Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ondan önceki emsajımıd aokuduysan onada cevap ver lütfen, e peki guzel zarek'im o fıkranın orjinalinin ingilizce olduğunu oraya koyan kişininde üstüne üşendim cevirmiycem yazdığını görmedinmi? ayrıca hayır efendim hayır ülkeler yabancı dil fıkralarla yıkılmaz, am aneyle yıkılrı biliyormusun? İlla bişerylerden nem kapmaya calışan illa birilerini suclamak bişeyleri suclamak istiyen ve kendini bu yargıya varabilicek akdar üstün gören kişiler yüzünden yıkılır. anlamsız sebeplerle manasız suclamalarla, doru duzgun bi yere oturmayan teorilerle, insanları damgalıyarak devletleri yıkabilirsin mesela biliyormuydun bunu?
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Zürafa sokak, ÜLKÜ OCAKLARI KARAKÖY/İST PLX!!!
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 pazar güne gel abi taksime ben buradyım zaten sana bi cay ısmarlıyım oturup konuşalım, tekwandoda bilmiyorum ben düvüş kültürüm yoktur pek
zarek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 @cuce: bir şeye sürekli bakarsan onu görmemeye başlarsın. demek ki her sabah aynada kendine bakmakla aşırı vakit geçiriyorsun ki kendi yanlışlarını, hatalarını görebilme yetini kaybetmişsin. ancak her türlü kuram, yanlışlarını fark edemeyen kişilerin, ülkelerin, kurumların kendi felaketlerinin baş mimarı olduğunu gösterir. doğal seleksiyon... yazdığım fikirler ayna gibidir. kendini görüyorsan beni suçlama.
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Ya işin özü, salak salak 2 tane başlık açtın -en azından ben o kadarını gördüm- ikisinde de ayarın allahını aldın, sinirlenip "Bunlara şimdi nereden giydiririm" diye düşündün, sonra bu başlığı açtın. Her gelen cevaba kendince ayar ver, olsun bitsin olmaz mı? Hatta diğer konulara mesaj atıp da buraya atmayanlara özel mesajla falan ayar ver, ne bileyim "Tekvando biliyorum, Taksim'de buluşalım" falan de için rahatlasın tamam? Hatta buyur benim mesajla başla ayarlara.
zarek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 @Cuce: ben herkesle anladığı dilden konuşma ve olayları medeni bir şekilde halletme taraftarıyım. ancak üç beş yeniyetmenin tehditvari konuşmalarına kulak asacak adam değilim. bunu fark edemiyorlarsa onların sorunu. daha önce edemeyenler oldu. ettiler ama bu seferde iş işten geçmiş oldu.
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 e bu kadar cok kırıldıgına gore lanetlendik desene.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 said: @cuce: bir şeye sürekli bakarsan onu görmemeye başlarsın. demek ki her sabah aynada kendine bakmakla aşırı vakit geçiriyorsun ki kendi yanlışlarını, hatalarını görebilme yetini kaybetmişsin. ancak her türlü kuram, yanlışlarını fark edemeyen kişilerin, ülkelerin, kurumların kendi felaketlerinin baş mimarı olduğunu gösterir. doğal seleksiyon... yazdığım fikirler ayna gibidir. kendini görüyorsan beni suçlama. peki bu yazdıklarının konumuzla alakası ne?
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ya boş yere polemik yaratıyosunuz bu adamın yazdığı sizi niye geriyoki veya zarek sen niye illa bi polemik çıkartma arayışı içindesin?
synorin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 cüce ben atlayıp uçağa geliom istanbula bi 3lü oturum yapalım
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 karate yaparak nereye kadar :) adam çıkarıp vursa kurşunları geri mi teptiricen.ve bıçağımı büküceksin
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 çünkü adam senin aksine eglencei. işim gucum yok sayfayı yeniliyorum bir sonraki mesajını gormek için.
zarek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 @Asteroth: maaalesef buradaki yazının iki tane başlıkla filan alakası yok. ülkenin acı bir gerçeğidir ha kahvehane başında ülkeyi kurtaran amaçsız güruhi ha forumlarda kurtaran amaçsız kitle. kahvehaneler açıldı açılalı aynı sorun var. ha internet tarihi biraz daha yenidir ama bu kahvehane kültürünü buraya taşımaya engel mi değil tabi. birileri çıkıpta direkt olarak beni hedef alan fikirsel değil kişisel mesajlar yazarsa elbet anladığı dilden cevabını vermek hakkım. her türlü düşünsel tartışmaya saygı duyarım. ancak birileri de bak seni döverim tipi ilkokul olgusuna girerse gerekeni yaparım.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 abov adam ucmuş ben hala cevap veriyorum ya..... neyse abi hoşcakal, pazar görüşmek istersen sölersin, bi cayımı kahvemi icersin.
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 o zaman gerekeni yap zarek.tutmayalım biz seni
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 herkes sakin olsun plx... [spo]alıntıdır.[/spo] [spo]alınmıştır yani adam. önemli bişi yok.[/spo]
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 =)Valla teklif süper olmuş.Hiç güleceğim yoktu=)=) [spo]siyah kuşak tae kwon do bildiğimi belirtmek şartıyla benimle her türlü sorunu olanları pazar günü taksime beklerim.[/spo]
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Ben kaçırmışım o satırı ya tüh. Çok acaip uçan yanar döner tekme atanı havada yakalarım ona göre. [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 16:32 tarihinde, Absolut tarafından güncellenmiştir ]
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 banner olsun yukarda "1 temmuz pazar günü taksim lan! party"
Öne çıkan mesajlar