Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

benden nefret eden eski sevgiliden özür dilemeli miyim?

puritania

Öne çıkan mesajlar

ulan bi de ben kendi olaylarımı entrika sanardım daha beteri varmış o_0 ..

öncelikle şunu söylemek istiyorum fake'le konu açıp anlatan kişiler genelde ilk sayfada bir yorum yapıyorlar ki üstüne kalmasın o yüzden iyice bi araştırın.. :D

ilk mesajı okurken way şerefsiz böyle bi adam olur mu dedim sonra ki mesajında kız olduğunu öğrenince otomatik olarak " e doğal " dedim..

hadi biz erkekler olarak istemediğimiz şekilde ayrıldığımız kişilerin özel hayatlarını merak ederiz bi şekilde öğrenmeye çalışırız ama içimizde bir sevgi olduğundan mıdır bilemem..
ama bir kızın bunu yapması kesinlikle onunla ilgili duygularının olduğunu gösteriyor..

en azından benim şuanda ruh eşim diyebildiğin bir sevgilin varsa bundan önceki insanlara değil mesaj atman, dönüp bakmaman gerekir yanlış anlamalara maruz kalmamak için..

ayrıca mesene şifrelerini veren gençliğe bende karşıyım yaladım seni kingpin..

bi erkeğin paso hacklenmesine de sadece o_0 diyorum..

herşeyden önemlisi tartışmada küfürü başlatanın kız olmasına burada gösterebileceğim bi simili yok..

saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

herkes mesaj yazıldığı an nerede olduğunu şahit göstererek yazarsa kim olduğunu daha çabuk bulabiliriz ya da en azından kimler olmadığını ki böylece kimse yapmadığı eylemlerin ağırlığını üstünde hissetmemiş olur. kimse konuyu terk etmesin şu andan itibaren suçlu bulunana kadar herkes burada kalıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben nickin kime ait oldugunu cikardim, hafizam güclü esasen. (evet sacma sapan seyleri bile hatirliyorum, o derece)
2005-06 yillarindan bisiler hatirliom ama sölemem!

Asil olaya gelirsek, olayin psikopatlik, cilginlik kismi beni ilgilendirmez.
Kaldi ki olayin bütün detaylarini bilmiyoruz, tam olarak neler yasandigini, konusuldugunu.
O an ki yasadigin baska ne idügü belirsiz seylerin de etkisiyle, herseyin üstüste gelmesi gibi bir durum söz konusu olmus olabilir, ve patlamissindir. Sadece o olayin sinirini ya o kisiden cikarmissindir istemeden, ya da diger olaylarin etkisiyle de, ona saldirmissindir ve akabinde ego tatmin etmissindir pislik yaparak:) (bunlar, isin varsayim ve tahmin kismi)

Ama özür dileyince rahatlayacaksan dile.
Tabii ki karsi tarafin verecegi tepkiyi bilememe riskini almalisin önce.
Özür dileyince bir tek vicdaninin rahatlayacagini biliyorsun yani su an, gerisi bilinmez.
Ben olsam o riske girerdim.
Ha bir de, sert bir tepkiyle karsilasirsan, bunun üzerine senin verecegin tepkiyi düsün, iyice tart kafanda ona göre karar ver.
Mesela verecegi sert tepkinin karsisinda, kendini kötü hissedebilirsin ya da gururun kirilabilir vesaire.
Kaldi ki kendini su an vicdanen zaten kötü hissediyorsun, pismansin.Bir de bunun üzerine aldigin tatsiz cevap gelirse, daha da beteri olabilir. Bunlari düsün.
(olaya objektif bakiyorum su an, sen de zamaninda onun gururunu kirmis olabilirsin belki de. o gecmiste kaldi, su an gelecekten konusuyoruz. o acidan )

Hm bi de nasil bir sekilde özür dileyecegine bakar bu aslinda. ''Cok büyük bir aptallik yaptim ama delirmistim iste ösür dilerimss'' dersen, anlayis gösterilebilir(!)
ama catdadanak, '' özür dilerim, ama sen de HAYVANLIK yaptin!'' seklinde bok atarsan, bu olay tatsiz biter. bence.
Ve umuyoruz ki bir daha ki sefere cinnet aninda, cevrendekilere zarar vermezsin :P

Bir de sifre paylasmayi dogru bulmuyorum ben, sevgilisiniz diye bu senin bütün hayatina karisabilecegi anlamina gelmez. Sifre istemen yalnizca senin güvensizligin, paranoyandir iliskide.
Güvenemiyorsan, cikmazsin o herifle/kizla.
Güvenmeyi istiyorsan da, bu sifre almakla cözülebilecek birsey degil zaten, ego tatmininden, onun hayatina fütursuzca burnunu sokmaktan baska.
Özel hayati olabilirsin o kisinin, ama daha özeline inmek, ''bu kim... bu kim, kari mi bu. neyin oluyo neden msninde! seviomusun '' seklinde sorguya cekmek hos degil. Hem iliskiye büyük zararlari oluyor hem de hic bir heyecani kalmiyor o iliskinin zamanla.
edik: typolarinda kayboldum, nazli yeaar yaar

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 15:32 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

teşekkürler vanille=)
şifreyi ben istememiştim kendi vermişti. güvenmekte sorunsuzum. kendisine de gerçekten 'içimde kalmış gizli duygular' beslemiyorum. sadece ayrıldıktan sonra biraz stalkerlık yapmanın zararı olmadığını gördüm. ah onu seviyor, bununla bunları konuşuyor falan işlerine girmedim. biraz tanrıcılık oynayıp evet egomu çok da güzel, en güzel şekilde tatmin ettim. gidip arkadaşlarıyla buluşacağı yerlerde onu görme umuduyla beklemedim, aksine o taksime gidecekse ben o gün gitmedim vs. bu işe yaradı bu stalkerlık. yani bu yaptıklarım cinnet ürünü değil, saplantı değil, delilik hiç değil. sadece gaza getirdi beni ve uzun zamandır intikam almak istediğimden yaptım. durup dururken böyle bişey yapmak evet delilik,sorunluluk olabilir ama kazın ayağı öyle değil.

bu konuyu bu hale getirenlere selam eder; vanille'e sonsuz teşekkürlerimi sunarım ^^ kişisel'e ne kadar saçma ve 'ölüyorum bitiyorum, dertlerim çok büyük, intihar edeceğim' modunda yazı yazılırsa o kadar ciddiye alınıyor sanırım. üslup hafif geyik oldu diye deli imajına büründürmek hoş değil. zaten biri sorunlusun dedi, diğer herkes onu izledi. ben de uzaktan izleyip eğlendim açıkçası=)

özrümü dediğin şekilde dileyeceğim vanille ve evet vicdanım rahatlayacak. ters yanıt yada yanıt beni herhangi bir atraksiyona da sürüklemeyecek zaten ^^
Sosyal ağlarda paylaş

said:
adam benim iyi niyetime en kötü şekilde cevap verdi ve bu sürünce ben de uzun zamandır ona bir pislik yapmak istediğimden bunu yaptım. hak etmiştir etmemiştir bence etmiştir ama yaptım sonuçta.
Bunu biraz açsana ya eheh. Ben böyle şeylerin efsane olduğunu, senin gibi insanların bizim yaşadığımız gerçek hayatta varolmadığını zannederdim. Neden neden neden bi insan neden böyle bişey yapar.. Valla kafamı kurcalıyo. Yok msn hacklemek yok maillarını okumak. Bizim kızlardan birinin başına geldi ama eski erkek arkadaşı sorunlu bi adamdı, biz de delidir diye üstünde durmadık pek. Sen de deli misin? Hayır aklı başında biri gibi yazıyosun bide. İç dünyanı paylaşır mısın benimle?

Ya geyiğe kayıyo laflarım ama cidden merak ediyorum insan niye böyle bişey yapar diye. Aşk desen hani özgür bırakıcak kadar sevmek nerde? Yanlış bişey var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...