ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Yiğit abimizin bi karikatürünü arıyorum ben.. "alo meteoroloji mi?" "evet?" "Allah belanızı versin" "Niye beyfendi biz sadece ölçüyoruz?" "Hava kaç derece?!!?!?" "38" "hah işte.. Allah belanızı versin" diye bir repliği vardı.. Koyabilir misiniz bruaya bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Cons, buyuksun. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 dunyanin en bos adami cons, grandmaster lise terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 orjinal bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Ahahahaha :D koptum, Yiğit Özgürünkinden daha güzel :D Biraz beklersen bulup beririm boocuk. [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 17:12 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Lan niye ya niye ahahahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Uğraşılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Yok bu bilgisayardaa değilmiş malesef. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 şunun düzgün versiyonu... http://eglence.geyikoloji.com/karikatur/yigit-ozgur-bunaltan-sicaklar-206.html [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 17:18 tarihinde, ghost_boo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ASLANSIIN KAPLANSIIN.. saolaısn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Bunlar geldi aklima lan :D [spo][/spo] [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ilsdjghdjghasfdasdf İkincide yarıldım skjgfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bunsuz da oluyomuş demek koyamadım şimdi resmi cons diyaloğu yolluyorum baba bi zahmet çiziverir misin:) adam:kızım al işte ne istiyorsan getirdim!!Konuş lan şener şener:hristiyan!! adam:aha duydun işte donla kalan şener hristiyan diyor kız:yaa ben donna karan,şanel,kristiyan dior istiyorumyaa adam:ulan anlamıyorum ki ne dediğini bağır yüksek sesle biraz şener:HIRİSTİYAN adam:sen değil lan [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 23:05 tarihinde, St_Dreamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ayyhh bu adam beni öldürüo dakikalardır glüorum yine yine ve ben bu karikatürleri en az 30 kere daha okumuşumdur oofffhh karnım aardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ahaha Bismillahlıyı görmemiştim daha önce übermiş. sağdaki zebaninin ifade harika bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 donla kalan senel hristiyan diyor cok efsane bir karikatur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 gahah yiğit özgür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bence cons unki daha güzel orjinalinden harbi diyorum.o meteoroloji uzmanının tipi almış olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 cons süper haha said: dunyanin en bos adami cons, grandmaster lise terk. lol be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 cons'un yaptıgında yazılar asagıdan yukarıya dogru okunmalı yalnız, bence de orijinal yani (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Şah-Mat benim favorimdir.... Tabi bunlar var bir de: [spo] [/spo] ve tabiki.... [spo] [/spo] özellikle "lafını bil de konuş" dan sonraki kısım beni yerlerde süründürmüştü saatlerce... [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 20:48 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ya birde şey vardı bı grup deli ımamın yanına gırıyorlardı -merhaba biz amatör olarak dinle ilgileniyoruz diye başlıyordu bulamadım ben bulan varsa koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Of ne iyiymiş cehennemdeki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar