numberten Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 miyaw iyide o adam bjkli degilmiydi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Önemlimi bir Fenerbahçeli olanlar var birde Fenerbahçeli olmayanlar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 nocom dediklerinin aksine daha orjinal şeyler söylüyor ama birde söyleyip söyleyip siz alınıyorsunuz ben napabilirim wtf demese püf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 bu adam bi yere gitmez beşiktaş alsın cok isterim o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 nocom Beşiktaşlı diil mi ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 şimdi tv8 i izliodum adamlar ümiti bize transfer etmişler resmen sanki imza torenni gosteriolar ama soledikleri şu gs ile ümitin arasındaki anlaşmada 3 m $ veren ümiti alabilirmiş anlaşma öyleymiş gsnın daha fazla para istme şansı yoqmus ümitlede prensipte anlaşmışız ümitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Ümit Karan yine yok! Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını, akşam yaptığı antrenmanla sürdürürken, Fenerbahçe ile anlaştığı öne sürülen ve Karl Heinz Feldkamp tarafından sabah çalışmasına alınmayan Ümit Karan, bu idmanda da yer almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 miyaw33 sen taktın bana bugun hayırdır .) ben hiç bişi demedim, ihale yine bana patlıycak konuda anlaşılan, yavaştan sıvışıyım :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 henuz kesin birsey yok ama bi gorusme olmus umit karanla bence iyi bi transfer olur hic yoktan iyi bi yedek olur yabancı forvet gelecekse yarın obur gun netlik kazanıcak bu transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ümit fenere gitmezz o karakterde bi oyuncu değil.. ama giderse kendisine çok yazık eder okadar GS taraftarını karşısına alırr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 fb tusubasayıda alcakmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 okan beşiktaşa gittiğinde ''her oyuncunun yapabilceği birşey bende olsam aynı şeyi yapardım'' demişti zaten gitceksede bonservisi gs nin elinde en azından gs ye para bırakarak gitcek ve bencede carlostan daha iyi bir transfer olur fb için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 nocomu tek sanmayın salar bakiyi üzerinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 said: Olivies üye § 29 Haziran 2007, Cuma - 23:16 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- fb tusubasayıda alcakmıs ya adam akıllı konu hakkında yorum yap yada bas git , cıvıklığa gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Abi herkes gider niye gitmesin yani? Ekmek parası sonuçta ne Gs ne de Fb taraftarı vercek adamın parasını. Zaten Ümit paraya düşkün bi adam bence reklamda bile karısı parayla anlatıydu adama teknolojiy. asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 YAv fb carlos tan sonra umit karan i alirsa ben bir bjk li olarak yaptigim butun ovguleri geri alicam.. Sen kadronda semih gibi bir eleman tutarken umit karan ne ya imdat .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolflone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Lig TV Galatasaray muhabiri Pınar Argun'un haberine göre Ümit Karan bu gece sarı kırmızılı yöneticileri aradı ve "Galatasaray'da kalmak istiyorum" dedi. Ümit Karan'ın Fenerbahçe'nin önerdiği yüksek ücrete rağmen Galatasaray'da kalmaya karar verdiği öğrenildi. FB'li olarak sevindim gelmemesine. Semih gibi adam yedekte sürünürken bunun sahada olması abes kaçardı. Uzun boylu santrafor lazım fenere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Ümit Karan Semih'e beş basar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 aslan umit kaplan umit ahah gidermi adam ya.kessler sarı kırmızı akar ümit'in kanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 tüh kurtulamadık ayyaşdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 yabanci kontejani kalacak 6da heralde umite saldirdilar o yuzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said: tüh kurtulamadık ayyaşdan Bu ne demek anlamadım espri mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Sabah idmanına çıkıp taraftara yumruk şov yapmış bu durumda kalıyor gs da artık kesinleşti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 fmea ümit yabancı olsa da olmasa da gerekli bi adam erken sevinmeyin arkadaşlar içimdeki ses kuvvetlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 içimdeki ses güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar