Prawler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 PKK'lılar yol kesip bağımsız adaylar için oy isteyip propaganda yapmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 nerede, ne zaman? kaynak? [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 01:10 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Haberleri izleseydon gorurdun butun memleket duydu haberi birde sana kaynak mi arayacagiz. Ac bir ortalam haber sitesini gorunur hemen gozune. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 hey allahım ya bu nası bi mesaj şimdi. TV yok burda nolcak? izlemiyorum TV falan. NTVnin sitesinde de yoktu baktığımda böyle bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 herkes duymuş olsa dahi gene de kaynak istemek yanlış değildir. kaynak istediği için bir insana agresif yaklaşmak; "insanların her söylenene hemen inanması gerekir" gibi bir sorundan kaynaklanıyor olabilir. ------------------------------- daha önce de yapmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 nedir abi bu ayarsızlığınız? adam mantıklı bir şekilde kaynak istemiş en nihayetinde.. ayrıca pkk olayına da kafam girsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ombakkombak boyle bir haber olmamasiyla dalga gecmis sanirim... En azindan oyle umuyorum Cunku ne ntv ne de hurriyette gorebildim [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 01:41 tarihinde, Sylian tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Kömür verip Kuran üzerine el bastırandan pek farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Televizyonda gördüm ben var maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 O zaman yüzlere sıcak bir gülümseme yayacak, hoş bir resim koyalım da bu haber üstüne moralimiz düzelsin.. [spo][/spo] Orhan Doğan denen DTP'li terrörist propagandacısı geçen gün kalp krizi geçirmişti.. Cehenemme gitme haberini dört gözle bekliyoruz.. [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 03:56 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Ne kadar hoş, insanın içini ısıtan bir resim. Bunun daha vahşisi yok muydu şöyle kanlı kanlı kopmuş organlar parçalanmış cesetler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 said: Haberleri izleseydon gorurdun butun memleket duydu haberi birde sana kaynak mi arayacagiz. Ac bir ortalam haber sitesini gorunur hemen gozune Hep tartışıldı işte nerden türedi bunlar diye,YORUMSUZ olan bu üstteki mesajdır bnce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Slat ayrı bi yorumsuz bence.Cehenneme gitmesini dört gözle beklemiorm ben kimsenin bence sende bekleme ölüm o kadarda hoş bişey deil.Düşmanın bile olsa ölmesini bu denli istemek ve bundan haz almak bence gayet yanlış.he tabi bu da benim düşüncem Birde o propaganda olayı nedir ya anlamadım ki ne rezil bişeydir.Hayır ne diolar ki adamlara?Bize oy verin yoksa keseriz mi?Ulan zaten kesiolar orda milleti daha nasıl tehdit edebilirler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 işte tehdit etmiyolar, propaganda yapıyolar adı üstünde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Abi yol kesip propaganda yapmak hangi angutun planı:) Hayır gizliden gizliye halka bişyler daıtsalar anlarımda:)Yol kesip propaganda yapmak pauhau:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 açık açık belli ediyorlar işte üstü kapalı olarak bildiğimiz şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Bu arada şu sitede http://kurdistan-parliament.org/ Almanya'yı da alsaydık bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar