Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terethan Şakası ve Diğer Dungeonlar

Dela

Öne çıkan mesajlar

Oncelikle, terethandaki nightmare spawnina cikan yerde, ya da brit sewerdan terethan alt kata giris kapisindaki spiked traplerle baslayalim. icerde poison, flame strike, fire ball, energy bolt vs. spamleyen bir ton yaratik varken, kafadan 40 hp eksik baslamamiz adeta saka gibi.

hayir nightmare tamelemeye gitmedim, oylesine dolasiyodum ve az daha oluyodum.

sonra ice dungeonda 3. kata inen kapi yok, bunun gibi calismayan bir kac gecit daha mevcuttu unuttum onlari.

en onemlisi, dungeonlara ilk girdigimde hic spawn yok, sonra bir anda cikiyorlar. bu runuo dinamiklerinden kaynaklaniyor sanirim ama kosa kosa istedigim kata inebiliyorum istedigim dungeonda hele yol kisaysa.

tşk
Sosyal ağlarda paylaş

ayrica en onemlisi, terethandan star rooma giden bolge veya champion bolgesi oldugu unutulmus bolgedeki spawnlar da evlere senlikti en son bir dragon 2 balron ve diger yancilari seklinde. bi daha da bakmaya korktum. champion spawn bolgesini boyle doldurursaniz zaten itemsiz serverimizda ne duzgun ps olur ne stat pssi.
Sosyal ağlarda paylaş

onlar arka planda, ww ile ilgim yok sadece ilginc geldi olmamasi hic. 3 saat orda harcadim 6-7 saat icinde ve gormedim bi tane bile. digeri benim isime geliyor zaten istedigim spawna gidip direk onu kesip cikiyorum kosarak.

onemli olan champion alanlarindan biri olan terethandaki abartilmis spawnlar.
Sosyal ağlarda paylaş

terethanda orta odadaki nm yi tameleyenin elini öperim çeşitli balronlar dragonlar matriachlar hatta hadi nm yi çektik diyelim bi şekilde 12342134 peace miz var mesela 2 balronla dragonu aynı anda peace ledik hani olur ya..aa o da ne nm yi çektiğimiz odada da spawnlar varmış sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz zaten 30 kişi online olan serverda 10 kişi gitmemiz lazım oraya kanımca zaten 10 kişi gidilince de 5 i anında yatar terethan tecrübesi kaç kişide var bilmiyorum geçitleri falan bilmeyen için çok zor.Artık HE ile Nox 1 er nm alır guild nm si olur onlar normal tamerlar da babayı alır kibarca
Sosyal ağlarda paylaş

maviden çok pk var da...pk var pk var bilmem anlatabildimmi pk dediğinin serverın en sağlam adamlarından olması lazım ki ayakta kalabilsin burda canı sıkılan noob kesip pk olmuş..sora killeri gitsin de mavi olsunlar diye bekliyolar işte:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...