Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nüfüs Sayımında Kayıdınız Yapıldı Mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
İlinizde henüz askı süreci işleme girmediği için şu anda sistemde adresinizle alakalı tam bir bilgi veremiyoruz. Lütfen askı sürecinden sonra tekrar deneyiniz

diyor ben baktığımda...
Mesaj tarihi:
valla bi kaç ay önce kapıya bi kız geldi, liseli gibiydi sayım için gelmiş falan. verdik istediği bilgileri, attık imzayı. benim de haberim yoktu sayım olacagından o yüzden sordum bu genel sayım mı yoksa bölgesel tespit falan mı yapılıyor diye. o da bilmiyodu "sanırım bölgesel" falan dedi gitti. pek güvenmemiştim karıya valla başka işler çevriliyo sanıyodum demek ki dogruymuş :p
Mesaj tarihi:
calismiyo sistem ya cokmus sanirim

edit : calisti simdi..

@NeroWarden : Aklima soyle bisey geldi,bizim eski apartman 2 eski ahsap evin yikilmasindan olusmustu o yuzden no :15/17 idi iki no su vardi yani.Sizde de o tarz bisey olabilir belki ? 16/18 veya 18/20 dir,belediye islem yaparken birini secip o sekilde kullanmistir.Aklima gelen mantikli tek aciklama bu :)

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 16:03 tarihinde, Kithnos tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Şimdi şoyle bişey var. Orda oturduğun cadde ismimi sorgula benzeri bişey var. Ona basıyosun direkt diyo Ressam Salih Ermez caddesinde oturuyon diye. Eywallah diyip işaretliyon. Apartman noya geldiğinde 18 yok. Bizim kapı numarasıda 31 o_O Fakat o apartman nolarında baktığında hiçbirisinin o kadar kapıya sahip olmadığını görünce sorguluyosun hayatı :D
  • Yeni Oluştur...