Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serhat Akın Beşiktaşta

nocom

Öne çıkan mesajlar

Celal Kolot, Beşiktaş TV'ye yaptığı açıklamada, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da beğendiği Cisse'yi alarak çok olumlu bir transfer yaptıklarını belirtirken, "Savunmaya da bir oyuncu alacağız. Bu mevki için 2 ünlü oyuncuyla görüşüyoruz. Bu oyunculardan haber bekliyoruz" dedi.

Kolot, her zaman için transfer yapabileceklerini, ancak bugün için yerli oyuncu almayı düşünmediklerini de bildirdi. :)

ajansspor haberi

Bir gariplik var ama hadi hayırlısı :)

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 04:27 tarihinde, Awake tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yalandır heralde

bu arada o 2 defanstan birinin boumsong olmadığını ümit etmeye devam ediyorum ben

bunun yanında çok gariptir medyada bi beşiktaş pohpohlaması gözüme çarpıyor. cisseyi telloyu yükseltmeler filan. beşiktaş taraftarının beklediği yıldızlar gelmeyince göz boyamaya mı girişti yönetim medyayı kullanarak anlamadım. sanki cisseyi değil de makaleleyi aldık gazeteleri okuyunca
Sosyal ağlarda paylaş

serhat akın dünyada en nefret ettiğim şahsiyetlerden biri bu bir, ikincisi aslı olmayan şeyleri yazmışsınız assunçao yok serhat yok adriano falan. yeter yani. transfer gerçekleşmeden imzalar atılmadan yazı yazmasak isimlerle ilgili cok daha mutlu olucaz topluca.

not : tepkim sana değil nocom
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...