MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 nası yapılır?yapılabilir mi???nasıl??? ben niye burdayım??? biz niye yaşıyoruz???offf...[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:.
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 hmm.. mp3 ten çıkarılıyor mu peki? çıkarılıosa hangi programla?[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim?
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 mp3'ten midi yapamıyorum midi'den nota yapamıyorum notadan mp3 yapamıyorum ühühü ne beceriksiz adamım ben ya
umutsavaci Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 yalnızca o sesi ayıramazsın o ses belirli bi frekans üzerinde olduğundan o frekansı silmek zorundasın ama bunun yanında o frekans ta olan bütün sesleri kaybedersin kısaca şarkıyı bozmadan bunu yapman İMKANSIZ!![hline]...:::Married With Children:::...
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 mp3 için winamp plug in var analog vocal remover ama sadece vokali uçurabilirsiniz[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
klavye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 arcane sunun hakkinda biraz daha bilgi verir misin? "analog vocal remover"[hline]klavye i$te, bildigin klavye.
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 analog vocal remover diye gogle da aratın bi iki program çıkıyo, sanırım winampin sayfasındada bi yerlerde vardı. Ama tam bi hayal kırıklığı 10 şarkının en fazla 2 sinde başarılı oluyo, belli frekanstan gelen sesleri baya bi azaltıyo ama arkada hafif bi vokal mutlaka kalıyo.[hline]rtc
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 pugh....[hline]They were all dead. The final gunshot was an exclamation mark to everything that had led to this point. I released my finger from the trigger, and then it was over Her şey daha güzel forumlar için... .:LevieMaxilackOnline:.
Öne çıkan mesajlar