MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 nası yapılır?yapılabilir mi???nasıl??? ben niye burdayım??? biz niye yaşıyoruz???offf...[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 hmm.. mp3 ten çıkarılıyor mu peki? çıkarılıosa hangi programla?[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 mp3'ten midi yapamıyorum midi'den nota yapamıyorum notadan mp3 yapamıyorum ühühü ne beceriksiz adamım ben ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yalnızca o sesi ayıramazsın o ses belirli bi frekans üzerinde olduğundan o frekansı silmek zorundasın ama bunun yanında o frekans ta olan bütün sesleri kaybedersin kısaca şarkıyı bozmadan bunu yapman İMKANSIZ!![hline]...:::Married With Children:::... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 mp3 için winamp plug in var analog vocal remover ama sadece vokali uçurabilirsiniz[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 arcane sunun hakkinda biraz daha bilgi verir misin? "analog vocal remover"[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 analog vocal remover diye gogle da aratın bi iki program çıkıyo, sanırım winampin sayfasındada bi yerlerde vardı. Ama tam bi hayal kırıklığı 10 şarkının en fazla 2 sinde başarılı oluyo, belli frekanstan gelen sesleri baya bi azaltıyo ama arkada hafif bi vokal mutlaka kalıyo.[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 pugh....[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar