Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 I am the Ocean - And Your City Needs Swallowing Yeni bir grup - post metal etkili güzel bir müzikleri var. Klasik olmaya aday bir albüm bence bu. Dinleyin, dinletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 hemen atladım inince tahminen güzel yorumlar yazacağım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Bütün gün milletten müzik tavsiyesi dilendikten sonra bulmam iyi oldu. Yüklüyorum, gerçi biraz yavaş iniyo ama olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ben pek gayet başarılı gördüm.1nolu şarkıyı dinnediimde çok hayal kırıklığı oldu bu ne nan papa roach-pod tipi bişeymiş ne opethi experimentalı diyodum 5inci şarkıya atladım gerçeği gördüm =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 http://www.myspace.com/iamtheocean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 up. Cidden çok iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar