Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 devamı gelsın :)[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare [b]Ben Ve Köpeğim... icQ=150389142
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Gözlüklü benim laaaan! dağıtırım sevimli diyeni!:D[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<<
axedice Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Valla kemikıl sevimli bi insansın biz naapalım. Bende gözlüklüyüm hemde gülerken resmim var ama nerde sevimlilik?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Aha gitti karizma:D Kızlar eziyo ona sinir oluyom ay ne şeker çocuh diyorlar sinir oluyom:) sonra kaçlısın diyorum 89 diyor aramızda bi yaş var 88liyim diyorum inanmıyorlar sonra gel kimlik göster moduna giriyoruz:-P[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<<
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 jedi a laf yok :) gel yavrum iliş yanıma, hangisi dövdü söyle.
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 eheh Aferim bakalım =] Chemi de hiç altta kalmamış..Hani Jedi medi dinlemiyor resmen :)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] XTR TEST ViDYOSU:Click
Natural Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 herifin elinde ki bezbol sopası +15 arkadaşlar yapmayın okadarda dayanamayız...[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Ben 88 liyim ama hala veletiz hemide pixel bakımındanda öyle sıkıldım üleyn velet muamelesi görmekten *!etrafındaki tüm yetişkinleri dağıtır*[hline]Do your Best !
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 videolarınızı bekliyoruz cocuklar.[hline]i love this game! ICQ :3500388
Natural Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 video çok yer tutuo![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 oha chemical 88 li misin bence 11 yalıdna faln gibi duruosun...[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Eeth 88...[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<<
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 olsun şey derler boyu de3il işlevi önemli işte bu da geçerli oalbilir senin için :-)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Natural Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 çüş beeee ulan 11 yaşında yaptılar bizi ulan web cam den falan mıdır nedir ya?[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Berk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 yok be chemial 88li olamaz 90lı falandır attı iicne kafadan veletler sizi[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
Natural Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 bak nufus kağıdını getirip gözüne sokarsa görürüsün sen atmayı[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Ne şirin şeymiş Chemical.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 aslında chemical 92 li, icq dan söylemişti.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 şirin de kelime mi?:)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Berk Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 şirin velet 88li olamaz Natural jedi bizim okuldaki 88lileri görüyorum sürekli 90 ve üstü minimum[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while Berk's Playlist Doyanakadar hosted by Profocio
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 vay rezili rusvan 88 li kizlar tabiki daha buyuk gosterecek bundan[hline]
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 La 90 nerden çıkdı 88 bea Seksen sekiiiiiiiiizzz! valla getiririm nüfus kaadını[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<<
metboy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 chem çok şirinmiş alcan bunu evde beslicen böle yanaklarını sıkçan fln :D[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 hiç tanımıyor olsam ben de atlardım 9 yaşında mısın diye :D o ne sevimlilik :-P :-)[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi
Öne çıkan mesajlar