Prawler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Merhaba arkadaşlar, İstanbul Çapa civarlarında sigara içmenin yasak olduğu bir kafe var mı şöyle en klimalısından? Yani en azından sigara içilmeyen katı olsa, sigaranın rahatsız edemeyeceği bir yer olsa güzel olur. Rahatsız oluyor da misafirim... Çok önemli gerçekten. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Sigara içilmediğini bir tek Starbucks'ta gördüm, Çapa'da garanti vardır zaten =) bizim arka odayı kiralayacaklar yakında adamlar zaten heh. Starbucks'ta direk içerde sigara yasak, varsa balkonunda bahçesinde serbest sadece.
Messor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Yeni kanunlara göre, kafelerin sigara içilmeyen bölüm bulundurmaları zorunlu olmadı mı?
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Messor yasalara göre yere tükürmenin cezası 30 ile 180 küsür ytl arasında cezaya sahip. Hiç bu cezayı yiyen gördün mü? ps: laf sokmak gibi bir kasıtım yok
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 olduda belli statüleri var onun.Belli bir metrekare den sonraki kafeler için.Havalandırma sistemi falan filan varsa bi sürü ıvırı zıvırı var.
Messor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Bleda tükürme filan öyledir haklısın da, ün yapmış veya popüler olan mekanlar bu kanuna uymuştur diye düşünüyodum : )
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Abi şuraya bak, Dışarıda insanlar sigara içmek için kafe ararlar. Biz sigara içilmeyen kafe arıyoruz. Şaka gibi. Di mi ben bunu dedim diye bir de: "Beğenmiyorsan gidersin arkadaşım başka memlekete deyin tam olsun". Blackçaos gelen kutusunu boşalt. [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 21:25 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ]
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bahçesi olan bi cafeye gidersin kesin çözüm sana...
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 çapa da düzgün cafe yok ki ya evrim restaurant diye bir yer hatırlıyorum biraz arkalarda ama adı üstünde cafe tarzı biryer deil hastanenin karşısında dış görünüşü sağlam bi tane pastane vardı gerisi büfe, simit sarayı fildişi işhanı var eskiden oyanrdık orda oraya da cafe yapmıslar nostaljik yer benim için fındıkzade-çapa
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Bu sıcaklarda da bahçe çekilmiyor. Simit sarayı olabilir belki, bazı katlarda sigara içilmiyor diye biliyorum. Ya da Tedd i deneyeceğiz.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 dedik ya mado diye ala ala klimalı mis kesme dondurmada ye 7ytl sarmadanda ye benim için kutuyuda boşalttım
Öne çıkan mesajlar