Dev Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Arcane valla ben üstünde güzel item olunca lootluyorum. Zaten güzide klanınızın elfi tunca bugün 1k haraç istedi gene , resistim düşük olduğundan paraliz exp kombosuna yatıyorum zaten. Çağırdım guildi kafasına üşüştüler. Resist kasmam bitince de görürüm ben onu. Loot var köküne kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 l2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 l2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 hai nubz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 kkthxbai Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 aga harbi itemsiz de pevepe olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 "itemsizseniz, item sizsiniz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Benim anlamadığım suan serverda insure var(sınır varmı yokmu bilmiyorum) Cogu kişinin skilleri bitti sayılır benim biraz resist birazda necro kaldı. bütün lvl scrollar var magelerde.istemesen bile cıkıo.ki brit mage de bile nerdeyse her lvl scroll varm ageler için.necro scroll bulmak cok zor. niye sadece felucca ?.millet istemedi diye heryer kapalı.hani bir kaç gun daha idare edilir.ama solende para kasmak için uo oynamıorum. item yok.%3 lük %5 lik itemla nereye kadar.miss miss başka birşey yok yani bu oyundan zevk almak için tamer-bard-mage mi açmak gerekli ? hani şuan dediğim gibi biraz erken.ama herkes sıkılıcak bir kaç gün sora barracoon karambol haline gelicek.aynı şekilde destard hytloth vs. dungeondan dungeona koşalım maksat eglence olsun diye girdim servera.ama suan bi necro-sw olarak zevk alamıyorum oyundan. bu benim fikrim.şimdi hede hödö yapan olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 sen zevk almıosan neden millet hede hödö yapsın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 alakasız şeyleri guild başlığında konuşmayalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mümkünse biri başlığı editleyip yanına Emo PKlar yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 hala devam mı ediyosun? normal kesemediniz gzde durup bilmeyen adama aga bi vursana damage kaç deyip guardlıyosunuz, biriniz arkadaş gibi muhabbet ederken diğeriniz gelip saldırıyor.ingame değil mi ingame ama ben kendime adıma hiç bi zaman olayı "riyıl" boyuta taşımadım.oo arcane gelmiş saldıralım, elf gelmiş saldıralım diyoruz oyunda ama gidipte b@p gessea bi vur kaç vurcens çekmiyoruz.şu zamana kadar saygım vardı size ama gösterdiniz gerçekte ne olduğunuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Bu bir guild basligi degildir, geyik basligidir. Konusun yani , yiyin birbirinizi burada. Lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 tek vurusuma bakıyosunuz hala neyi tartısıyosunuz siz yagmur olun ben bulut elbet görüsürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 vay be atsız beni kestiler. ama harbi ayip ettiler. kaan para vermedin ya. essek arıları kovalasın seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 cok ciddiye almayin oyunu beyler. adam lethal vuruyo serverda g cure satan yok, yapcakl bisi varmi? yok :) eglenmeye bakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 zegna eğlenmeye bakıyoruzda öldüremeyince sahtekarlığa baş vuruyo sizinkilerden bazıları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 valla 3. sayfada falan biri spined seti direkt alıyorlar demişti bugün şahsen adam gibi geri istediğimde verdiler otlarımlar birlikte ama ne hikmetse markları vermedi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 hırs yaptı çocukcağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 tartismayi bitirin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 LOLOL bilin bakalım kim öldü 1v1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 yahu söyleyin bari kim ne sahtekarlık yapmış? madem suçlama var söyle nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 eheh 1v1 derken sdfs. 4 kişi üstüme koşuyordu moblarda cabası sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar