Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Yaklaşık kaç instance lazım revered olmak için shatara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bütün questleri (Bu A'dal ile ilgili her quest, Shadowmoon'daki seriler dahil) yap bi kere, Honored'ın ortalarına kadar geliyorsun. Sonrasında yapacağın instance'a göre değişiyor, mesela Botanica 2k civarı veriyor sanırım bir run. Arcatraz 1250 olsa gerek bir run. 5 - 10 run'da Revered olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 arcatraz key questi için hem botanicaya hem mechanara giriyosun ikiside shatar rep birde questi bitirince 1000 rep geliyo zaten ondan sonra revered olmana pek birşey kalmıyo (tabi önceden diğer questleride yaptığını kabul edersek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bu charda hiç bi quest yapılmadı diyebilirim. Tek amacı 70 olmaktı o yüzden baya bi farm ile 70 oldu. Yani questlerin buyuk kısmı bakir. Hele ShadowMoonValley tamamen bakir diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Grup lazım ama SMV için. Tek başına yapabileceğin questler var ama neredeyse hepsi bir seri. Seri sonu questler parti gerektiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 AH komisyonu demişken evet %15 gibi birşeydi, bu arada ben de storm helm'imi yaptıracaktım matleri vardı, realm forum'dan baktım Ragmus diye bir dwarf warrior yapıyor, direk öbür accountumdan ally char açıp mesaj attım IRC'ye gel konuşabilirmiyiz falan diye , oradan msn verdi bir açtım Berkant falan yazıyor, AHAHAHAHA HAHAHA diye spam falan yaptım YUUUH dedim adamla yarım saat yarıldık , sonra sağolsun nether dışında da para istemedi arkadaş , mutlulukla kavuştum helm'ime :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 AH cut ortak AH'larda %15 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar