Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir türlü çözüm bulamadığım1 sorun..

Seperate

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayarı geçen sene aldım,aldığımdan beri çözümünü bulamadığım 1 sorunum var.

Her oyunda değil ama birkaç oyunda BIOStn bippp die ses gelmekte,masaüstüne dönüp 3-4 sn bekledikten sonra kesilmekte tekrar oyuna dönüp birkaç dk sonra tekrar başlamakta..

Ama iğrenç bir ses bu sesin nasıl geldiğini anlamak imkansız.Neden bios öter?

Önceleri most wanted böyle yapmıştı oyun sırasında ötüyordu bazen kesik kesik bazen sürekli bip diye 1 ses.Şmdide kardeşim FIFA2006 oynarken yapmş aynı durumu.

Bn donanımıda yazayım
AMD 3500
Geforce 256 mb 6800XT
1 gb ram

edit:ilk aldığım 1. haftada bunu yaptı ama şmdi aklıma geldi donanımın driverlarını güncellesem acaba etki eder mi ?denemek lazım

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 21:59 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sıcak?

işte sihirli kelime :)

ekran kartı 60-65lere vuruyor oyundayken..Bn bunu hiç kışın denemedim kışın bilgisayarı kullanmadım ve yazında böyle 1 hata verdi.

ama sorun eğer ki sıcaksa bnm içn en kötüsü çnkü ne yapabilirim bilmiyorum işte o zmn :/

bn download açıp gece bırakıyorum ve kardeşim sabah kalkıp fifa vs açıp oynuyor ztn bilgisayar hiç kapanmıyor :)

edit : normal sıcaklığı nedir acaba :/ Geforce 6800XT

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 23:13 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

1 uzun: Bellek Problemi. Bellek modüllerinin yerine oturup oturmadığını kontrol etmek, bellek modüllerini farklı bir yuvaya takmak, belleği değiştirmek çözüm olabilir.

bunu buldum BIOS hatası diyo,ama yeni sistemleri hiç bilmiyorm belleklerin yerlerini değiştiririm de bir özelliği var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır orda anlatılan bellek normal anakarttaki RAM. Ekran kartındakiler çıkartılmaz zaten. Ben diyorum ki sen kasayı aç, dikkatli biçimde her parçayı sök temizle falan tekrar iyice tak. En azından bunu dene ki, bir ihtimal kurtulursun belli mi olur. Ayrıca ekran kartı ram'i sorunluysa kart değişiminden başka yol yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...