Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 1mbit'i geçtim de ciddi bir lag sorunu var son haftalarda, stabil bağlantı yapsınlar önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: cado ulak-net nedir? ULusal AKademik Ağ.. bizim üniversiteye (yanılmıyorsam) 30Mbit hızında bedava internet hizmeti veren devlet bünyesindeki bi şirketmiş.. Benim bildiğim çoğu üniversiteye de bunlar sağlıyor interneti.. Yine telekomun altyapısını kullanıyordur tabii ki illa, o başka... http://www.ulakbim.gov.tr/ulaknet/ edit: 52Mbit imiş... [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 14:54 tarihinde, deggial tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Hmm şimdi cümleler biraz garip ama resmi olarak 256k=>512 olmuştur! bkz. Türk telekom açıklaması sonracııma abim diyor ki; 256 Kbps hız seçeneği yürürlükten kaldırılmış, minimum hız 512 Kbps’ye yükseltildi. du bakalım neler olacak.. ben de bi değişiklik yok valla.. lan tt az değilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 harbi cümleler çok garip kaldırıldı kaldırılmış falan gibi kendisiyle çelişen cümleler kurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 256 lar 1024 oldu. En düşük hız 512 ama fiyatı 49 ytl değil. Telekom ilk defa hayırlı bir şey yaptı sınırsız kullanıcılar için. Gözlerim yaşardı doğrusu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 en kısa sürede fiyatlara yansır umarım bu değişiklikler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ben bu işi çözemedim hocam şimdi böyle böyle oldu iyi eywallah da daha sonra superonline bu yaz fırtınası dalgasını rekabet kuruluna başvurarak haksız kazanç yarattığı için telekomu şikayet etti ve kazandı, bunun üzerine telekomda kampanyayı bitirdi ama arada almış bulunanlara noldu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 nedir yani şimdi 256 sınırsızlar 1024 olduktan sonrada 49 mu veriyorlar. öyleyse bombalarım telekomu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=422 Beyin kanaması mı geçiriyorum yoksa 2mbit bağlantı 60 milyon mu oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bence ikimizinde beyni aktı ben de öyle gördüm bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Şu haberden gaza gelip baktım siteye de, yine medyanın lamerliğine mi geldim acaba. Bikaç seferdir adamlar ISS'lere yönelik indirimler yapıyo ve galiba bu seferki de ISS'lere yönelik. Anlamadım hiçbi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 valla ben çözemedim.. 256 kalktı diyor ama fiyatlandrmada 256 gözüküyor. minimum hız 512 oldu falan diyor ama diğer tarafta açıklama yok. bazıları bunlar toptan şirket abonelikleri için olan fiyatlar diyor.. dahası bizim basın bi boka yaramaz olduğundan hala aynı şeyleri yazıyorlar 512'de %38indirim etc.. baba hangisi kaç para oldu, 256k'ların durumu nedir, kotalılara ne olacak açın sorun bi! değil mi? değil.. araştırmacı gazeteciliğini, muhabir tabanlı, haber eksenli gazeteciliği bitirdiler türkiye'de. adamlar sadece ilan tahtası gibi şu kadar indirim oldu diye veriyorlar duyuruyu ve buna haber diyorlar. yemişim gazetenide haberinide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Ben de idrak edemedim , fiyatlar ne olacak ne zamana olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 benim bağlantı niye 256 hala :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=577 Su sicak yaz gununde beni sevindirdi telekom, fakat bu en kisa zamanda uygun bir rakip firmaya gecmeyecegim anlamina gelmez =P neyse butun 256 sinirsizlara hayirli ugurlu olsun Su an sevincten agliyorum *sniff* [ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 14:18 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Yahu 256 kalkıyor, bu tarifeler TT nin iss lere verdiği tarife. İss lere verdiği tarifede 1024 hızında %44 indirim var. Bu da bize fiyat olarak yansıyınca 49 ytl ye 1024 kullanıosun. E 512 ninde fiyatı düşmüş. 256 kalkınca en düşük hız 512 oldu ama 49 lira verenler 1024 sınırsız kullanacak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ne zmn deişcez hızlar :S kafam karıstı arastırma yapıyorum deişti falan diyo heryerde ama benim hız aynı tt seni döverim hepinizi döverim ulen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 ya ben taşınıyorum yeni üye olcam,şimdi 49 YTL ye 1 mbit takılabilcek miyim yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Tarifeler TK dan onaylandı, bir ayı geçkindir TK daydı zaten. En geç pazartesiye kadar TT nin basına açıklaması bekleniyor. Bu ay içinde de yeni tarifelerin uygulanması bekleniyor. Evet 1024 sınırsız 49 ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Oley 1024 sınırsız olcak artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 1024/256 25,73 YTL 68,51 YTL eski fiyatla toptan vs parekende 1024/256 29 YTL 99 YTL yenisi %30 indirim yapıp adamlara 40 ytl civarı veriyor bu durumda bizim 49a alma şansımız yok :) umut etmeyin o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 bi sn anlamadım şimdi 1024 sınırsız ne kadar tam olarak ben 256 sınırsızım ne olacagım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Tahmini Tarifeler Limitli Tarifeler 1024 / 4GB > 24 YTL 1024 / 6GB > 29 YTL 1024 / 9GB > 39 YTL Limitsiz Tarifeler 512 Limitsiz > 49 YTL 1024 Limitsiz > 59 YTL 2048 Limitsiz > 79 YTL 4092 Limitsiz > 99 YTL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 indirip toptan tarifelerdeymiş ve bizi etkilemiyormuş diyorlar call center'da (o_O!?) HUH?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar