Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sörvırımızın hasta ruhlu guildi HE ve sessiz sakin guildi n0x

CrayTotem

Öne çıkan mesajlar

Arcane valla ben üstünde güzel item olunca lootluyorum. Zaten güzide klanınızın elfi tunca bugün 1k haraç istedi gene , resistim düşük olduğundan paraliz exp kombosuna yatıyorum zaten. Çağırdım guildi kafasına üşüştüler. Resist kasmam bitince de görürüm ben onu. Loot var köküne kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim anlamadığım suan serverda insure var(sınır varmı yokmu bilmiyorum)

Cogu kişinin skilleri bitti sayılır

benim biraz resist birazda necro kaldı.

bütün lvl scrollar var magelerde.istemesen bile cıkıo.ki brit mage de bile nerdeyse her lvl scroll varm ageler için.necro scroll bulmak cok zor.

niye sadece felucca ?.millet istemedi diye heryer kapalı.hani bir kaç gun daha idare edilir.ama solende para kasmak için uo oynamıorum.

item yok.%3 lük %5 lik itemla nereye kadar.miss miss başka birşey yok

yani bu oyundan zevk almak için tamer-bard-mage mi açmak gerekli ?

hani şuan dediğim gibi biraz erken.ama herkes sıkılıcak bir kaç gün sora

barracoon karambol haline gelicek.aynı şekilde destard hytloth vs.

dungeondan dungeona koşalım maksat eglence olsun diye girdim servera.ama suan bi necro-sw olarak zevk alamıyorum oyundan.

bu benim fikrim.şimdi hede hödö yapan olucaktır
Sosyal ağlarda paylaş

hala devam mı ediyosun? normal kesemediniz gzde durup bilmeyen adama aga bi vursana damage kaç deyip guardlıyosunuz, biriniz arkadaş gibi muhabbet ederken diğeriniz gelip saldırıyor.ingame değil mi ingame ama ben kendime adıma hiç bi zaman olayı "riyıl" boyuta taşımadım.oo arcane gelmiş saldıralım, elf gelmiş saldıralım diyoruz oyunda ama gidipte b@p gessea bi vur kaç vurcens çekmiyoruz.şu zamana kadar saygım vardı size ama gösterdiniz gerçekte ne olduğunuzu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...