Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vay be... o zaman bende 101 i atayım bare. oda güzel. oda hoş...

edik: hö 100 mesaj var yazıyor. yoksa yoksa ben mi attım o mesajı ?!?!

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 04:36 tarihinde, Farinal tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
"DAYYT!! dalya dedim! üstüne laf söylenmez.. 100benim.. 100buldum astar istetmeyin.. kırarım bu forumu lam! Paticiğin olmadığı karanlık çağlara geri dönersiniz. Karanlık çöker lan üstünüze!"

Snake Plissken, Escape From PA

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 04:44 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
abı ben neden taş dedim. ahşap olayı ciddi bi olay. millet sigara içecek, tüm o güzel görünüm bi anda yalan olabılır. ayrıca yanıcı bişey bu çok dikkat edılmesi lazım.
bana taş duvarlar ortada bi şömine. kolonlar, kolonlardan dışarı dogru bakan meşale tarzında ışıklar vesaire.. hoş bi görünüm olur gibime geldi de karar sizin.
Mesaj tarihi:
Evet ahşap görünümlü döşeme daha uygun olabilir. Yani millet "hiii satanik barı var burda" diyip yakmaya da kalkışabilir, o açıdan ahşap olsun diye takmayın kafaya bence:)

Buarada dilenci filan diyosunuz da Chemical çözümünü daha sorun ortaya çıkmadan önce sunmuş: Catapult!
tabi nereye fırlatırsınız bilemem ama sonuç olarak dilenciler gg:P
Mesaj tarihi:
frp cilere hitap ederseniz batmaya mahkumsunuz

bir yerden sonra sadece oyun oynayacak ortam gözüyle bakacak ve 8 saat oturup adisyona sadece 1 kola yazdıracaklar hatta bu hıyarlığıda çok acayip bir şeymiş gibi liselerinde ahu ahu diye anlatacaklar :D
Mesaj tarihi:

taksimi bilimiyorum ama mekan kadikoyde olsaysı tutma sansı daha yuksek olurdu gıbıme gelıyor

mekan hakkında bıseyler solemeden once belırteyım onumuz secım neler olacagı bellı degıl yenı ıs yapmak yatırım yapmak ıcın uygun bı zaman degıl zaten yaz mevsımındeyız mıllet tatıl yerlerıne akmıs anlayacagınız sınek avlama durumları olusabılır

mekan buyukse masalar uzunlamasına asagıdakı tıpte olması daha ıyı olur sandalye yerınede masaların kenarlarına paralel sıra konulmalı

gırıs kapısı ıcınde sole bısey fena olmaz

mekanda somıne sart gercek yada sahte ama mutlaka olması onunede kırılmıs kutuk parcaları ohh ne guzel

menu kısmı sole olabılır elf saraba cuce bırası elf yemeklerı (vejeterjan yada hafıf yemekler) cuce yemeklerı (et ve yaglı yemekler ) vs vs...

Mesaj tarihi:
Elf şarabı, cüce birası falan olmaz.

Menüdekilerin isimleri belki biraz değiştirilebilir ama, o derece değil. =)

said:
Aket-Atum
üye § 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 11:27 [ özel msj ]
frp cilere hitap ederseniz batmaya mahkumsunuz

bir yerden sonra sadece oyun oynayacak ortam gözüyle bakacak ve 8 saat oturup adisyona sadece 1 kola yazdıracaklar hatta bu hıyarlığıda çok acayip bir şeymiş gibi liselerinde ahu ahu diye anlatacaklar :D

Buna katılıyorum, zaten o yüzden "Han konseptinde, mümkün olduğunca çok kişiye hitap etmeli" diyorum.

Sizin fikirleriniz de o nedenle önemli zaten =)
Mesaj tarihi:
Han konsepti sadece FRPciyi bağlamaz, FRP ile uzaktan yakından alakalı olmayan birçok arkadaşımda bu tip han fikirleri atmıştır bira içilirken.

Maksat, tüm gücünlü birbirine vurduğunda kırılmayacak ahşap kupalar ve bira...
  • Yeni Oluştur...