Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba Takasları

NoS

Öne çıkan mesajlar

[spo]
ABD Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Minnesota Timberwolves ile Boston Celtics, ünlü yıldız Kevin Garnett’in takası konusunda anlaşmaya vardı. Boston Celtics yetkilisinin yaptığı açıklamada, Timberwolves ile Garnett’in takası konusunda anlaştıklarını belirterek 31 yaşındaki oyuncuya karşılık takımdan 4 oyuncu vereceklerini söyledi.

Kariyerinde tam 10 kez All-Star kadrosuna dahil edilen Garnett’e karşılık, Minnesota’ya Al Jefferson, Sebastian Telfair, Gerald Green ve Theo Ratliff’in verileceği belirtiliyor. Halen anlaşmanın tamamlanmadığını kaydeden Boston yetkilisi, bu oyuncuların dışında ayrıca Minnesota’ya bir de NBA seçmelerinde (draft) bir oyuncu hakkı vereceklerini sözlerine ekledi. Takımların takasla ilgili her konuda anlaştıkları, ancak ünlü yıldızın bu transferden alacağı ücret ve yıllık maaşının belirlenmesi konusunda bir mutabakata varılmadığı kaydedildi. Tüm NBA kariyerini Minnesota Timberwolves’ta geçiren Kevin Garnett, 12 yıldır formasını giydiği takımıyla halen 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşmesi bulunuyordu. Celtics, geçen ay içinde Garnett’i kadrosuna dahil etmek istemiş, ancak Kevin Garnett’in menajeri ünlü yıldızın Boston’a gitmek istemediğini söylemişti. Paul Pierce ile birlikte Seattle Supersonics’ten alınan Ray Allen ile güçlü bir forvet hattı oluşturan Celtics, 16 şampiyonlukla NBA’de tüm zamanların en başarılı takımı unvanını korumasına karşın 1986 yılından bu yana şampiyonluk sevinci yaşayamadı.[/spo]

http://www.haberturk.com/haber.asp?id=30684&cat=170&dt=2007/07/31

çok hayvani bi takım oldular.zaten kevin garnett,paul pierce,ray allen 3 ü de başarıya açlar.ki zaten doğuda Detroit,Clevland,Chicago haricinde çok parlak takımlar olmadığını düşünürsek doğu yarı dinalini görebilirler kanımca.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle üçünü bi yanyana görmek lazımdı artık:)

gençleri verdi boston ama açıkcası green in da jefferson'un da hiçbir zaman çok üst düzey oyuncular olacaklarını sanmıyorum, aslında al jeffersondan umutluydum sene başında ama bi parlama göremedim ben onda da.
Sosyal ağlarda paylaş

miami şampiyon olurken herkes katkı gösterdi, ama payton walker ve özelliklikle j-will katkıları kadar zarar da werdi. Wade insan ötesi bi oyun sergileyip tek başına aldı. Shaq, Alonso olmasaydı şampiyon olamazdı diyebilirsiniz ama onların yerine yakın oyuncularla olabilirdi, ama Wade yerine herhangi bi superstarla olamazdı. Bu celtics le karşılaştırmak saçma bence. Ama KG yi ilk defa yanında yıldızlarla izlicez. Tek başınayken önlem almak daha kolaydı, çaylak yıldız adayları boş bırakılıyodu hatta parlamalarına bu neden oluyodu.
Sosyal ağlarda paylaş

Steve Kerr'ü hem valla hem billa yazmayı en sona bırakıcaktım .. çünkü bu 2 kadrodada bulundu .. 2 kadrodada genel olarak yedek oldu ama o 3lük efsaneleriyle En büyük sempati duydugum basketbolcudur yazıya başlarken ekleyecem diye başladım bitirirken unutmusum oyle diyim sana =)
Sosyal ağlarda paylaş

üçünü yanyana gördükçe dayanamıyorum:) işallah herşey yolunda gider boston için de bi konferans finali görürüz en azından. tabi fiyasko olma ihtimali de yok değil ama işallah yüzüksüz(hatta playoffsuz) geçen yıllar hırslandırmıştır yeterince üsttekileri de bize güzel bi basketbol izletirler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...