Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tutumumuz hakkında

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bugünkü bazı olaylardan yola çıkarak bu yazıyı yazma ihtiyacı hissettim kendimde. Server açıldığından beri her oyuncu kendine bir grup buldu veya bulmaya çalışıyor. Açıkçası uoda yalnız olan her zaman kaybediyor bu bir gerçek. Guildlerin açılma sebebi de bu zaten. En azından üye olduğumunki bu. Tabi ki amacımız eğlenmek olduğundan bu gruplar arası savaş elbette olacaktır. Hatta bu gruplar birbirini veya grup haricindeki kişileri gafil avlayacaktır şayet;
Bakıyorum da oyunu biraz daha ciddiye alıyoruz. Zamanla geyikten çıkan hakaretler, kin tutmalar, pusular, baskınlar, sabotajlar... Hani sanki biraz da birbirimizden nefret etmeye düşman olmaya başlıyoruz. Arcane'le biraz konuştuk da daha şimdiden bazı kişiler birbirine düşmüş bile ( isim verilecek bir durum yok ). Olanların oyun içi olduğunu hatırlayalım diyorum ben sadece. Eminim aranızda bunun farkında olanlar da vardır ( ve tabi ki "ben farkındayım 111!!birbir" diye cevap vermek isteyenler de ) ama ben yine de farkında olun diye bir kez daha hatırlatayım dedim. Bir oyun için birbirimizi üzmeye değmez...
Mesaj tarihi:
şöyle gaz msjlar yazmasanız olmuyor sanki..
ayrıca dev bırak böyle topicler açmayı :P kendine hakim ol asdfas kimseye birşey açıklamak zorunda değiliz,muhabbete sardırıp guildinden "gang" çağıran adamları gördükten sonra :p *ayar koyar*
Mesaj tarihi:
hakkaten drama yani kimsenin gerçekten birinden nefret ettiği yok. ama merak ettim bu tutumu hangi olaydan sonra edindiniz. mage shop'da kesilmeyi diyorsan tamamen ingame. yolun ortasında geçmişin bravo diyosun. sanki bi gün öncesinde kapışmamışız gibi. hakkaten çelişiyosunuz yani bunları yazmak istemezdim ama...

nox olarak tüm amacımız oyundan zevk almak ve herşeyin oyun içinde kalması. budur.
Mesaj tarihi:
Valla bizim pek ciddiye aldığımız yok. Ama 3v1 falan öldürüp "asdasd" diye gezip, kafaları toplayıp sonra da donumuza kadar lootlayanlar var. Eh, ben de artık o kişilerince görünce gank yapmaktan çekinmiyorum, lootlamaktan da. Kişisel bir şey değil. Para lazım, set lazım. :)
Mesaj tarihi:
aga aga plzzz

arkadaşım karşıma herkesi getir.sabaha kadar pvp yaparım.ne o beni keser ne ben onu.

olay skille bitmio.itemı olan döver.ki itemde cok az kşide var
Mesaj tarihi:
ohoo he nin kurulma amacını mahfettiniz

hani tamam pk olduk.da ona buna reskill çekin deli gibi lootlayın die degil yani

ben pk olmicaktım.siz millete dalıosunuz onlarda size dalıo die yardım ederken pk oldum.

2 long termim var mavi olmayı bekliyorum.pk olduum surece bana attack vermeyene dalmadım.ormanda orda burda skill kasan hiç bi maviyede dalmadım.kestigim adamında esyalarını ceset kaybolmasın diye lootlayıp geri verdim yada lootlamadım.hatta heal ım reslicek duruma geldiginden beride resliyorum

HE noxlarla savaş içersine girmicekti.yani ben pvm agırlıklı düşündüm.champtan champa koşalım diye.ama olmadı yani.

zevk için oynanmalıydı.ama uo nun oldugu heryerde millet hırs yapıo nedense.hala anlamıyorum.

gerçek hayatında yapamdığını oyuna yansıtıo insnalar.ben zaman geçsin evdeyken diye oynuyorum şahsen.

daha fazla item ve dungeon açık olsa daha güzel olucak ta işte :)

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 07:22 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Kişi vermedim olay vermedim isim vermedim ki ? Niye dextra elf mirage üçlüsü üstüne alındı ? Haklılar orada kesmekte ben bişey demedim. Bravo dedim kutladım o kadar. Konunun n0x ve HE arasındaki savaşla ilgisi yok zaten. Lütfen kutuplara çekmeye veya "aman tanrıııııım imo pekalaaaar" diyerek kendimizi üstün görmeye çalışmayalım. Hadi canım germeyin konuyu. Asıl kimin hakkında yazdığımı biliyor zaten okuyan arkadaş bunları...
Mesaj tarihi:
madem isim vermiceksin ne oldugunu yazmicaksin, neden forumda konu aciyosun, herkesi zan altinda birakiyosun, nedir amacin. bi kisiye soylemek istedigin bisey varsa ozelden ilet, gelip konu acip boyle yanlis yaptin, sen kendini biliyosun demen cok sacma.
Mesaj tarihi:
@aqu

saçma değil abi gayet yerinde. kimseyi de zan altında bırakmıyorum, yazdım mı oraya beni niye kesiyosunuz diye. yazmadım. konu benim kesilmem değil. isteyen gelir saldırır şansını dener. olay şu ki bazı arkadaşlar kin tutuyor. benim arkadaşlarımdan da yapanlar var başka gördüklerim de. genel olarak uyarayım dedim. illa isim vermeli ve birilerini tehşir edip tartışmayı uzatmalı mıyım ? hayır. "emo pklar" muhabbetinize devam edin bence siz öyle daha zararsız oluyorsunuz genel olarak
Mesaj tarihi:
Biz lootlamamak tutumunu sergiliyorduk da gördük ki millet arkadaş ortam takmadan gayet çekiyor yani. Oyunun içindeolan birşey tabi laf edemeyiz de bundan sonra da bizim ayne cesedi bırakacağımızı sanmayın lütfen.
Mesaj tarihi:
Napıyım abi üzülüyorum yani. Kesemiyorum , kessem de lootlayamıyorum. ( gayet güzel de kesip lootladıklarım da oldu elbet hemen gelip beni kestin lootladın demeyin ) Bugünden itibaren bir karar mı alsam acaba , noobdur kasandır çıplaktır herkesi gördüğüm anda kessem lootlasam ve reskill yapsam hatta. Yapsam mı acaba ? Sonra küsmece olmasın ama
  • Yeni Oluştur...