BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 http://www.runuo.com/forums/custom-script-releases/70902-runuo-2-0-rc1-karmageddons-custom-resource-package.html burada bowcraft ve carpentry bodler, için script pack buldum adam stabilize ettiğinden falan bahsetmiş, kendim açıp denemedim ama işinize yarar umarım kişisel not: lütfen yapın, pls, plz, plx. xD not2: bu bowcraft bodları zaten oside olan birşey sanırım, carpentryi bilmiyorum. edit:link patinin kodundan dolayı açılmıyo, script yazan kısımlardaki <> işaretlerini falan silerseniz girebilirsiniz [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 03:23 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 03:28 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 03:30 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Page not found Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bende edit istiyorum mümkünse.skill kasmak yorucu oluo.item kasmak ondan da yorucu fiyatı neyse öderim özelden anlaşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 http://www.runuo.com/forums/custom-script-releases/70902-runuo-2-0-rc1-karmageddons-custom-resource-package.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 http://tinyurl.com/ypa44u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 elf şehri heartwood açık olsa sanırım yeni bow recipeleri alınıyo fakat açık değil heartwood ya da ben girişi bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ilshenar yok, malas yok daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 şehir olmadan olmuyo mu? pek araştırmadım açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 heartwood hatırladığım kadarıyla moongate'in felucca bölgesinde görünüyordu. ama kapalı evet. edit: benim oynadığım bi serverda şehirden recipe falan kasmıyorduk, elfler için sewing kitler fln vardı, onlarla yapılıyordu. [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 12:34 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Heartwood girişi yew şehir merkezinin oralarda. edit: Bakmadım ama orda mı diye. [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 13:03 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mirage yok orda malesef, bir de 90ladım LJyi ama hiç renkli odunla karşılaşmadım :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ml eklentileri yok oyunda çünkü elfler dışında :) üzerinde çalışıyoruz halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar