Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 STVye 1000g ye bir malzeme koysam %kaç kaybediyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 30% sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 20 olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Ben 20 biliyordum oyunda biri 10 dedi ve şimdide sen 30 dedi hehe bu kadar belirsizlik fazla bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 itema göre degil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 said: It's not easy, but you CAN trade between Alliance and Horde characters. First you must get an alliance character and a horde character (they CANNOT be on the same account so you must use someone you trust completely ) at the AH in Gadgetzan. If you wanted to pass 85 gold from Alliance to Horde, for example, you have the Horde char. offer a light leather or some other cheap item with a BO of 100 gold (BTW, you pay a 15% commission, so your horde character only gets 85 gold). The Alliance char simply pays it. Passing an item has a bit more risk to it. You offer your item with a very cheap BO and the other char buys it quickly. Şunu buldum. Ve hayır itemine göre deil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 %15de cok be yazık gunah yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Sen bir de bana sor, aynı serverda 70 Rogue silip, Alliance Mage açtım. Rogue'un üstündeki ve bütün bankadaki itemleri sattım, Mage'e geçirdim, 400g - 500g kaybım oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 İşte o yuzden normal serverlar eğlenceli oluyor. 2 taraftada babalar gibi char yapabiliyorsun :) Item transferi sorun değil tanıdık guvenilir bi kişi varsa servderda ama başkasından alıp satmak zor farklı ally horde arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Hmm, normal serverlarda horde char, alliance char'a item gönderebiliyor mu maille? Çünkü aynı accountta olan charlar, AH'de iş görmüyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Hayır ama arkadaşın gidip ortak AHye itemı 1silver ile koyar koymaz sen satın alıyorsun instant olarak ve transfer oluyor. Riski var ama daha bişi olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 1 silver'a krol blade, gg :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 aynı türkiye bu nasıl vergi ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 hehe hallettik 1s ile AH üzerinden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Yeni topic açmıyım burdan sorayım. Pants için spellthread enchantı gibi ama kafa temına kullanılacak crafted veya reward olan bi enchant var mı ZGdakiler hariç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 TBC'de neredeyse bütün factionlar Head Enchant veriyor farklı farklı. Revered lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 hmm dogru unutmusum onları :) Scryer ne veriyor bakalım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 http://www.wowhead.com/?item=29191 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bu shat-ar rep için tempest keep instanceları gerekiyor da bunlar hangileriydi? botanica, alcatraz ve mechenar mı veriyor bu repleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bunlar derken? Scryer mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 tempest keep instanceları hariç, scryers/aldor marklarından da az da olsa sha'tar repi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 hea, eksik okumuşum pardon :p Evet bütün Tempest Keep instanceları. Ayrıca Scryer/Aldor marklarından gelen rep, Honored'da bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 yok be exalteda kadar mark/signet ve armament/tome verebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 scryers /aldor a rep veren itemler shatara da rep verior demek istemis honored e kadar.P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Sha'tar Rep için diyorum ben. Sha'tar Rep için Honored'a kadar Mark/Signet/Tome/Armament ile kasabilirsin. Ancak Sha'tar ile Honored olduktan sonra bu Mark/Signet/Tome/Armament'lar Sha'tar Rep vermez, sadece Scryer/Aldor rep verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar