Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 STVye 1000g ye bir malzeme koysam %kaç kaybediyorum?
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Ben 20 biliyordum oyunda biri 10 dedi ve şimdide sen 30 dedi hehe bu kadar belirsizlik fazla bana :)
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 said: It's not easy, but you CAN trade between Alliance and Horde characters. First you must get an alliance character and a horde character (they CANNOT be on the same account so you must use someone you trust completely ) at the AH in Gadgetzan. If you wanted to pass 85 gold from Alliance to Horde, for example, you have the Horde char. offer a light leather or some other cheap item with a BO of 100 gold (BTW, you pay a 15% commission, so your horde character only gets 85 gold). The Alliance char simply pays it. Passing an item has a bit more risk to it. You offer your item with a very cheap BO and the other char buys it quickly. Şunu buldum. Ve hayır itemine göre deil :p
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 %15de cok be yazık gunah yav
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Sen bir de bana sor, aynı serverda 70 Rogue silip, Alliance Mage açtım. Rogue'un üstündeki ve bütün bankadaki itemleri sattım, Mage'e geçirdim, 400g - 500g kaybım oldu :(
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 İşte o yuzden normal serverlar eğlenceli oluyor. 2 taraftada babalar gibi char yapabiliyorsun :) Item transferi sorun değil tanıdık guvenilir bi kişi varsa servderda ama başkasından alıp satmak zor farklı ally horde arası.
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Hmm, normal serverlarda horde char, alliance char'a item gönderebiliyor mu maille? Çünkü aynı accountta olan charlar, AH'de iş görmüyor :p
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Hayır ama arkadaşın gidip ortak AHye itemı 1silver ile koyar koymaz sen satın alıyorsun instant olarak ve transfer oluyor. Riski var ama daha bişi olmadı :)
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 hehe hallettik 1s ile AH üzerinden :)
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Yeni topic açmıyım burdan sorayım. Pants için spellthread enchantı gibi ama kafa temına kullanılacak crafted veya reward olan bi enchant var mı ZGdakiler hariç?
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 TBC'de neredeyse bütün factionlar Head Enchant veriyor farklı farklı. Revered lazım.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 hmm dogru unutmusum onları :) Scryer ne veriyor bakalım bi.
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bu shat-ar rep için tempest keep instanceları gerekiyor da bunlar hangileriydi? botanica, alcatraz ve mechenar mı veriyor bu repleri?
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 tempest keep instanceları hariç, scryers/aldor marklarından da az da olsa sha'tar repi geliyor.
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 hea, eksik okumuşum pardon :p Evet bütün Tempest Keep instanceları. Ayrıca Scryer/Aldor marklarından gelen rep, Honored'da bitiyor.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 yok be exalteda kadar mark/signet ve armament/tome verebiliyosun
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 scryers /aldor a rep veren itemler shatara da rep verior demek istemis honored e kadar.P
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Sha'tar Rep için diyorum ben. Sha'tar Rep için Honored'a kadar Mark/Signet/Tome/Armament ile kasabilirsin. Ancak Sha'tar ile Honored olduktan sonra bu Mark/Signet/Tome/Armament'lar Sha'tar Rep vermez, sadece Scryer/Aldor rep verir.
Öne çıkan mesajlar