pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Bu sıcaklar hakikaten insanın bünyesini bozuyor. 1 saat kadar önce içmeden eve gelirken ter bastı, zorladım kendimi eve kadar dayanabilirim diye ama olmadı; otobüsün içine kustum, rezil oldum herkese =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Off nası da kokmuştur bu sıcakta :P Ama cidden felaket havalar. Temmuz sonu eririz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 sicak bozdu yani bunyeyi, ictiklerin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bela okuma aziz baby =P.antalyada olsan nolcak merak ediyorum.heryerde yangın var.rüzgar alev gibi esiyo bu sayede.yangınlar söndürülemiyo.itfaiye su döküyor ateşe düşmeden buharlaşıyor yangın söndürülemiyor( xD ) . balkonun seramiğinde çok rahat yağda yumurta yapılabiliyor.klima bile terliyor.en berbatı gece sıcaktan terden uyunamıyor =(.dediklerimde ciddiyim yangın söndürme dışında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 acıdım şöföre be... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 yerin dibine girsin böyle hava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bende bugün bunalıp kafamda kurdum kussam diye. cam kenarındaydım ve rahatlıkla kafamı dışarı uzatabiliyodum, düşündüm direk burdan kafamı uzatıp kussam pek gören olmaz diye.sonra lan kusarım arka tarafta oturanların camına yapışır falan, (iğrenç + eğlenceli fantaziler kurmaya başladım) ordaki kadın baarsa ben o sırada kusuyo olsam, baksam kafamı içeri sokup noluyo die o sırada aazımdan kusmuklar aksa otobüs karışsa zart zurt abuk subuk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 yastık sıcak yatak sıcak koltuk sıcak yerde uyuorum kaç gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 size bulent ortacgilden sicak adli parcayi gonderiyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 aynen. sanki devletten falan bahsediyosunuz :) yerin dibine girsinmiş... ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 o diil de uykum geldi ama yatağa gitmek istemiorum sıcaktan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 saat 4.30 - 5 gibi hava sogumaya baslıyo o zmn gidip yatıyorum sonra 14.00 gibi kalıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bence allah havalardan önce insanların belasını vermeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Poaco Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 SICAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 sicak iyidir bu kis tiksindim soguktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bir hafta kadar yazlıktaydım. döndüğümde bir de baktım ki klavyemin kenarları erimiş lol. kolu bacağı bırakıcaz yolda bu gidişle. şırnak 54 dereceymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Temizledin mi bari ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 oha klavyemi erimiş sacma sapan cakmak tutunca erimio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Abi onu geçtim ya otbüslerdeki ter kokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Cam bardak bile isinir mi ya? Hani bulasik makinesinden yeni cikmis sicaklikta.Oyle bisey iste. Soguk su koyup, mutfaktan pc basina gelene kadar su isiniyo bardaktaki.Attim bikac bardagi dolaba sonunda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Abi musluktan akan sular bile sıcak! edit:// yanlışlıkla sıcak tarafı açmışım [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 19:54 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 benim mousepad folloş oldu biraz ama klavye nasıl erir mana tanrımğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 carsi, lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 dur ilk defa ayar vericem. carsi diil bi kere charsi! O_o ayar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 elleri koymak için bi hede var ya bazı klavyelerde. işte onun klavyeyle birleştiği köşeler birbirine yapışmış eriyerekten. çok komik lan. demek ki 1 hafta cam falan açılmayan bir evde kalsak eriyeceğiz hakikatten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar