Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 HEr karakterin ayrı bir database mi var? Daha doğrusu oynadığım normal tip serverda hem horde hem ally charlarımla AHyi scan ediyorum. horde ve ally databaseleri ayrı mı tutuluyor birim fiyat ortalamaları falan nasıl? Veya Ally 2 charım scan ettiğinde peş peşe aynı DBye mi yazılıyor yoksa char bazında bir DBmi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Ben sorunun cevabını bilmiyorum ama büyük ihtimalle ayrıdır çünkü her serverın ekonomisi farklı oldugundan farklı serverlarda farklı tutulması lazım o bilgilerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Server bazında farklıdır onu tahmin ediyorumda aynı serverın horde ve allysi farklı mı ve tabi 2 ally aynı serverda onlarınki farklı mı bir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 karakter bazinda degil server bazinda tutuyor sanirim. test etmek icin soyle yapmistim: ayni serverda iki horde karakterim var. birinde arama yapip digerinde karli olanlari aradigim zaman sonuclar uc dakikaliktir diye obur karakterimle yaptigim arama sonuclarini getirmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Peki horde ally ayırıyormu acaba yani normsal serverdayım ve 2 taraftada char var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 horde ally karistirmasinin bir mantigi yok ki. ortalamalar corba olur. iki farkli ekonomi soz konusu sonucta. ally`den alayim, horde`a satayim dersen kartel`in ah komisyonlari cok yuksek diye biliyorum pek bir kar kalmiyor. kar kalacak gibi olanlari da ayirirsin zaten, belli olur onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Yok benim derdim 2 AH bilgileri karısık mı ayrı mı. Zaten allyden alıp horde tarafında satarken anlaşmalı birini bulup onun üzerinden 1silvera ahye koyduruyorsun ortak AHde hemen kapıyorsun o koyar koymaz falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Abso, %30 oranında kesinti yapıyor biliyorsundur umarım :p Horde karakterimi silip, Alliance'a geçerken, 4000g'dan 3500g'a falan düştü bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Neyde kesinti yapıcak yav ben atıyorum itemı ortak AHye 1silver fiyatla koydum isterse %100 kesinti yapsın ne olur ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ıtema ve koyucagın zamana göre etkiliyor kesinti az değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 serverlar arası farklı üstelik ally horde natural ayrı ally şehrine girince auctioneer load alliance db diyor natural towna girince natural db load diyor ama şunu bilmiyorum natural dbde horde ve ally charla search yaparsan aynı db de mi tutuluyor? bence aynıdır gene ama bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Oyunda Sadece Horde Ve Ally diye ayrılma vardı artık oda kalktı hepsi tek Database'de Eskiden Classlar eşit olmadıgında ayrım vardı artık oda yok hangi şehre gidersen git hangi tarafda olursan ol aynı DB kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar