Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

forum başında ülkeyi kurtaran genç asilzade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yazın bu sıcagın da klavye başına oturup böylesine yazmak. Zarek davanda haklı olsan bile, konu açıp böylesine yazmak. Burda yazılan herşey 1 dakika sonra unutulup gidicek.Platformu burası degil. Öyle yazarsan alacagın tepki ortadadır. Zira gyik yapan herkeze hak veriyorum. Yazdıklarının yeri bana göre burası degil.Lol ya hayatı bu kadar ciddiye almayalım. Kendimize zarar vermeden hayatımızı yönlendirelim, kendimize dönelim. İdealistlik, kendine göre yanlış gördügün şeyleri düzeltmeye çalışmak hoşda, burda, net alemimde boş.Git kitap mı yazarsın, haberturke mi çıkarsın. Sakin ol hayatından zevk al. Body e git sosyal ortam yaparsın. Muzik aleti çal. Kız arkadaşınla ilgilen. Birde her yazılana cevap verme gerçekten kendini yıpratıyosun. Gerek yok. Böyle şeyler olur. Başta bende korktum. Sonra geçiyo :) Herşey gönlünce olsun
Mesaj tarihi:
@Defensive: merak etme yeterince sosyal hayatım var. kız arkadaşım da var. çaldığım enstrüman da takıldığım arkadaşlar da eğlendiğim ortamlarda. üzülme benim için. bu arada tartışmayı okudun mu okumadın mı bilmiyorum ama bu yazdığın mesajdaki felsefeden yola çıkarak, en sonradan gelip, olaya bir de şu açıdan yaklaşmaya ne dersiniz tarzı yaratmayı denemişsin. orkid reklamını hatırladım açıkçası. senin de her şey gönlünce olsun. iyi dileklerin için teşekkürler.

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 18:44 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ya cuce bari sen yapma yaaa...:(
*The exact origin of the term "NERF" is unknown. It is rumored to have been inspired by Star Wars beings called "NERFs", but this is not possible, as the NERF brand was created in 1969, eight years before the release of Star Wars. [3]. It has also been mentioned that NERF stands for "non-expanding recreational foam", but it has not been verified.[4]
...
Tuh tuh...IT kasınca ınsan tuzakta kurabılıyor demi ama..:D...
Bunun dısında zarek gene ayar verdı taktır ettım...bıraz daha ugrasırsan ekonomık manevralar hakkında konusabılırız..tahmınımce onlar hakkındada fıkrın vardır kı..ulkemızın ekonomık sorunlarını cozucek sıstemlerı coktan olusturmussundur dıye dusunuyorum :)..
Ozellıkle 'oku' kısmından bısey cıkartamıyorum..acaba musluman olupta tam bır musluman olmamamdanmı kaynaklanıyor sence ne dersın zarek :D...
Mesaj tarihi:
vahe kılıçarslandan bir alıntı yapmak istiyorum

"misafirhaneye gelmiş isem
mücadeleye renk katmış isem
tatlı bir iz bırakabilmiş isem
bırakın beni öleyim "

o da anlaşılamamıştı, tabii bu dalga geçmemize bir engel degil.
Mesaj tarihi:
:) sımdı ınsan turlerı bence ıkıye ayrılıyor zarek...teflonlar ve sungerler.. teflonlar cevır yanmasın mantıgını sungerlerse ne olursan ol ıcıme alırım tınlamam mantıgını kullanıyor..sen bu ıkılıyı sentezlemıssın ve zerak yontemını olusturmussun...kım ne derse desın tınlamıyor cool yaklasmaya calısıp lafı genel dogrulardan gecırıp adamı suclu yada eksık duruma sokuyorsun...
Sekil1a
suser:zarik..elmalar kırmızıdır yesıl degıl..
zerak:bıberler herzaman yesıldır..ulkemız laıktır..sen asırı dıncısın
suser:wtf asırı dıncı degılım ben..
zarek:hem ıngılızce kullanıyosun grammerımızı katledıyorsun hemde akpye oy atıyorsun
suser:ohannesburger hayır ya nası yanı..
zurek:bıde mcdonaldsdan burger alıyorsun kebap varken komünsün sen..
suser:(goes offlıne)
uc bi ornek olsada saglam bı taban uzerınde tartısma yapılmayınca evade etmek kolay oluyor..harbıden bos vaktın var demekki bı cok konuda bı cok lafı oturtabılıyosun rayına...taktır ettıgım sey buydu en basındakı msjımda...bır yanlıs yapıyorsun..ama onu dogru yapıyorsun..herneyse..tartısmada ıyı sanslar..ı am off :)
Mesaj tarihi:
zarek düşüncelerin güzel fakat üslubun çok kötü. bu nedenle ciddeye alınmayıp, geyik kürek mesajlarla karşılaşmızsın bana kalırsa üslub konusunda gandalf ı örnek almalısın. bildiklerini, düşündüklerini ayar vererek değil alçak gönüllülükle paylaşırsan insanlarda seni daha çok ciddiye alırlar. ama ben doğru olanı biliyorum siz ise yanlışı deyip herkese doğru yolu ayar vererek tarif etmeye çalışırsan hayatın boyunca bulunduğun ortamlarda daha çok bok yenir çay demlenir.

edit: anlatım bozukluğu.

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 19:08 tarihinde, Ninlempis tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
@dragonutopia: buna benzer kaç mesaj için kaç farklı cevap (senin deyiminle ayar ??) verdim. ama merak ettiğim bir nokta "evade etmek" ne demek ? evade edilir mi ? yapılır mı ? sokulur mu ? çıkarılır mı ? cidden kafam karıştı. çok fazla devasa online oyun (senin deyiminle mmorpg) oynuyorsun ya da rpg veya ona benzer bir şey sanırım. ya da masa üstü rpg veya ona benzer bir şey. her neyse büyük ihtimalle oyunlardaki bir karakter özelliği gibi bir şeydir.

bana dışarı çık, gez dolaş diyen bir insanın tutupta zannediyorum bu forumlarda ilk kez kullanılan "evade etmek" sözcüklerine imza atması da ayrı bir tezat. yazdığın mesajdan inan çok az şey anlaşılıyor. bir de forumda o kadar sanattan, edebiyattan bahsedildi. ne sanatı, ne edebiyatı bırakalım bunlarıi hatta ingilizce de yazılsın ama yeter ki kuralına uygun yazılsın da ingilizce bilen ingilizce'yi okusun. türkçe bilen türkçe'yi.
Mesaj tarihi:
said:
zarek
üye [şikayet et]
§ 28 Haziran 2007, Perşembe - 19:09 [ özel msj ]

çok fazla devasa online oyun (senin deyiminle mmorpg) oynuyorsun

Massive'i çevirdin devasa diye, hadi Game de basit de, Online ne oldu orda zarek?

Yakışmadı...
Mesaj tarihi:
Topicte öğrendiklerim:

1- Zarekte karşıt fikir yürütecek bir zihinsel aktivite var. Ayrıca orjinal fikir üretecek zihinsel aktivite de mevcut. Zarek önemli olan fikirsel bazda kendini gerçekleştirebilmekti, ve bunu başardın.

2-Chuck Norris'e rakip çıktı.

3-Evrim teorisi doğru.

Dipnot: Fikirlerinin doğrusallığını karşısındakine saygısal yaklaşmadan kabul ettirebileceğini sanan insansallara ithaf edilmiştir.
  • Yeni Oluştur...