CapN Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Benımde Nargıle Cafem Var. Bu Devırde Konsept ( Kelıme Kıtlıgım Mevcut Yanlış Yazabılırım) Mekan Açmak Buyuk Bır Rısk. Sadece Bellı Bır Kıtleye Calısarak Para Kazanamazsın. Para Kaygısı Yoksa Arkadaslarının Problem Olmaz :)
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 konsept mekan diye sadece lvl 75 paladinler gidicek değil yanı yapmayın sizde
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konsept ; 1 . Kavram. 2 . Anlayış, görüş. Kendi Fikrime Göre Mesela Ben Gitmem Açıkçası. Genelde Oturucagım Mekanların Benı Yormamasına Dıkkat Ederım. Daha Ferah Basıt Yerlerı Tercıh Ederım. Tabı Bu Benım Dusuncem Allah Utandırmasın Diyelim
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Büyülerimize konsantre olabileceğimiz yerler olsun.
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Madem Ortaçağ çatal bıçakta olmasın o zaman =P Ahşap Kupa hakkında Bone +1 Çok bakteri üretirler mantar zart zurt sonra şişer mişer onnar vs =) Ya şunuda ekleyin mesela orası hansa eğer her türlü bira bulunabilmeli mesela oraya özgü bira bardakalrı çok büyük olsun köpüğüde üstünde baya bi biriksin falan.Oraya giden insanlar "Abi tek bira ordamı adamı kesio,süfer" falan diyebilmeli =) Benimde aklıma ilk alman ile viking mitolojisi geldi böle büyük bardaklar falan yani illaki lotr temalı olmak zorunda değil di mi?
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 kaç kişi severki böyle bi barı bi kere gidersin iki kere gidersin sonra kasar
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 RPG oyun oynatacak yer, 29364 farklı çeşit bira, isteyene boynuz/kafatası/ahşap görünümlü içki bardağı gibi antin kuntin atraksiyonları müşteri bağlamak için kullanmak çok zekice olmaz, kitleleri bağlayacak bir olayınız olmalı. Daha sağlam bir iş modelinini üstüne bu konsepti "giydirmek" olur ama. :D not: önceki mesajları okumaya üşendim.
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 önceki msjları okumadım ama bence süper bi fikir olmus bu bar. Müzik olarak power metal çalınabilir bi de arada canlı müzik süper olur. mükemmel bi fikir olmuş bence
Sylian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Bar fikri cok guzel olmus neden is yapmasin ki? Bence risk almaya deger. Kupalarin ustunde ahsap dokusu olsun cunku gercek ahsap kupa kullanmaniza imkan yok. Mekan 2 katli ve genisse ust katta rpg oynanabilir olsun hatta DM bile kiralansin =P. Mekan cok kasvetli olmasin orayi aydinlatmak zor is sonucta hem ortacag havasi vermeli hem de cok karanlik olmamali artik o isi de siz halledeceksiniz, baskasinin onceden dedigi gibi ic mimar tutmak en mantiklisi [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 00:04 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ]
AzureSlayer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 frp cafe yada restoran daha iyi gider gibi orta cag teması icin bence
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 yine de aslında bazı arkadaşlar haklı, frp ile alakası olmayan insanların da çok garipsememesi için kostüm işini abartmamak faydalı olabilir yani öyle robelu garsonlar falan belirli hedef kitlelerin korkutabilir, kaçırabilir :D fazla kaptırmamak iyi olabilir.
Dwinz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bence ahşap değilde, direk taş olsun her taraf. zindan tarzında. bar olayına iyi gider.
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 @dwinz taş kötü fikir bence kışın ısıtmak çok zor olabilir. İnsanlar taşa oturunca üşürler ayrıca.
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 animede satın el altından alırız yani.
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Ortaçağda ahşap değildi bardaklar falan, topraktandı, boyanmamış, sadece iç tarafına sır çekilmiş (sıvılar dışarı akmasın diye) toprak bardaklar çanaklar çok güzel oluyor ki böyle bir yere gitmiştim ben. Yemek tabaklar halinde gelmesin, ortaya tepsi halinde gelsin, böyleydi benim gittiğim yer, çok eylenceli oluyor. Ortaya gelen tepside tabak olmayacak, yemekler karışık ve yığın halinde olucak. Tavuk budu, kızarmış elma dilim patates, mısır gibi şeyler çok güzel görüntü oluşturuyor. İsterseniz duvarlarınız için eskitilmiş kalkan yapabilirim eheh. Yuvarlak olanları yapabiliyorum rahat, şu üçgenimsi olanı da yapılır. Ayrıca ortaya büyükçe bir catapult isterseniz onu da ayarlarım. (ciddiyim bu konuda, işçilik ve ahşap masrafını verin, yapayım catapult, küçüğünü yapan büyüğünü de yapar sonuçta di mi?:b)
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 chem dmc delorean ile zamanda yolculuk yaptında mı bizim haberimiz yok :)
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 konsept deilde dmc dolerean alın bi tane ortaya ben paso gelirim bak
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 said: Llama üye [şikayet et] § 01 Temmuz 2007, Pazar - 19:21 [ özel msj ] kaç kişi severki böyle bi barı bi kere gidersin iki kere gidersin sonra kasar said: nightstalker üye [şikayet et] § 01 Temmuz 2007, Pazar - 19:35 [ özel msj ] RPG oyun oynatacak yer, 29364 farklı çeşit bira, isteyene boynuz/kafatası/ahşap görünümlü içki bardağı gibi antin kuntin atraksiyonları müşteri bağlamak için kullanmak çok zekice olmaz, kitleleri bağlayacak bir olayınız olmalı. Daha sağlam bir iş modelinini üstüne bu konsepti "giydirmek" olur ama. :D not: önceki mesajları okumaya üşendim. İşte benim korktuğum da bu aslında. Hani fikir güzel, insan böyle bir yere gitmek istiyor ilk duyduğunda, heyecanlanıyor. Ama bir kere gidersin, iki kere gidersin, üçüncüde bayar mı baymaz mı? Ben kendi adıma konuşayım, bayabilir gibi geliyor, ki bu da direkt bütün planı suya düşürüyor. Hani güzel bir yer, yine belli aralıklarla gidilir de, yani haftada 2 kereden fazla gitmezdim ben şahsen. Her neyse, benim olayla alakam, fikir vermek, yardımcı olmak. Ortak falan değilim yani, o yüzden ben elimden gelen en iyi şekilde yardımcı olup, kâr/zarar hesabını açan arkadaşlara bırakmayı düşünüyorum. Şimdi, yazılanları okudum, bol bol geyik çevrilmiş de, arada çok mantıklı mesajlar da var. Ractamainus'un söylediklerinin hepsi, benim de kafamı kurcalayan şeyler. Açıkçası, burayı açan 2 ortaktan biri, benim lisedeki sıra arkadaşım. Adam direkt olarak extreme bir yer istiyor, ama gel de bunun para getirmeyeceğini anlat =) Yani hem FRP'ci gençliğe hitap etmesini, hem de geri kalan (bence) asıl parayı getirecek kitlenin tercih edebileceği bir yer olmalı diyorum. Onun için de, biraz taviz vermek gerekiyor o ilk anda akla gelen mekandan. FRP oynamak için ayrıca bir iç bölüm olacak sanırım. Belki de genel ahalinin oturacağı kısım/ağır FRP'cilerin oturacağı kısım olarak ikiye ayırabiliriz. İlk kısım, sade bir han görünümndeyken, ikinci kısım daha afilli bir yer olabilir. Tavsiyelerinizi dinliyoruz işte =P BonePART, kesinlikle "Duvara iki tane kılıç, bi tane de LotR posteri al sana han" olayı olmayacak. O konuda sallapati bir düşünce yok yani. Ahşap kupa vs. olayları da, gidip odunu yontup koymayız herhalde masalara, o da uydurulur bir şekilde. Artık ahşap kaplama mı olur, yoksa kasten özensizce yapılmış cam kupalar mı olur bilemiyorum. =) DeamoN; söylediklerin çok mantıklı. Yüzüklerin Efendisi'nden o kadar örnek vermemin nedeni, derdimi daha iyi anlatabilmek içindi. Popüler bir konu olduğundan, hep oradan örnek verdim. Aslında benim tam olarak istediğim şey, Ortaçağ hanı tadında bir yer. FRP kültürünü de bir şekilde ucundan adapte edebilirsek, daha da güzel olacağını düşünüyorum, o kadar. FRP kültürü de LotR'den oluşmuyor sadece, farkındayım. Çeşit çeşit bira olayı illa ki olur. Herhangi bir "Taksim barı" açmak yerine konsept bar açan adam, onu da göze almıştır herhalde. =) Taş olayına pek sıcak bakmıyorum ben. Soğuk bir görünüm vereceğini düşünüyorum. Ahşap en güzeli gibi geliyor. Belki biraz kullanılabilir taş kolonlarda falan ama bana kalırsa hiç bulaşmamak en iyisi. Etrafa koyulacak aksesuarlar önemli bir konu tabii. Barın orta yerine de catapult koyulmaz ama Chem =) Duvarlar için, eskiden kalelerde bulunan geniş bayraklar ve kalkanlar güzel olabilir gibi geliyor aslında. Ben o konuyu kendi kendime pek çözemedim açıkçası. Hani şömine olacak, sağa sola "artifact" tadında eşyalar yerleştireceğiz de, duvarlar ne olacak, onu pek bilemiyorum. Fikirler gelsin yine, güzel oluyor böyle tartışma =)
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 yalnız içeri dilenci girip -lordum, çok açım allah rızası için bi ekmek parası pls derse ne diceksiniz
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 sert bi şekilde.. ŞşşARII!! yani "çık dışarı.. " ancak sertçe söylenince sadece ŞşşARII! duyuluyor! kapıyı gösteren ve sallanan işaret parmağını da unutmuyoruz tabi..
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 adamlar balta olucak diyo sen diyosunki dilenci dadanırsa
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 frp cafe olsun orası ben paso gelirim :D
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 dwarf günü,elf günü felan olsun mesela biraz saçma ve komik kaçsada hoş ve eğlenceli bir fikir gibi geliyor. Mesela köşede duran para ile millete fal bakan bir hanımda koyulabilir,özellikle tarot falı baksın misal, tipide cadı gibi olur ilgi çekebilir bu. (caravan'da ki amca para almıyordu ama bazen sırf o amcayı görmek için caravan'a uğrayanlar vardı) Onun dışında garsonlarda kene gibi yapışmasın lordum bir pira daha alırmıydınıss muhabbetine girmesinler yani insanlar yolunacak kaz gibi hissetmesinler kendilerini.
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 kapıda gard dursun bi tane zırhlı, anime satsın..
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ahaha yolunan kazlar barı edit:ayrıca dalya! işte bu başlığın 100. mesajı bana nasip oldu... sabahın erken saatlerinden beri beklediğim bu anı beni sevenlerle birlikte şampanya patlatıp, havyar yiyerek kutluyorum! Yaşasın havai fişekler dahi var!! wu-huu.. çocuklar gibin şenim adeta.. dalya dalya dalya! dalya da neyse alla alla.. neyse... [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 04:29 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar