nocom Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Celal Kolot, Beşiktaş TV'ye yaptığı açıklamada, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın da beğendiği Cisse'yi alarak çok olumlu bir transfer yaptıklarını belirtirken, "Savunmaya da bir oyuncu alacağız. Bu mevki için 2 ünlü oyuncuyla görüşüyoruz. Bu oyunculardan haber bekliyoruz" dedi. Kolot, her zaman için transfer yapabileceklerini, ancak bugün için yerli oyuncu almayı düşünmediklerini de bildirdi. :) ajansspor haberi Bir gariplik var ama hadi hayırlısı :) [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 04:27 tarihinde, Awake tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Allah yönetime akıl fikir, Beşiktaş taraftarına sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 toplama kampı gibi olduk başarı gelirmi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 serhat akın da eski fenerli. şaşırmam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ne başarısı gelecek ya serhattan gelecek başarı Allah'tan gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 hem mehmet hem serhat biraz abartı olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 yalandır heralde bu arada o 2 defanstan birinin boumsong olmadığını ümit etmeye devam ediyorum ben bunun yanında çok gariptir medyada bi beşiktaş pohpohlaması gözüme çarpıyor. cisseyi telloyu yükseltmeler filan. beşiktaş taraftarının beklediği yıldızlar gelmeyince göz boyamaya mı girişti yönetim medyayı kullanarak anlamadım. sanki cisseyi değil de makaleleyi aldık gazeteleri okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 sanırım beşiktaş 6 fenerbahçeli kontenjanını doldurdu gibi?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 hayırlısı olsun bjk ye umarım basarısız olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 genc semih ayrilmak istiyodu insallah besiktasa gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 hangisi yok semih mi serhat mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bence ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 semih için bişi yazmadım zaten ben, serhat için demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 serhat yok kesin zaten semihte yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bir atasözü derki "hızlı koşan atın boku seyrek düşer" sabır diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 tüm beşiktaş eski fenerlilerden oluştu be . Aziz Yıldırımın kaleyi içerden fetetmek gibi bir planı var galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 gerçekse süper transfer beşiktaş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Rüştü (Murat Şahin) Ali Güneş- Mustafa Doğan-Emre Aşık- Ahmet Yıldırım Mehmet Yozgatlı - Fahri - Tayfur Havutçu- Tayfun Korkut Nobre- (?) (?) olan yer serhat akın la dolmuş oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 pff size değil yıldırım demirörene kızıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 yalan bu ya ne serhatı serhat mı kaldı. futbolculuk hayatı boyunca da beş para etmez bi adamdı silindi gitti iyice. her sene serhat serhat yetti artık. beşiktaş'la serhat'ın ilişkisi bile olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 mumu agresifsin hayırdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 serhat akın dünyada en nefret ettiğim şahsiyetlerden biri bu bir, ikincisi aslı olmayan şeyleri yazmışsınız assunçao yok serhat yok adriano falan. yeter yani. transfer gerçekleşmeden imzalar atılmadan yazı yazmasak isimlerle ilgili cok daha mutlu olucaz topluca. not : tepkim sana değil nocom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 peki mumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar