Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bowcraft & Fletching ve Carpentry Bodleri

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

http://www.runuo.com/forums/custom-script-releases/70902-runuo-2-0-rc1-karmageddons-custom-resource-package.html
burada bowcraft ve carpentry bodler, için script pack buldum adam stabilize ettiğinden falan bahsetmiş, kendim açıp denemedim ama işinize yarar umarım

kişisel not: lütfen yapın, pls, plz, plx. xD
not2: bu bowcraft bodları zaten oside olan birşey sanırım, carpentryi bilmiyorum.

edit:link patinin kodundan dolayı açılmıyo, script yazan kısımlardaki <> işaretlerini falan silerseniz girebilirsiniz

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 03:23 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 03:28 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 03:30 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

heartwood hatırladığım kadarıyla moongate'in felucca bölgesinde görünüyordu. ama kapalı evet.

edit: benim oynadığım bi serverda şehirden recipe falan kasmıyorduk, elfler için sewing kitler fln vardı, onlarla yapılıyordu.

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 12:34 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...