nonos Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Finansbank yeni bi reklam çekmiş Başrol oyuncuları Ümit Özat,Pierre van Hooijdonk,Frank de Boer ve Bülent Korkmaz Çok sık vermiyo dün gördüm bitek Otomatik hesap mı ne varmış finansbankta onu anlatıyo bülent franka gidiyolar bankaya diyoki frank bu bankamı? ben zaten hollandadan biliyodum falan.Bankadan çıkıyolar arabaya binerken ümitle pierre geçiyo aynı şeyi onlarda diyo falan Ama güzel rol yapmış pierre le frank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Nihat'ın reklamı gibi olmasında,o yamuk ağzıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 abi en iyi reklam "Gol. Yemem. Sörf. Tabii ki Yerim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 -rüştü noldu? -bi ses................. duydum sanki![hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: Bonecrusher, 05 October 2003 12:34 tarihinde demiş ki: abi en iyi reklam "Gol. Yemem. Sörf. Tabii ki Yerim." Maç esnasında ekranın altında yayınlanan versiyonu daha bi güzel.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 bülent'in aksanı daha iyi yalnız ümit'inkinde rofl[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nonos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Ümit sadece yes diyo tarzanca hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar