Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

forum başında ülkeyi kurtaran genç asilzade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ondan önceki emsajımıd aokuduysan onada cevap ver lütfen,

e peki guzel zarek'im o fıkranın orjinalinin ingilizce olduğunu oraya koyan kişininde üstüne üşendim cevirmiycem yazdığını görmedinmi?

ayrıca hayır efendim hayır ülkeler yabancı dil fıkralarla yıkılmaz, am aneyle yıkılrı biliyormusun? İlla bişerylerden nem kapmaya calışan illa birilerini suclamak bişeyleri suclamak istiyen ve kendini bu yargıya varabilicek akdar üstün gören kişiler yüzünden yıkılır.

anlamsız sebeplerle manasız suclamalarla, doru duzgun bi yere oturmayan teorilerle, insanları damgalıyarak devletleri yıkabilirsin mesela biliyormuydun bunu?
Mesaj tarihi:
@cuce: bir şeye sürekli bakarsan onu görmemeye başlarsın. demek ki her sabah aynada kendine bakmakla aşırı vakit geçiriyorsun ki kendi yanlışlarını, hatalarını görebilme yetini kaybetmişsin. ancak her türlü kuram, yanlışlarını fark edemeyen kişilerin, ülkelerin, kurumların kendi felaketlerinin baş mimarı olduğunu gösterir. doğal seleksiyon...

yazdığım fikirler ayna gibidir. kendini görüyorsan beni suçlama.
Mesaj tarihi:
Ya işin özü, salak salak 2 tane başlık açtın -en azından ben o kadarını gördüm- ikisinde de ayarın allahını aldın, sinirlenip "Bunlara şimdi nereden giydiririm" diye düşündün, sonra bu başlığı açtın.

Her gelen cevaba kendince ayar ver, olsun bitsin olmaz mı? Hatta diğer konulara mesaj atıp da buraya atmayanlara özel mesajla falan ayar ver, ne bileyim "Tekvando biliyorum, Taksim'de buluşalım" falan de için rahatlasın tamam?

Hatta buyur benim mesajla başla ayarlara.
Mesaj tarihi:
@Cuce: ben herkesle anladığı dilden konuşma ve olayları medeni bir şekilde halletme taraftarıyım. ancak üç beş yeniyetmenin tehditvari konuşmalarına kulak asacak adam değilim. bunu fark edemiyorlarsa onların sorunu. daha önce edemeyenler oldu. ettiler ama bu seferde iş işten geçmiş oldu.
Mesaj tarihi:
said:
@cuce: bir şeye sürekli bakarsan onu görmemeye başlarsın. demek ki her sabah aynada kendine bakmakla aşırı vakit geçiriyorsun ki kendi yanlışlarını, hatalarını görebilme yetini kaybetmişsin. ancak her türlü kuram, yanlışlarını fark edemeyen kişilerin, ülkelerin, kurumların kendi felaketlerinin baş mimarı olduğunu gösterir. doğal seleksiyon...

yazdığım fikirler ayna gibidir. kendini görüyorsan beni suçlama.

peki bu yazdıklarının konumuzla alakası ne?
Mesaj tarihi:
@Asteroth: maaalesef buradaki yazının iki tane başlıkla filan alakası yok. ülkenin acı bir gerçeğidir ha kahvehane başında ülkeyi kurtaran amaçsız güruhi ha forumlarda kurtaran amaçsız kitle. kahvehaneler açıldı açılalı aynı sorun var. ha internet tarihi biraz daha yenidir ama bu kahvehane kültürünü buraya taşımaya engel mi değil tabi. birileri çıkıpta direkt olarak beni hedef alan fikirsel değil kişisel mesajlar yazarsa elbet anladığı dilden cevabını vermek hakkım. her türlü düşünsel tartışmaya saygı duyarım. ancak birileri de bak seni döverim tipi ilkokul olgusuna girerse gerekeni yaparım.
Mesaj tarihi:
Ben kaçırmışım o satırı ya tüh.
Çok acaip uçan yanar döner tekme atanı havada yakalarım ona göre.

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 16:32 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...