Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terethan Şakası ve Diğer Dungeonlar

Dela

Öne çıkan mesajlar

dela gittim baktım yattım sen merak etme:)
3 tane pro tamer 3 tane ww halleder orayı bence vet ler 110 peaceler de 110 olursa ama çok zor ve zaman alır.Starroom dan bahsetmiyorum tabi orta nm spawnından bahsediyorum starroom akıllara zarar allaha yakın bana uzak olsun
Sosyal ağlarda paylaş

tamer oynaması zevkli bir class olduğu gibi blacksmith ya da tinker gibi UO ticaretinin neredeyse bel kemiği karakterlerinden birisidir, bunun aksini iddia ediyorsak bence Sphere shardlara geri dönmek daha yerinde olur.

zira, tamer ve bu çervede düşünürsek bard magical itemların pahallı olmak yerine sarf edilmesi mümkün hale gelmesini sağlar. bunun yanında PK'lara bir çok olanak sağladığıda açıktır.

bugün 30 kişi online olduğunda bu verilerin çok önemi olmaz, ancak ileride tamer veya bard'ın önünü kesmek hali hazırda ALT mantığının öldürdüğü ekonominin sonunu getirir.

yine de siz bilirsiniz, sonuçta aktif olarak oynayan yada ilgilenen ben değilim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xaty, 29 Haziran 2007, Cuma - 17:21 tarihinde demis ki:

pvm için o kadar çok alternatif varken şu koşullarda tamer gereksiz bence..

Saçma!
Çok saçma...
Gülünç :(
Bunu demek, "Daktilo varken bilgisayar niye alalım ki" demeye benzer...

daktilo = alternatif
bilgisayar = the real deal

Bilgisayarların önünü kesmeyin!
Sosyal ağlarda paylaş

Hiç hayvanım yokken çok daha rahat ederim felucca dungeonlarında. yaratıkları öldürmekte de zorluk çekmem. felucca'da dungeon içinden recall olamassın (ilhessar gibi) ve marklayamazsın (malas gibi). bu yüzden peşinde bir dragon vs. sana yük olur. onun yerine çok daha hızlı bir şekilde yaratıklarla ilişkiye girebilirsin ve daha karlı çıkarsın =)
Sosyal ağlarda paylaş

dfye bard skilleri islemesi icin, exceptional inst + full 120 ps basili olmasi lazim, peace + prov, discord resmen skill degil debuff. necro buyulerine guvenip animate dead yapmarim dersen orasi ayri, ama papaz her zaman pilav yemez.

prov tutarsa mukemmel skill ozellikle hpsi ustun bir mob varsa ortamda, ama tutmazsa bardin neyi tuttugu ayri.
Sosyal ağlarda paylaş

slayer minor artifact vardı adını unuttum. beyaz lute. tam df için :) evet 120 olması iyi oluyor ama disco zaten istediği min. peace skill'ini fln düşürüyor. ayrıca beklemesi de olmadığından baya iyi bence. rotting corpse'lar tank olarak gayet kullanışlılar. lich lord'lar da dmg için güzel. dungeonlarda hiç sorun olmuyor zaten bir exceptional müzik aleti yetiyor. animate deed'de süs oluyor yanına
Sosyal ağlarda paylaş

Ah, doğru, düşürüyor.

said:
Effects: As of Age of Shadows, Discordance no longer reduces a creature's stats: strength, dexterity, intelligence, hit points, stamina, and mana. However, Discordance reduces physical resistance, all elemental resistances, and skills by up to 20% at Grandmaster and 28% and Legendary. Swing rate, damage, and chance to evade are directly reduced; this is in addition to the skill reduction of anatomy, tactics, lumberjacking, weapon skill, wrestling, parry, etc. Discordance still lowers a creature's base barding difficulty.
The effects of Discordance is halved on creatures with a barding difficulty of 160.

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 21:48 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...