Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Medyamızın yeni bombası!!!Ü.Karan'a FB kancası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi tv8 i izliodum adamlar ümiti bize transfer etmişler resmen sanki imza torenni gosteriolar ama soledikleri şu gs ile ümitin arasındaki anlaşmada 3 m $ veren ümiti alabilirmiş anlaşma öyleymiş gsnın daha fazla para istme şansı yoqmus ümitlede prensipte anlaşmışız ümitle
Mesaj tarihi:
Ümit Karan yine yok!

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını, akşam yaptığı antrenmanla sürdürürken, Fenerbahçe ile anlaştığı öne sürülen ve Karl Heinz Feldkamp tarafından sabah çalışmasına alınmayan Ümit Karan, bu idmanda da yer almadı.
Mesaj tarihi:
henuz kesin birsey yok ama bi gorusme olmus umit karanla bence iyi bi transfer olur hic yoktan iyi bi yedek olur yabancı forvet gelecekse yarın obur gun netlik kazanıcak bu transfer
Mesaj tarihi:
okan beşiktaşa gittiğinde ''her oyuncunun yapabilceği birşey bende olsam aynı şeyi yapardım'' demişti zaten gitceksede bonservisi gs nin elinde en azından gs ye para bırakarak gitcek ve bencede carlostan daha iyi bir transfer olur fb için
Mesaj tarihi:
said:
Olivies
üye § 29 Haziran 2007, Cuma - 23:16 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

fb tusubasayıda alcakmıs

ya adam akıllı konu hakkında yorum yap yada bas git , cıvıklığa gerek yok
Mesaj tarihi:
Abi herkes gider niye gitmesin yani? Ekmek parası sonuçta ne Gs ne de Fb taraftarı vercek adamın parasını. Zaten Ümit paraya düşkün bi adam bence reklamda bile karısı parayla anlatıydu adama teknolojiy. asdasd
Mesaj tarihi:
Lig TV Galatasaray muhabiri Pınar Argun'un haberine göre Ümit Karan bu gece sarı kırmızılı yöneticileri aradı ve "Galatasaray'da kalmak istiyorum" dedi.

Ümit Karan'ın Fenerbahçe'nin önerdiği yüksek ücrete rağmen Galatasaray'da kalmaya karar verdiği öğrenildi.

FB'li olarak sevindim gelmemesine. Semih gibi adam yedekte sürünürken bunun sahada olması abes kaçardı. Uzun boylu santrafor lazım fenere.
  • Yeni Oluştur...