Kaijad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 hortlatıyorum konuyu da; roaccutane mıdır nedir akneler için onu kullanmaya başladım.21 olcam 1 hafta sora.boyum 1.79.cocukluktan gelen 80 i geçicem(!) takıntısı yüzünden yazıyorum bu yazıyı. yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.bende olur ya 1 santim uzarım falan belki diye düşünüyodum hep.sonra araştırdım bu ilacın eklemlerdeki o uzamayı sağlayan kıkırdakları kapattığını öğrendim(hatta kemik erimesiyle ilgili bişeyler de gördüm). E niye kullanıyorum ?3 yıldır başka bişey etki etmedi resmen. yüzüm orta derece akneli öle aşırı bi durum yok ama iz kalmaya başladığı için kurtulayım artık diyorum. Bu kadar sayfa uzanmaz 20 den sora denmiş zaten.Bu ilac hakkında bilgisi olan pati varsa şu kıkırdak kapanması ve kemik erimesi olayını aydınlatsın beaa ? Sora bide kısalmayalım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 boş ver 79 iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bence bi terziye danış abi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 kısa yakışıklı dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Bu topicte benden kısalarını da görmek hoşuma gitti iyi geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 19 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ben de 1.73üm abi tek tesellim jason stathamın aynı boyda olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 belki 2-3cm daha olabilirdi, ama 188 de iyi. gerçi bikaç tane titan tanıdıgım var. imrenmiyo degil insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 bence sen iyisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 sopayla dovecem artık seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Sopanin ölcüleri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 orantılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 vuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 1.70 olanlar napsınlar bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ben geçen gün cidden uzun bi eleman gördüm metrobüste. kaç bilmiyorum ama cidden uzun.. kısa türkler olarak bi eleman adamın duymayacağını da düşünerek "ahaha adamın kafa tavana deyecek la!" dedi.. güldük falan.. ama adam aşağıya doğru bakınca kafamızı başka taraflara çevirdik. bu da böle bişi işte. anı diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 factory default 182cm gelen türk erkeği ile stock 160cm gelen türk kızını evlendirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 erkekler default 182 değil kızlar da 170falan herhalde artıkın en azından büyük şeherlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 o değil de çok şaşırdım lan ne kadar insancıl yorumlar gelmiş. hatta en çılgını da ilk yorumun fededen ve son derece ciddi ve öneri verici nitelikte olması. şimdi açsa bone bu topiği yemin ederim database çöker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 pilates yap dostum. pilatesin, omurların arasını açtığı için 1-2 cm boyu uzattığına, yani aslında normalde olması gereken boya geldiğine dair güçlü kanıtlar var. hem kiloluysan eğer ağırlık bakımından da omurlarına olan baskıyı azaltırsın. kası bilmem nesi de cabası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 o konuda kendime ben de çok kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Kaijad said: hortlatıyorum konuyu da; roaccutane mıdır nedir akneler için onu kullanmaya başladım.21 olcam 1 hafta sora.boyum 1.79.cocukluktan gelen 80 i geçicem(!) takıntısı yüzünden yazıyorum bu yazıyı. vay arkadaş, demek ben bu boyda roaccutane yüzünden kaldım, tüh bileydim kullanmazdım 2-3 cm daha atardık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 ahahahahahahah bu ne ya lesser humans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 yüz,haftada 3 kere mümkünse 5, %5 lik dilimde değilsen eğer %95 boyun atar 2-3 cm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Helcaraxe said: 1.95 yaş 17 daha uzarmiyim ? ahahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Topik başlangıç yazarına: Belki sizin orada sütlere çok su katıyorlardı... :) Şaka bir yana, her şey genetikle ilgili ama sen iyi ki süt + basketbol combosu yapmışsın. Yapmasan 1.65 falan kalırdın herhalde. Boy uzantan haplar varmış ama ne kadar etkili olur senin istediğin şekilde bilemiyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar