Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

teşhirci olup bakireyim diye böbürlenen zihniyet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
18 yaş üstü
[spo]garip bir kesimdir bunlar. olabilecek en dar pantolonu giyerler, koca popolarını kırıta kırıta yürüyerek karşı cinsi tahrik ederler. etek giydikleri zaman olabildiğince eteği kısaltırlar, oturdukları zaman da bütün bacaklarını karşılarındaki erkeğe sergilerler.

hanımefendi sırtınız açılmış gibi bir müdahelede bulunmaya görsün pis sapık ırz düşmanı hede-i hödö bik bik bik bik namussuz ahlaksız şeklinde sözümona namuslu insan pozu takınarak hassaslıklarını gösterirler.

aslında asıl rahatsız oldukları, teşhirciliğin bünyelerinde yarattığı orgazma yakın tatmin duygusunu kendilerine itiraf edemiyor oluşlarıdır.

işin daha garibi ise, bu kesimdeki insancıklar, her konusu açıldığında "ben kendimi evleneceğim erkeğe saklıyorum, sadece bir erkek bana sahip olacak" diye tekrarlar.

şu devirde hala etrafta bekaretinle övünebilecek kadar çağ dışıysan bari söylemlerinle hareketlerin birbirini tutsun.

ah be güzelim, onlarca erkek, yüzlerce kez beyninde sana sahip olmuş, sen bakire olsan ne olur?
[/spo]

[spo]kısmen alıntıdır[/spo]

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 09:46 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ayıp ediyorsun. Hem bu insanları sınıflandırarak içini döktüğün üçüncü topik bak. Yorulmadın mı yahu.

Hem konuya dönecek olursak sokakta çıplak bile gezse dahi sen cinsel olarak tatmin olmuşsan veya ihtiyaç duymuyorsan bakmazsın bile. Birazcık bacağı açık göbeği açık veya memelerini gördün diye bir kızdan tahrik oluyorsan veya onu düşünerek masturbasyon yapıyorsan bence bu senin ahlaksızlığın işe ahlak bazında senin gözünden bakacak olursak
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu konuda çok derin freudian açıklamalar kasabilirim ama bu sefer girmeyeceğim bilimselliğe - geçen konunda epey kastım sanırım.
Mesaj tarihi:
@Dev: merak etme benim düzenli bir cinsel yaşamım var. ancak olmayıp da çeşitli tezatlarla, yaptıklarıyla söyledikleri birbirlerine uymayanları hedef aldım. dikkat edersen tarzım belli. samimiyetsiz, içten pazarlıklı, iki yüzlü kesim...

bu kesimin savunuculuğunu üstleniyorsan sorunu biraz da kendinde ara.
Mesaj tarihi:
@GERGE: istediğin kadar açıklayabilirsin, ancak bir özellikle meziyetmiş gibi övünüp fiziksel açıdan olamadığı tatmini sosyal açıdan olmaya çalışan bu insan müsvettelerini haklı çıkaramassın.
Mesaj tarihi:
"ben kendimi evleneceğim erkeğe saklıyorum" zihniyetini "ben evleneceğim kadının bakire olmasını isterim" diyen türk erkeği zihniyetinden dolayı hala koruyan, bi bakıma korumak zorunda olan aslında paranoyak ama zararsız kesimdir. önce o erkek "insancıklar"ın "namus" paranoyasından arınması gerekir ki bu kızlar da göründükleri kadar rahat olabilsin.
ayrıca
[spo]sana ne?
vermediler mi yoksa gösterip? =((((([/spo]
Mesaj tarihi:
Valla zarek ben bunları savunmuyorum. Sadece bunların istediği kadar tehşirci olsun onları düşünerek tatmin olacak erkekler olmadıkça bir noktaya varılmayacağını söylüyorum. Yani çevresindeki tüm erkekler tatmin olsa sorun kalmayacak. Ablanın sorunu gerçekten tahrik etmek midir tartışılır , ama o olsa bile tahrik olmamak elimizde. Olmamalıyız da bence modern insanlar olarak. Tahrik biraz daha hayvanî bir davranış bence
Mesaj tarihi:
@sly-one: dev'e yazdığım mesajda gerekli açıklamayı yaptım. isteyen istediği felsefeyi benimseyebilir bu beni ilgilendirmez. ama ortada bir iki yüzlülük varsa bundan rahatsız oluşumu kimse garipsemesin.
Mesaj tarihi:
@Giovanni: bir ya okuma yazma bilmiyorsun yazdığımı okumadın. iki okuma yazma biliyorsun ama okuduğunu anlamıyorsun. üç her şey tamam ama kendini laf sokarak tatmin yoluna sokuyorsun ki bu da diğer olasılıklar gibi aciziyetin göstergesi. yobaz olup olmadığım konusuna yazıdan bir kesitle ışık tutacağım yorum senin sınırlı dimağına kalmış.

said:
şu devirde hala etrafta bekaretinle övünebilecek kadar çağ dışıysan bari söylemlerinle hareketlerin birbirini tutsun.

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 10:00 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ortada bi 2 yüzlülük varsa bu da, "orası burası açık" kız görüp azan, sonra da "vermediler =((((((((" diye ağlayan kesimdedir.
yani ya bakma, ya azma. azıyosan sus otur bi de suçu kızlara atma.
Mesaj tarihi:
Ha ayrıca benim gayet güzel cinsel hayatım var demişsin o zaman bu akıllara o kızlardan azan ve onlara saldırmaya meyilli erkekleri savunduğun geliyor. R U OKAY?
Mesaj tarihi:
@sly-one: hayatında hiç pantolonu yırtılmış cinsel organları ortada anadan doğma dolaşan bir kadını uyarma ihtiyacı hissettin mi ? hadi diyelim ki insanlık vazifesi diyerek uyardın aldığın tepkiyle şaşırıp kaldığın oldu mu ? ya da benzer şekilde giydiği derin göğüs dekoltesinden sütyeni fırlamış bir sözde hanımefendiyi ? kısıtlı rasat sınırınla yaptığın değerlendirmelerle karşıma gelme lütfen.

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 10:04 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
zarek, o dediklerini ben burda hergün görüyorum icabında, ve zerre bişey yapma ihtiyacı hissetmiyorum. bakarım icabında o ayrı da, niye böylesin demem. ben de istediğim kadar çıplak gezerken gelip bana bi kızın ya ver onu bana ya da giyin demesini istemem çünkü. anladın umarım.
Mesaj tarihi:
@Dev: kimseyi savunduğum yok. tam tersi ortada bir yergi söz konusu lütfen okuyalım. bir kerede anlamıyorsak 5 kere okuyalım ama anlamadan yorum yapmayalım yeter ki. samimiyetsizliğe verilmiş tepkiyi lafı farklı alanlara çekerek kendi komplekslerini karşıdakinde görmeye çalışmayalım. belli ki, gördüklerinin senin üzerinde yarattığı etkilerin benim üzerimde de olduğunu düşünmektesin. hayal kırıklığına uğratmak istemem ama kendinle kıyaslarsan beni çok yanlış bir davranış olur.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Haklı çıkaracağıma söylemedim ki Zarek. Sadece determinist bir şekilde yaklaşıp, şuçun dişil kişiliklerde olmadığını - daha çok toplumsal bir şey olduğunu söyleyecektim. Toplumum kadını inferior olarak görüp - ve ne yazık ki bazı kadınların bunu kabullenmesinden doğan ve kökeni İnanna mitine kadar uzanan bir şey olduğunu söyleyecektim(İnanna Babil Orospusu olarak da çağrılır, dişiliğini kullanarak Enki'den me 'leri çalmıştır).

Teşhirci kişilikler sadece neyin ne olduğunu anlayamayacak kadar aptal - onları sadece aptallıkla şuçlayabiliriz - ki o da şuç değil elbette.

Sorun toplumun kadına bakışında. Söz ettiğin kadınlara sadece acınabilir - nefret etmek yanlış, onlar da sadece kurbanlar.

me (Türkçe kaynak sonra bulurum)

lol, bilimselliğe giriyorum yine - yapacak hiç bir şeyim yok, composer's block'tan kurtulsam bir.
  • Yeni Oluştur...