Mino Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Eskiden tinkerlar bombalı, zehirli dartlı kutular yapabiliyordu. Şimdi bu özellik de açık mı? Yoksa sadece magic trap mi yapabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 açıktır, kapalı olması olması için bir sebep göremiyorum ben (osi de varsa hala) . sorun varsa ilgileniriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 tinker'ların yaptığı trap'ler faction trap olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 faction trap haricinde de kutulara tuzak yapılabiliyordu. O açık değil mi (daha windows kuramadığım için önceden soruyorum yoksa kasıp denerdim) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paristr Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Kutuyu bilmemde bugün Brit bankın üzerinde yerdeki mısırı yedim kendimi healer a zor attım. Zehirli mısırlar saçmışlar ortalığa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 evden çıkarken demedi mi annen yabancıların verdiklerini yeme diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Abi aynısını bana kingpin yaptı ya. Geldi al devo dedi bi tencere çorba verdi bi içtim poison allah poison. Anam anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar