__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 paticiklerim yarın iş hayatına atılışımın ilk günü..inanılmaz heyecanlıyım..öğretmen olarak beni nelerin beklediğini biliyorum aslında eski bir öğrenci olarakk :) aaaa napcam yaa..çok gerginimm.çoğunuz birer öğrenci olarakk özellikle de erkek tavsiyelerinizi bekliorumm paticiklerrr...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Hayırlı olsun derim ilk önce Ne Öğretmenisin?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Ya Fizban Evet bende duydum oyle bır sey ama dogrumu?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 6 Ekim de ne olmuşkine istanbulda? Burası İzmir valla Niye bizim okullar tatil değil bizim başımız kelmi ?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Ankara ne zaman kurtuldu? [Bu mesaj Apache tarafından 05 October 2003 20:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 9 eylülde izmir'in kurtulusu ama tatil matil yaptıgımızı hatırlamıom kac yıldır. Yoksa Yaptıkmıydı :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ne öğretmenlii be ? o nerden çıktı ?[hline]I'm da pain you tasted, fell intoxicated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 öğretmen hanım kızım bak taze lise mezunundan öneriler sana *Öğrencine gül, ama yüzüne gülüp arkadan vurma *Her zaman öğrenciyle aranda belirli bir mesafe olsun, ne lubali ol ne de soğuk nevale. *Öğrenci riyakardır, çok aşırı güvenme *Disiplini sağlamak için ne not defterine, ne de vurduğun yerde gül bitmesi beklenen tarlaya güvenme. *Disiplini sağlayan karşılıklı sevgi saygıdır. *Sınavda "Benden kimse kopya çekemez" düşüncesine girme mutlaka kopya çekmeyi başaran biri çıkar. *Sınavda kendini bariz şekilde belli etmediği sürece bir öğrenciyi kopya çekti diye suçlama. Kopya çekti diye 0 verme, önce elindeki kopya kaynağını al sonrada sınav kağıdından 10 veya 15 puan kadar eksik değerlendirme yap. *Unutma, kopya çekmek öğrenciyi grup çalışmasına itekler, bireysellikten kurtarır. *Öğrenciyi kenara atma, öğrenciyi kazan benden bu kadar, artık bunlara rağmen öğrenci iyiliğini suistimal edecek olursa yarımiste biz toplaşırız bir vapura geliriz oraya ;) hadi örtmen hanım kızım, başarılar sana[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bilgisayar hocası yalnız bu lise falan değil arkadaşlar özel bir sertifikasyon kursunda....:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 o zamanda sertifikerlere(?) iyi davran :)[hline]fizban, 31 August 2003 02:26 tarihinde demiş ki: ben de olur da bir gün küçülürsem maradona olacam, elimle gol atacam Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 aah o zaman ne heyecan yapıyorsun bildiğin şeyleri gösterceksin lise olsa durum zor...:)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: baaluo, 05 October 2003 20:58 tarihinde demiş ki: ne öğretmenlii be ? o nerden çıktı ?[hline]I'm da pain you tasted, fell intoxicated. hatırlıosan ekim ben en son okuldan mezun olmuştum..:) baaluo benim üni.den arkım bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Ailene akrabalarına ilerde karına kızına ve arkadaşlarına allahtan sabır dileriz. Abi insan niye öğretmen olmak ister? Herhalde biz öğrenci standartına aykırı olduğumuz için bu sorunun cevabını bilmiyoruz. Sana allah kolaylık versin umarım başarılı öğrenciler yetiştiriri vatana millete hayırlı evlatlar verirsin. Sakın özel ders veripte geçirenlerden olma. Gerçi ne öğretmenisin bilmiyoruz ama yinede sana kolay gelsin.[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ben abartmışım sana kolay gelsin hadi :=)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ya paticikler ii de şimdi kim bilir ne tipler gelicekk..büyük adama laf anlatmak daha zordurr..tek benim için gelen bile olcakk nası baş edicemm nasıl bi tavır koycamyani yaparımda kasıoo..bide baş etmekten çok hakim olmaya çalışmak dersee..anlatmaya çalışmak onların anlayabilceği şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ya gelenler sertifika almak için gelmiş tipler olacak yani hakimiyette sorun yaşamassın herkes dikkatli seni dinler(umarım)çünkü adam/kadın para verip gelmiş oraya bir de yaşça büyük olunca düşündüğünün aKsine daha sakin olur ortam ama anlatmak zor iş..gene sertifika almak için gelmişse oradaki hiç kimsenin sıfır olacağını sanmıyorum yarın ilk gün anılarını yazarsın artık...:)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Ablam da bankanın zorunlu gönderdiği bilgisayar kursuna gitmişti. Orada gördüklerini bana anlatıyordu ben de size anlatayım. Hayatında klavye mouse a dokunmamış adamlara buraya gelebiliyorlar. Dolayısıyla enteresan durumlaar ortaya çıkabiliyor. Sakin ol ve en aptalca sorularda bile onların bu konu hakkında sıfır bilgiye sahip olduklarını hatırla. Eğer ileri sevye bilgisyara kursuysa (programlar felan) terimlerin hem ingilizcelerini hem de türkçelerini söyle. İlerde çok karışıklara sebep olabiliyor. Öğrencilerin senin anlattıklarını copy paste yapmalarına izin verme. Yani temeli ver gerisini kendileri yaratsınlar... (bu biraz garip oldu ama) Neyse gene de iyi şanslar.[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 umarım ınsanlara ıyı davranırsın (ogrencılerıne) senden tek ıstedıgım var (ne cektıysem ogretmenlerde cektımde) sakın ogrencı oldugunu bır zamanlar unutma...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Yaşı belli bir seviyeyi gecen insanlar birtakım seyleri cok zor ögreniolar. Gencken sanırım insanların ögrenme yetenegi biraz daha iyi oluyor. Tam olarak ne dersi vercegini bilmiyorum ama, bilgisayarla fazla haşır neşir olmayan birine bişiler anlatmak epey zordur.. Ablamdan ve babamdan gayet ii biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ben hala sertifika programına gelecek insanın zaten bir hayli bilgisinin olduğuna inanıyorum... ehe tabi ne sertifikası onu bilmiyorum...:)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 ya biliorumm bak ben olucakları söliyimmm.. 1.yaş küçük güsel bakımlı bilgisayarcı bi bayan görcekler.burası küçük bir yer ve bu yayılcak erkek sayısı artıcak ve benim başım ağırıcak buna adım gibi eminim. 2.iyi bilen elemanlar çıkıcak ukalalık taslıycak.. 3.ingilizcesi lisanını bilmeyen insanlar olucak onlara anlatabilmek için bazı şeleri canım çıkıcak. 4.bilgisayarı önceden ilgili ve alakasız insanlar arasında kalıcam falan yarın görcezz iii bigün olcakk inşallahhh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: regulus, 06 October 2003 00:04 tarihinde demiş ki: ben hala sertifika programına gelecek insanın zaten bir hayli bilgisinin olduğuna inanıyorum... ehe tabi ne sertifikası onu bilmiyorum...:)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club bilgisayar operatörlüğü..çok da ilgisiz insanların geliceğini sanmıorum ama sıfırdan olaya gireceğim söylendi sadece onu biliorumm..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
__AnGel_ Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: BonePART, 06 October 2003 00:09 tarihinde demiş ki: angelcim sen ole erkekler toplanöaya baslayinca beni bi cepten arıyosun ben mecik estel gibi yarmaları ve elemenları toplayıp geliyorum kursu basıp elemanları dovuyoruz orası kucuk yer bu duyukuyo bide kimse sana sulanmıyo sorun cozuluyo the end[hline]BonePART - Pepelek Saplar Birliği OnursalBaşkanı ve Kurucusu BonePART FriarHealSuxx of Hun - Kay Server - Level 50 Drunken Friaa BonePART: Baba bi suru bulaşık birikti, ben bi kız arkadaş bulsamda yıkasa. BonePART'ın babası: Oğlum sen kızı bulda ben bulaşıkları yıkarım. Yanlız olma. deli şeyyy :) yaparsın valla şaşmam sonra forumda yeni konu "paticiğin angel için bonepart başkanlığında kursu basışının flaş fotoğrafları" çeken:angel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Yol parasına gelirim adam dövmeye :) angel göstersin yeter :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Birdaha iflah olmaz o mahluklar.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar