Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boy uzatmak

Bone

Öne çıkan mesajlar

hortlatıyorum konuyu da;

roaccutane mıdır nedir akneler için onu kullanmaya başladım.21 olcam 1 hafta sora.boyum 1.79.cocukluktan gelen 80 i geçicem(!) takıntısı yüzünden yazıyorum bu yazıyı.

yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik.bende olur ya 1 santim uzarım falan belki diye düşünüyodum hep.sonra araştırdım bu ilacın eklemlerdeki o uzamayı sağlayan kıkırdakları kapattığını öğrendim(hatta kemik erimesiyle ilgili bişeyler de gördüm).

E niye kullanıyorum ?3 yıldır başka bişey etki etmedi resmen. yüzüm orta derece akneli öle aşırı bi durum yok ama iz kalmaya başladığı için kurtulayım artık diyorum.

Bu kadar sayfa uzanmaz 20 den sora denmiş zaten.Bu ilac hakkında bilgisi olan pati varsa şu kıkırdak kapanması ve kemik erimesi olayını aydınlatsın beaa ? Sora bide kısalmayalım ^^
Sosyal ağlarda paylaş

ben geçen gün cidden uzun bi eleman gördüm metrobüste.

kaç bilmiyorum ama cidden uzun..

kısa türkler olarak bi eleman adamın duymayacağını da düşünerek "ahaha adamın kafa tavana deyecek la!" dedi.. güldük falan..

ama adam aşağıya doğru bakınca kafamızı başka taraflara çevirdik.

bu da böle bişi işte.
anı diyelim
Sosyal ağlarda paylaş

Kaijad said:

hortlatıyorum konuyu da;

roaccutane mıdır nedir akneler için onu kullanmaya başladım.21 olcam 1 hafta sora.boyum 1.79.cocukluktan gelen 80 i geçicem(!) takıntısı yüzünden yazıyorum bu yazıyı.

vay arkadaş, demek ben bu boyda roaccutane yüzünden kaldım, tüh bileydim kullanmazdım 2-3 cm daha atardık =)
Sosyal ağlarda paylaş

Topik başlangıç yazarına:

Belki sizin orada sütlere çok su katıyorlardı... :)

Şaka bir yana, her şey genetikle ilgili ama sen iyi ki süt + basketbol combosu yapmışsın. Yapmasan 1.65 falan kalırdın herhalde.

Boy uzantan haplar varmış ama ne kadar etkili olur senin istediğin şekilde bilemiyorum. :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...