Zegna Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paralyse atiyoruz diyelim mesela, adam o sirada bi buyu cast ediyorsa chiv necro mage vs target is already frozen diyor. bu bilinen bi bug fixlenmesi lazim ama. duyurulur staff a xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ayrıca paralyze yiyince sol altta çıkan you cant move yazısı kafada kocaman çıksa çok iyi olur :b yada varsa addon/script bişey bunu yapabilceğim söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 paralyze a çözüm bulunsun istiyoruz biz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 paralyse a cozum, resisting spells. almicaksan resist trapped puch ama trapped puch cok dmg veriyordu bi kac serverda, defaultta nasil bilemiyorum. yada lesser poison kullanilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ben bi kere aldım yanıma tp dedim patlatıyım bakalım ne olcak, 42hp mi ne götürmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 orti helal, coluk cocuga bir cirkinlik daha verdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 lesser poi ile lesser cure taşıyın, alchemistler satıyor zaten. sırayla onları için geçsin paralyze. ama pot.ları içtiğinizde ölmüş olabilirsiniz (6) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 içene kadar çıkarım zaten paralyzedan :b benim istediğim you cant move yazısının daha büyük falan görünmesi, sesler kapalı olduğundan bazen geç anlıyorum para yediğimi :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 razordan tek tuşa makro ayarla sys. msj olarak you are frozen yazınca çanta açsın veya çantanı kapasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 trapped pouchi gm magenizle yaratirsaniz sanirim cok dmg veriyo ya usenmeyen biisi 30 magery 0 eva ile yapsin ole denesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Resist kasıyoruz da çok zor geliyor. Tam bir işkence ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 yanlışlıkla 110'a kadar kasıp sonra 90'a düşürürken ağlicaktım nerdeyse resist'i :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar