Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Bilgisayarı geçen sene aldım,aldığımdan beri çözümünü bulamadığım 1 sorunum var. Her oyunda değil ama birkaç oyunda BIOStn bippp die ses gelmekte,masaüstüne dönüp 3-4 sn bekledikten sonra kesilmekte tekrar oyuna dönüp birkaç dk sonra tekrar başlamakta.. Ama iğrenç bir ses bu sesin nasıl geldiğini anlamak imkansız.Neden bios öter? Önceleri most wanted böyle yapmıştı oyun sırasında ötüyordu bazen kesik kesik bazen sürekli bip diye 1 ses.Şmdide kardeşim FIFA2006 oynarken yapmş aynı durumu. Bn donanımıda yazayım AMD 3500 Geforce 256 mb 6800XT 1 gb ram edit:ilk aldığım 1. haftada bunu yaptı ama şmdi aklıma geldi donanımın driverlarını güncellesem acaba etki eder mi ?denemek lazım [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 21:59 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Oeh ilgincmis parcalarin tam yerine oturdugundan emin misin, motherboard'in ne bilmiyorum ama nereden baksan benimle ayni sisteme sahipsin hic boyle bir sorunla karsilasmadim. Belki de bios ayarlarin yanlistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 BIOS ayarları yanlış olabilir aslında şüpheliydi ilk geldiğinde de arkadaşla yapmıştık ama çok karıştırmamıştık tbi çnkü ne olur ne olmaz. Epox 9NPA7I anakart budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Muhtemelen birçok tuşa birden basınca yapıyordur. Mesela bende Nfs oynarken ileri-sol-fren'a basınca yapıyor. ama iler-sağ-fren 'e basınca yapmıyor. Aynı şeyi başka birinde gördüm, kablosuz klavyesi vardı sorun çıkartmıyordu. Ama bende bipleyince masaüstüne atmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 masaüstüne atma gibi birşey yok ztn :)masaüstüne geçince bip sesi kesiliyor dedim.O dediğinle alakası yok birkaç tuşa değil tuşları bırakınca bile devam ediyor,dediğini biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 sıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 said: sıcak? işte sihirli kelime :) ekran kartı 60-65lere vuruyor oyundayken..Bn bunu hiç kışın denemedim kışın bilgisayarı kullanmadım ve yazında böyle 1 hata verdi. ama sorun eğer ki sıcaksa bnm içn en kötüsü çnkü ne yapabilirim bilmiyorum işte o zmn :/ bn download açıp gece bırakıyorum ve kardeşim sabah kalkıp fifa vs açıp oynuyor ztn bilgisayar hiç kapanmıyor :) edit : normal sıcaklığı nedir acaba :/ Geforce 6800XT [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 23:13 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Oyun oynarken 60 felan normaldir bende de oyle senin sorunun baska maalesef. Ha bir de masaustunde 45 felan olmasi lazim sicakliginin oyle degilse bir tozunu al fakat dedigim gibi sorun baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 oyunda 60-65 evet ısınma sorunu değilse nedir peki yani kafayı yemek üzereyim.. servise götürmeyi düşündüm ama 10 günden önce vermezler bnde bilgisayarsız evde kafayı yerim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Ekran kartı ramlerinde problem var muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Yani servise gidecek pfff.... edit:ama ilgnç olan şu daha önce sadece most wanted oyununda yaptı bunu bşka hiçbir oyunda sorun yoktu.Şmdi hepsinde yapıyor. [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 01:07 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 1 uzun: Bellek Problemi. Bellek modüllerinin yerine oturup oturmadığını kontrol etmek, bellek modüllerini farklı bir yuvaya takmak, belleği değiştirmek çözüm olabilir. bunu buldum BIOS hatası diyo,ama yeni sistemleri hiç bilmiyorm belleklerin yerlerini değiştiririm de bir özelliği var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Hayır orda anlatılan bellek normal anakarttaki RAM. Ekran kartındakiler çıkartılmaz zaten. Ben diyorum ki sen kasayı aç, dikkatli biçimde her parçayı sök temizle falan tekrar iyice tak. En azından bunu dene ki, bir ihtimal kurtulursun belli mi olur. Ayrıca ekran kartı ram'i sorunluysa kart değişiminden başka yol yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 tmm deneyeyim..Allahtan garantisi var çok üzülmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar