Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

arkadaşından hoşlanan insancık müsvetteleri

zarek

Öne çıkan mesajlar

kız erkek ilişkilerinde anlamı kirletilen kelime oldu artık "arkadaş". artık arkadaşlık kelimesi, sevgili olmadan önceki konum için kullanılmaya başlandı, bana göre bir insanın arkadaşından hoşlanması en basit ifadesiyle ayıptır.

bir arkadaşından hoşlanan bir insan yeri gelir, sizin sevgilinizden hoşlanır, ilan-ı aşk eder. bu kişilere güvenilmez. hoşlanma, aşık olma gibi kavramlar o kişiyi tanıdıktan, diyalog kurduktan ki çoğu zaman buna bile gerek yoktur, sonraki kısa bir sürede gerçekleşir ancak bu periyodu geçtikten sonra ortaya atılan, arkadaştan hoşlanma durumu, etrafta kimseyi bulamadım bari arkadaşımla şansımı deneyeyim diyereke yapılan boş ve abes işlerdir, kesinlikle seviyesizliktir, şerefsizlik, adilik, kendini bilmezliktir.

ayrıca şunu kesinlikle anlamıyorum, iki sevgili ayılrıldıktan sonra klasik olarak, "arkadaş kalalım" cümlesi sarf edilir. karşındaki insan senin omzuna kafasını yaslamış, sana sarılmış, öpmüş, seni seviyorum demiş, sen de ona sokulmuşsun, sen de onu sevdiğini söylemişsin, bu saatten sonra onunla kurduğun sevgililik dışı ilişki arkadaşlık olamaz, en fazla zorunluluk olur. ancak burada kullanılan arkadaşlık kelimesi, eski sevgiliyi hayattan tamamen çıkarmadan önceki son aşamayı ifade eder hale geldi.

arkadaşlıktan anlamayan bu insan müsvetteleri yüzünden ülke bu hale gelmiştir. bir sürü ahlaksız, çarpık ilişkinin asıl nedeni budur. acıyorum her birine tek tek üzülüyorum. yazık. çok yazık. arkadaşlık bu değildir.

önemli olan iç güzelliği düsturuna hiç bir zaman inanmadım, iç güzelliği ile dış güzelliği bir bütündür her zaman. eğer birisi önemli olan iç güzelliği diyor ve sizi beğendiğini söylüyorsa, dış görüntünüzde en kötü ihtimalle "şirin" bulunuyordur.

buradan varmak istediğim konu ise, insan ilk başta hoşlanmadığı birinden bir kaç yıl sonra hoşlanmaya başlıyorsa olsa olsa sevgilisiz kalmak canına tak etmiş demektir. ben bunu bilir bunu söylerim. haklı olduğuma inanıyorum.

hele bir de bu arkadaşlık aşamasında, karşıdakinin ve kendinizin önceki ilişkilerinde de arkadaşlık gereği ortak paydada bulunduysanız, ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

kafa uyumu adı altında senelerdir arkadaş olduğunuz eski sevgililerinizle tanışmış ve yediğiniz ve sizin onun yediği her boku bilen biriyle çıkmak üzerinden çıkar ve fayda sağlamaya çalışmak değildir.

yıllardır tanıdığınız eski sevgilinizin size kankam dediği biriyle çıkması ya da aynı şeyi sizin yapmanız çok ağır bir iki yüzlülüktür. her şeyden öncesi hem arkadaşlığa hem de insanlığa yapılmış bir ayıptır.

zaten geçtiğimiz haftalarda arkadaşım bildiğim bir kaç kişiden aynı gün çıkma teklifi aldım, bu da toplam 6. arkadaşımın bana yaptığı aynı yöndeki terbiyesizlik oldu.

anlık kızgınlıkla değil tamamen mantık ve soğuk kanlılıkla yazılmış bir yazıdır bu. karınızı 20 senedir tanıyan eski aile dostu mertebesine ulaşmış bir adamla merhabalaşırken öpüştüklerinde daha önceki sayfalarda bir arkadaşın dediği gibi dudakları kaysa ve o an ipler kopsa artık aile dostu değil, yuvanızı yıkacak kişi olsa bu kişi ? bu durumda karınızın arkadaşım dediği kime güvenebilirsiniz ?

lütfen olayları tek taraflı düşünmeyelim, olayı her sevgilim bir kere versin ama karım bakire olsun boyutuna benzer şekilde ele almayın. at gözlüklerinizi çıkarmanızı tavsiye ediyorum.

[spo]alıntıdır[/spo]

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 18:58 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

evet, yok. üzgünüm.

ancak şöyle birşey söyleyebilirim, son açtığın bir kaç thread'i bilimum başka forum veya muadili sitelerden copy-paste yaptığına göre sende de orjinal fikir üretecek zihinsel aktivite yok sanırım?

hı- ne dersin?

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 19:04 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

baştan yazsana alıntı diye :)

bende sen yazdın diye yorum yapıcaktım :)

cogunu okudum.sadece bir tek kısım hakkında bir şey söyliyim

eskişden hoşlanmadığın birine 5 yıl sora hoşlanma olayı.

bi kız vardır.sevgilin olarak layık görmezsin onu.zaman geçer kız güzelleşir serpilir.yani illaki birşeyler değişmiştir kızda.o zaman gayette beraber olabilirsin.o senle olur mu bilemeyiz tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

esasen neden ısrarla bir karşıt fikrim olması gerektiğine inanıyorsun bunu anlamıyorum.

ancak, paticik forum'larının en önemli özelliği orjinal içeriğin çok olması, zaten başka bir yerde okuyabileceğim birşeyi neden buraya getirme ihtiyacı duyuyorsun anlamıyorum. üstelik, haber niteliği de olmadığı gibi, tartışma başlatacak bir değerede sahip değil. ÜSTÜNE ÜSTLÜK, thread içeriğine cevaben yazılmış bir post.

ayrıca bırakın arkadaş, sevgili, hoşlanıyor/hoşlanmıyor insanlar kendi karar versinler. her konuda taraf olmaya gerek yok.

*kendini gerçekleştirir*

[spo]oh bebek.[/spo]

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 19:10 tarihinde, dominic tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim tek yazdığım forum Paticik şu anda. Başka forumlara da yazmıyorum çünkü son 3-5 thread'inde copy paste'lediğin şekilde basit, ucuz yazılar yazılıyor. Bunları Paticik'e taşıyacaksan ne anlamı kaldı zaten? Paticik'te repimiz yok, Paticik'te Kurtlar Vadisi fan clubları yok, XXX yada adult bölümü yok ve ben memnunum. Ucuz delikanlı ayaklarında diğer forumlarda yazılmış yazıları da lütfen buraya taşımayalım. Ha kurallarda buna karşı bir şey var mı? Yok, istiyorsan 100 tane copy paste'le, ancak bence bizim tartışma platformumuzu kirletiyorsun ve seni sevmiyorum o yüzden.
Sosyal ağlarda paylaş

Zarek son actigin bikac baslik hakkaten benim de canimi sikiyor.O kadar ki, okuma zahmetine bile giresim gelmiyor.Kiskirtici basliklarla, gereksiz alintilar yaziyorsun.Yaziyi kopyalayip kendi fikrini bile dogru durust belirtmiyorsun.Sadece ortaya mevzuyu atiyor, sonra da neler olacagini izliyorsun.Nacizane biraz dikkat etmeni oneririm bu hususta.

Ufak not: Yukarida yazdiklarima asiri tepki gostermezsin umarim.Istemiyorum sorun cikmasini patide cunku.Kaldi ki amacim kiskirtmak degildir.
Sosyal ağlarda paylaş

KIZ ARKADAŞIMDAN AYRILDIM! YARDIM LÜTFEN!

Merhaba, ben 38 sene önce bi kızla tanıştım, nihayet 3 hafta önce kıza açıldım. Sonra şöyle oldu böyle oldu, bok oldu püsür oldu ve biz ayrıldık. Sonra tekrar barıştık, sonra tekrar ayrıldık. Baktık eğlenceli oluyor, tekrar ayrıldık bir daha barışmadık. Sonra da barıştık ama bir daha ayrılamadık.

Yardım lütfen....

[spo]Alıntıdır[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

o yazıyı yazana "şaka mısın?" demek gerekirdi artık her kimse.

ayrıyetten bu yazının neresi bizi enterese edecekte, alıntı edip buraya böyle koyuyorsun ben onu anlamadım? "aa yok olur mu lan öyle şey" ile "tabi,bal gibi olur" diyen kişiler mi yorum yapsın diye?

neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...