Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı kontenjanı!

Awake

Öne çıkan mesajlar

Evet eldar onu kastediyorum, son yazdığım kısımda belli oluyor.Yoksa olmuyor mu :P Onlar için sorun olmuyorsa artık bizim içinde sorun olmamalı vatandaşlık değiştirmiş futbolcular (hatta tüm spor dalları için geçerli bu).

Yıllardır Avrupalıların yaptığını, yabancı konusunda çok istekli olan kulüplerimizin de yapması.Şuan yapılıyor ama daha da arttırabilirler herhalde.Böylece 6+1, 6+111 dertleri kalmaz :)

Ekleme:Yanlış hatırlamıyorsam Fatih Terim yabancı sınırı belli kriterler içinde kalkmasından yana, herhalde vardır bir bildiği.70 milyonluk bir ülkeden 70 tane Milli futbolcu çıkarırız merak etmeyin diyordu (Milli futbolcu yetmişmez diyenler içindi bu lafı).

[ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 02:36 tarihinde, Awake tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

İyi de neden sadece Fenerin derdi oluyor bu :) hiç mi takip etmiyorsunuz kaç kulübün derdi olduğunu ? Neyse olan oldu karar belli.Fenerbahçe'de 15 tane yabancı olsa ne olacak ? 18 kişilik kadroya 7 tanesi girecek, daha şimdiden kural tanımaz oldu :P
Sosyal ağlarda paylaş

awake sana kilitlenen konuyla ilgili cevap veriyorum.

fenerbahçe avrupadaki başarısızlık için yabancı olayını bahane için kullanıyor. dinamo kievi alkmaarı zaragozayı panatininaikos u elemek için 20 yabancı gereklimi ? bunlar sadece bahane taraftarı uyutma.fenerbahçe bu konuda ciddi olsa bende destek verirdim. beşiktaş bile artık trabzon gibi büyüklükten uzaklaşan bir takım bile 2003te uefada çeyrek final oynadı siz bjk kadar olamadınız !!!!

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 01:23 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

nukbasliklikiz yine söylüyorum 3 kulüp dışında yabancı sınırı artsın diyordu herkes, siz gelmiş hala şu zamanda bu takım bunu yapmış diyorsunuz :) ben de helal olsun diyorum o başarıları yakalayanlara.Eğer gündem içinde çoğunluk istemişse herşey Fenerbahçenin üstüne yıkılmasın ozaman, diğer 14 takımıda katın bu söylediklerinize.TSL 3 takımdan oluşan bir lig değil, varsa bir konu hepsi beraber ele alınır, sanırım benim yaptığımda bu.

Fanatik değilim :) 3 takıma kitlemem kendimi, Kayserili olmasam bile bu sene şampiyon Kayserispor :P
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nukbasliklikiz
üye [şikayet et]
§ 10 Temmuz 2007, Salı - 01:22 [ özel msj ]
beşiktaş bile artık trabzon gibi büyüklükten uzaklaşan bir takım bile 2003te uefada çeyrek final oynadı siz bjk kadar olamadınız !!!!

Büyüklükten uzaklaşmak nasıl oluyormuş bir anlatsan? Son iki sezonda 2 türkiye kupası ( hayvan gibi gelir veriyor ) birde türkiye süper kupası kazanan takım mı büyüklükten uzaklaşıyor. Türkiyenin avrupada en son başarı elde etmiş takımı mı büyüklükten uzaklaşıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eğer gündem içinde çoğunluk istemişse herşey Fenerbahçenin üstüne yıkılmasın ozaman, diğer 14 takımıda katın bu söylediklerinize.TSL 3 takımdan oluşan bir lig değil, varsa bir konu hepsi beraber ele alınır, sanırım benim yaptığımda bu.

fb nin üzerine yıkılmasın tabi ki ama federasyonu yıkmak içinde levent kızıl gibi kuklaları da kullanmasınlar, madem dobra dobra bişi yapıolar, çıksınlar kendileri toplasın imzaları. Maşalarla iş yapmasınlar.

federasyon için beşiktaş uşağı denmişte, bir uşak tarafından yönetilmeyi nasıl hazmediosunuz :S
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...