ve sesinizi kaydedip mesaj olarak yollayabiliyorsunuz. birden fazla kişiyle ortak görüntülü sohbet uygulaması çok hoşuma gitti :) öyle bir özellik arıyordum geçenlerde bugün bu programa denk geldim. ihtiyacı olanların işini görür.. ooVoo
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 kurdum ben de ... Görüntü adım Tim isteyen arayıp bulabilir : p
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 etkileyici... şuanda indiriyorum kurucam bakalım nasılmış
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 evet arayüzü de çok güzel bence :) ne çok abartı ne çok şekilsiz, ayrıca kullandığı renkler genelde kullanılan açık renklerin dışında.
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 zilyon tane messenger programlarına iğrenc isimli bitane daha eklenmiş. hadi hayırlısı.
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 network externalities rulz maalesef. msn devam
Öne çıkan mesajlar