Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teşhirci olup bakireyim diye böbürlenen zihniyet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@Sly-one: o dediklerimi görüp de (sağı solu açılan, cinsel organı ortaya çıkan insanları) karşıdakinin düştüğü kötü duruma karşılık icabında bakarımdan başka bir tepki vermiyorsan o senin insanlığının kalitesidir. şu noktadan sonra sana diyebilecek bir sözüm yok.
Mesaj tarihi:
kahveden önce teşhirci kız bekliyorum odama aqu, uyaracam insanlık vazifesiymiş lol.
said:
@sly-one: hayatında hiç pantolonu yırtılmış cinsel organları ortada anadan doğma dolaşan bir kadını uyarma ihtiyacı hissettin mi ? hadi diyelim ki insanlık vazifesi diyerek uyardın aldığın tepkiyle şaşırıp kaldığın oldu mu ? ya da benzer şekilde giydiği derin göğüs dekoltesinden sütyeni fırlamış bir sözde hanımefendiyi ? kısıtlı rasat sınırınla yaptığın değerlendirmelerle karşıma gelme lütfen."

ilk 1. cümleni, bağlantılı olarak 2. cümleni anlayamadım. okuduğunu pat diye kapan da bi insanım halbuki. nasıl oldu anlamadım, bana bir ilk yaşattın.
"göğüs dekoltesinden sütyeni fırlamış" çok çok normal ve sık gördüğüm birşey icabında, hayır ben kısıtlıyım da, burdaki herkes kısıtlı da ondan mı tecavüz olayı burda yok tr. de daha fazla acaba diye bi sor bakayım kendine? şirin şey ya yazık =(((
Mesaj tarihi:
zarek napacaksın bakmaktan başka? gidip ellicek misin nedir?
sapık mısın?
benim insanlığımın kalitesiyle çıplak kız görünce ellemememin ne alakası var. senin insanlığının kriteri buysa ben onu da ellemem ki.

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 10:12 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@Sly-one: hala basit kelime oyunları peşindesin. ben yırtılan elbiselerden, düşen dekoltelerden bahsediyorum sen gelmiş elbette bakacam napayım başka diyorsun. herkesin insanlığı kendine tabi haklısın.
Mesaj tarihi:
@GERGE: bu insanların savunuculuğu üstlenen insanların psikolojisi de ayrıca eğilinmesi gereken bir konu. gazetelerin arka sayfaları, şamdan vs gibi sözde gazete ekleri. hadi sen bakmazsın olur biter orada bir haklılık payı var ama normal olmayan fazla abartılı durumlarda uyarıldığında teşekkür etmek yerine karşıdakine aptalca tepki gösterenlere ne demeli ?
Mesaj tarihi:
aquila ben de onu diyorum, anlayamıyorum ki. hayatımda hiç yırtılan elbiseden, düşen dekolteden nasibimi alamadım ki. nasıl düşüyor biri öğretsin biz de düşürelim hatta ahhaha şaka dimi bunlar.
Mesaj tarihi:
zarek açıklasana bu etki ve tepki olayını. abartılmadan dediğin ne, burada fiziksel olarak tam olarak neden bahsediyorsun?

bunu kastediyorum bak,
said:
hadi sen bakmazsın olur biter orada bir haklılık payı var ama normal olmayan fazla abartılı durumlarda uyarıldığında teşekkür etmek yerine karşıdakine aptalca tepki gösterenlere ne demeli ?

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 10:20 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Arcane çok pis disarm yapıp silah düşürüyor uoda. Belki aynı tekniği kullanarak dekolde düşürebiliriz. Evet evet dekolde düşürmeli elbise yırtmalıyız. AZDIK LAN
Mesaj tarihi:
@aquila: Ben yırttım hacı! arada sokakta milletin cinsel organı üzerinden pantolon yırtıyorum ve göğüslerini dışarı pörtletiyorum. Bir de cinlerim var benim! Frikik cinleri.. hepsinden ben sorumluyum.. ben ve ajdar anik..
çik çik çik çikta çikta çiki çiki çiki çikita muz
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Kadınlar eşya değil zarek; faşistlere eşya diyebilirsin ama genel olarak kadınlara diyemeyiz - faşistler alınsın, sözüm onlara ki faşizm her şeyden önce iki insan arasında başlar; kadınla erkek arasında başlar. Kadınları eşyalaştırma ile başlar(öteki konseptiyle - bu ister kadın olsun, ister erkeki).

Onlara neyi nasıl yapacaklarını söyleyemezsin, onları kontrol edemezsin, ahlak kanunlarını empoze edemezsin üstlerine.

Bir şey yazdım hatta bu konuda Karalama Defterine :

Yanılsama
Mesaj tarihi:
ya sen ilk sayfada tehşirden hoşlanan kızlardan bahsetmiyor muydun. konu şimdi yanlışlıkla üstü başı yırtılanlara mı geldi. ayrıca biz onu mu dedik. biz üstü başı yırtılıp da fark etmeyeni uyarmayalım mı dedik. biz üstünü başını yırtana karışmayız dedik. bi duş al kahve iç ayıl da gel abim hadi
Mesaj tarihi:
said:
zarek
@sly-one: şimdi seni biraz kendine getirmek ve ta..ak geçemeyeceğin bir örnek verelim diyelim ki kız kardeşin veya annen ya da teyzen yolda yürüyor, pantolonu otobüste kapıya takılmış arka taraf boydan boya yırtılmış. uyarmak insanlık vazifesi midir ? yoksa senin dediğin gibi tabi bakıcaz lan başka ne yapıcaz manzara çıktı niye uyaralım mı demeli ?

azuahhahah!!! şimdi diyelim tam otobüsten inicen adam orta kapıyı kapattı!! baktın ta..aaklar yırtılmış..

Eee sayın sly-one! nasıl ta..ak geçiceksiniz şimdi? bi de ta..akların koptu diye uyarmamızı ister misin? yok yok.. bence sen hissedersin

alem adam bu zarek yahu..

konularda ajdar anik ekolü..

çik çik çik çikita..

edit:ta..ak geçemeyeceğin bir örnek verelim dedikten sonra verilen örnek buysa bi de ta.aak geçebileceğimiz bi örnek versene

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 10:28 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
ya sen ilk sayfada tehşirden hoşlanan kızlardan bahsetmiyor muydun. konu şimdi yanlışlıkla üstü başı yırtılanlara mı geldi. ayrıca biz onu mu dedik. biz üstü başı yırtılıp da fark etmeyeni uyarmayalım mı dedik. biz üstünü başını yırtana karışmayız dedik. bi duş al kahve iç ayıl da gel abim hadi

aha böyle aynen. ne alakası var yanlışlıkla üstü başı görülen insanı uyarmakla. sen uyarmak diyince biz başka şey anlıyoduk sapığız ya.
  • Yeni Oluştur...