Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 celtics şampiyon fln olamaz bu 3'lü ile bence. Çünkü takımda başka adam yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 sampiyonluk dusunmeleri icin acilen bi guard bulmalari lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 [spo] ABD Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Minnesota Timberwolves ile Boston Celtics, ünlü yıldız Kevin Garnett’in takası konusunda anlaşmaya vardı. Boston Celtics yetkilisinin yaptığı açıklamada, Timberwolves ile Garnett’in takası konusunda anlaştıklarını belirterek 31 yaşındaki oyuncuya karşılık takımdan 4 oyuncu vereceklerini söyledi. Kariyerinde tam 10 kez All-Star kadrosuna dahil edilen Garnett’e karşılık, Minnesota’ya Al Jefferson, Sebastian Telfair, Gerald Green ve Theo Ratliff’in verileceği belirtiliyor. Halen anlaşmanın tamamlanmadığını kaydeden Boston yetkilisi, bu oyuncuların dışında ayrıca Minnesota’ya bir de NBA seçmelerinde (draft) bir oyuncu hakkı vereceklerini sözlerine ekledi. Takımların takasla ilgili her konuda anlaştıkları, ancak ünlü yıldızın bu transferden alacağı ücret ve yıllık maaşının belirlenmesi konusunda bir mutabakata varılmadığı kaydedildi. Tüm NBA kariyerini Minnesota Timberwolves’ta geçiren Kevin Garnett, 12 yıldır formasını giydiği takımıyla halen 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşmesi bulunuyordu. Celtics, geçen ay içinde Garnett’i kadrosuna dahil etmek istemiş, ancak Kevin Garnett’in menajeri ünlü yıldızın Boston’a gitmek istemediğini söylemişti. Paul Pierce ile birlikte Seattle Supersonics’ten alınan Ray Allen ile güçlü bir forvet hattı oluşturan Celtics, 16 şampiyonlukla NBA’de tüm zamanların en başarılı takımı unvanını korumasına karşın 1986 yılından bu yana şampiyonluk sevinci yaşayamadı.[/spo] http://www.haberturk.com/haber.asp?id=30684&cat=170&dt=2007/07/31 çok hayvani bi takım oldular.zaten kevin garnett,paul pierce,ray allen 3 ü de başarıya açlar.ki zaten doğuda Detroit,Clevland,Chicago haricinde çok parlak takımlar olmadığını düşünürsek doğu yarı dinalini görebilirler kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yalnız daha kesin değilmiş garnet'in transferi ama çok büyük ihtimalle olur diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 arık kesinleşti msn de nba eklentisi yukledim oraya surekli haber gelio ordada yazdı kesinleştiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 kesinleşti takas belirttiğim gibi 5 adam ama 1 eksik draft hakkı yazmışım 2 draft hakkı verdi boston Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 yanlız değmez..çok iyi adamlar vermişler çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 al jefferson ve gerald green verilir mi ya,ayıp günah. Boston'dan cacık olmaz bu sene... Bir kaç post önce söylediğim lafı da geri alıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Boston geçen sene gençleştirmeye gitmişti fakat aigne kısa vadeli başarılık istiyor belli.Boston zayıf doğuda çok rahat final oynar bu sene söylemedi demeyin :). P.S.:Minnesota her türlü bu takastan karlı çıktı.Takdir ettim GM lerini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Olan Kevin Garnett'e orası kötü oldu işte . Daha iyi bir takıma gidebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 şöyle üçünü bi yanyana görmek lazımdı artık:) gençleri verdi boston ama açıkcası green in da jefferson'un da hiçbir zaman çok üst düzey oyuncular olacaklarını sanmıyorum, aslında al jeffersondan umutluydum sene başında ama bi parlama göremedim ben onda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Çok büyük risk aldı Boston.3 kişiyle şampiyon olunmuyor olunsaydı Phoenix olurdu.Ama ben hala güçsüz doğu da final oynayacaklarını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Kobe ve Shaq, Wade ve Shaq. Tamam bunlar Shaq faktörü olabilir ama gerekirse 2 kişi ile de şampiyon oluyor takımlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Miami şampiyon olurken alonzo mourning antoine walker gary payton j-will gibi tecrübeli oyuncuların wade ve shaq'a katkılarıyla şampiyon oldular.Ben Boston'da bu 3lüye katkı yapacak doğru dürüst bir adam göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Evet Alonzo Mourning gerçekten çok katkı yaptı takıma ama Walker ve Payton için aynı şeyi söyleyemem. Her neyse yani oyuncular yeterince kaliteli ise 3 kişi şampiyon yapabilir bi takımı bence. En az orta seviye bir guard gerekiyor Celtics'e hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 miami şampiyon olurken herkes katkı gösterdi, ama payton walker ve özelliklikle j-will katkıları kadar zarar da werdi. Wade insan ötesi bi oyun sergileyip tek başına aldı. Shaq, Alonso olmasaydı şampiyon olamazdı diyebilirsiniz ama onların yerine yakın oyuncularla olabilirdi, ama Wade yerine herhangi bi superstarla olamazdı. Bu celtics le karşılaştırmak saçma bence. Ama KG yi ilk defa yanında yıldızlarla izlicez. Tek başınayken önlem almak daha kolaydı, çaylak yıldız adayları boş bırakılıyodu hatta parlamalarına bu neden oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Fotografda da tescil edilmiş olduki Garnett bütün yönleriyle insan deil abi. [ Mesaj 01 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:19 tarihinde, tellos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Özledim.. Avery Johnson Jaren Jackson Sean Elliot Tim Duncan David Robinson Daha çok özledim. Ron Harper Michael Jordan Scottie Pippen Dennis Rodman Luc Longley ve bu kadronun karşılığında Stocktan Malone Osterteg zamanı utah - chicago finalleri .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 üsteki listeye steve kerr eklemedin çok pis üzdün bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Steve Kerr'ü hem valla hem billa yazmayı en sona bırakıcaktım .. çünkü bu 2 kadrodada bulundu .. 2 kadrodada genel olarak yedek oldu ama o 3lük efsaneleriyle En büyük sempati duydugum basketbolcudur yazıya başlarken ekleyecem diye başladım bitirirken unutmusum oyle diyim sana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 guard'ını da buldu boston, Eddie House'la anlaşmış diyorlar, bi de jacki manuel'i almışlar orlando'dan ama tanımıyorum bu adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 eddie house dan bi cacik olmaz top getirir 3luk sallar direk, chris duhon falan tarzi birini alabilseler daha efektif olur aslinda yada FA dan alvin williams i da alabilirler yaşli ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bostondan kimler gitti bilmiyorum ama, yüzü çizikli bi adam vardı o gitmediyse o götürür 1numarayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 delonte west gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bya Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 üçünü yanyana gördükçe dayanamıyorum:) işallah herşey yolunda gider boston için de bi konferans finali görürüz en azından. tabi fiyasko olma ihtimali de yok değil ama işallah yüzüksüz(hatta playoffsuz) geçen yıllar hırslandırmıştır yeterince üsttekileri de bize güzel bi basketbol izletirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar