Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ortak AH % kaç komisyon alıyor?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
It's not easy, but you CAN trade between Alliance and Horde characters. First you must get an alliance character and a horde character (they CANNOT be on the same account so you must use someone you trust completely ) at the AH in Gadgetzan. If you wanted to pass 85 gold from Alliance to Horde, for example, you have the Horde char. offer a light leather or some other cheap item with a BO of 100 gold (BTW, you pay a 15% commission, so your horde character only gets 85 gold). The Alliance char simply pays it. Passing an item has a bit more risk to it. You offer your item with a very cheap BO and the other char buys it quickly.

Şunu buldum.

Ve hayır itemine göre deil :p
Mesaj tarihi:
Sen bir de bana sor, aynı serverda 70 Rogue silip, Alliance Mage açtım.

Rogue'un üstündeki ve bütün bankadaki itemleri sattım, Mage'e geçirdim, 400g - 500g kaybım oldu :(
Mesaj tarihi:
İşte o yuzden normal serverlar eğlenceli oluyor. 2 taraftada babalar gibi char yapabiliyorsun :)
Item transferi sorun değil tanıdık guvenilir bi kişi varsa servderda ama başkasından alıp satmak zor farklı ally horde arası.
Mesaj tarihi:
Hayır ama arkadaşın gidip ortak AHye itemı 1silver ile koyar koymaz sen satın alıyorsun instant olarak ve transfer oluyor. Riski var ama daha bişi olmadı :)
Mesaj tarihi:
Yeni topic açmıyım burdan sorayım.

Pants için spellthread enchantı gibi ama kafa temına kullanılacak crafted veya reward olan bi enchant var mı ZGdakiler hariç?
Mesaj tarihi:
Sha'tar Rep için diyorum ben.

Sha'tar Rep için Honored'a kadar Mark/Signet/Tome/Armament ile kasabilirsin.

Ancak Sha'tar ile Honored olduktan sonra bu Mark/Signet/Tome/Armament'lar Sha'tar Rep vermez, sadece Scryer/Aldor rep verir.
  • Yeni Oluştur...