Dela Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Oncelikle, terethandaki nightmare spawnina cikan yerde, ya da brit sewerdan terethan alt kata giris kapisindaki spiked traplerle baslayalim. icerde poison, flame strike, fire ball, energy bolt vs. spamleyen bir ton yaratik varken, kafadan 40 hp eksik baslamamiz adeta saka gibi. hayir nightmare tamelemeye gitmedim, oylesine dolasiyodum ve az daha oluyodum. sonra ice dungeonda 3. kata inen kapi yok, bunun gibi calismayan bir kac gecit daha mevcuttu unuttum onlari. en onemlisi, dungeonlara ilk girdigimde hic spawn yok, sonra bir anda cikiyorlar. bu runuo dinamiklerinden kaynaklaniyor sanirim ama kosa kosa istedigim kata inebiliyorum istedigim dungeonda hele yol kisaysa. tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ha bir de ice dungeonda ww spawni olmasi gereken yerde yok, onu nerelere sakladiniz merak icindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ayrica en onemlisi, terethandan star rooma giden bolge veya champion bolgesi oldugu unutulmus bolgedeki spawnlar da evlere senlikti en son bir dragon 2 balron ve diger yancilari seklinde. bi daha da bakmaya korktum. champion spawn bolgesini boyle doldurursaniz zaten itemsiz serverimizda ne duzgun ps olur ne stat pssi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 bi anda spawn olma olayı spawner ayarıyla ilgili bir şey. o özellik açıksa sunucuya az yük filan biniyor, player yoksa o alanda spawn olmuyor yaratıklar. sçs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 lan başlıkta şey gibi olmuş fethullah gül ve evrim aldatmacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 aga evet oyle yuk binmiyor sunucuya fakat, paragon cikiyor aa o ne? paragon yok mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ww spawni var, 5 dakikada bir spawn olmuyor sadece, bekle. hafizayi da dogru duzgun kullanmak zorundayiz kusura bakma, elimizde distributed calisan 100 nodeli bir yapi yok. bu yuzden ilk girdiginde npcleri gorememen normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 onlar arka planda, ww ile ilgim yok sadece ilginc geldi olmamasi hic. 3 saat orda harcadim 6-7 saat icinde ve gormedim bi tane bile. digeri benim isime geliyor zaten istedigim spawna gidip direk onu kesip cikiyorum kosarak. onemli olan champion alanlarindan biri olan terethandaki abartilmis spawnlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 terethanda orta odadaki nm yi tameleyenin elini öperim çeşitli balronlar dragonlar matriachlar hatta hadi nm yi çektik diyelim bi şekilde 12342134 peace miz var mesela 2 balronla dragonu aynı anda peace ledik hani olur ya..aa o da ne nm yi çektiğimiz odada da spawnlar varmış sürpriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz zaten 30 kişi online olan serverda 10 kişi gitmemiz lazım oraya kanımca zaten 10 kişi gidilince de 5 i anında yatar terethan tecrübesi kaç kişide var bilmiyorum geçitleri falan bilmeyen için çok zor.Artık HE ile Nox 1 er nm alır guild nm si olur onlar normal tamerlar da babayı alır kibarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 zor olan güzeldir, az olan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 herkesin bir ebesi var, iyi guzel fakat bu spawnlar yargiliyor onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 terethandaki spawnlar beta döneminde iyiydi bence. şuan nasıl bilmiyorum da nm spawnının başının kalabalık olması güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 nm basi dedigin yerlerden biri champ spawni aga, tamam nmye binmesin istiyorsunuz hickimse de, kimse de harrower kasmasin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 champ spawnında her yerinde kasmanıza gerek yokki. koridor tarafında kasın, kesin champ'ınızı. starroom'a girişte biraz problem olur, o kadar da olsun bnce :) bi tatile gittik geldik, msj yazmayı bile unutmuşuz. özel msj atmışım yanlışlıkla bunu yazcam diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 "biraz" problem ha:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 stat cap'in yükselcek bir de harrower'a gidiyorsun. olsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 heryerinde kasmaya gerek yok biliyorum da, 1 saatte bitecek champ 3 saate cikicak, star rooma giriste olecekler de cabasi. zaten item falan yok sen daha bilmiyosun tatilden yeni geldin, 60 healli 60 dexli pklarimiz var, dusun sefaleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 olsun o kadar iyi güzel de server ın online sayısı çok çok az birbirine düşman olanlar çok çok fazla nası kasılacak o harrower? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 artıyor online sayısı, bak ben geldim mesela :P eğer yetmezse de kasılmaz. şimdiye kadar açılıp kapanan bi sürü serverda kasılmadı harrower zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 60 heallı 60 dexli :) iyiymiş. dün pk'ları görünce ortalıkta korktum. bi de maviden çok pk var fln dediler, millet ii kasmış fln diodum :) neyse yetişirim heralde 2 güne.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 maviden çok pk var da...pk var pk var bilmem anlatabildimmi pk dediğinin serverın en sağlam adamlarından olması lazım ki ayakta kalabilsin burda canı sıkılan noob kesip pk olmuş..sora killeri gitsin de mavi olsunlar diye bekliyolar işte:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 starrooma giden kisa yolda balron var, onun kalkmasi lazim bence. hadi terathanlar neyse kos vs ama balronun hem agro range i cok fazla hemde instant cekiyor duruma gore.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 sanırım yapılması gereken 3-5 tamer gidip temizleye temizleye ilerlemek ve nm yi almak başka çare yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 3-5 tamer tukenir ki orda dragonlarla. git bi bak hak vericeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Türk UO shardlarında ki genel, bu tamer ve bard nefreti nedendir anlamış değilim. Herkes mage, warrior olup sadece pvp yapmak zorunda. İlla ki pvp yapan ve pve yapan insanlar dengelenir bir şekilde bu force etme mantığı nedir bilmiyorum hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar