Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Auctioneer hakkında bir soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HEr karakterin ayrı bir database mi var?
Daha doğrusu oynadığım normal tip serverda hem horde hem ally charlarımla AHyi scan ediyorum. horde ve ally databaseleri ayrı mı tutuluyor birim fiyat ortalamaları falan nasıl? Veya Ally 2 charım scan ettiğinde peş peşe aynı DBye mi yazılıyor yoksa char bazında bir DBmi var?
Mesaj tarihi:
Ben sorunun cevabını bilmiyorum ama büyük ihtimalle ayrıdır çünkü her serverın ekonomisi farklı oldugundan farklı serverlarda farklı tutulması lazım o bilgilerin.
Mesaj tarihi:
karakter bazinda degil server bazinda tutuyor sanirim. test etmek icin soyle yapmistim: ayni serverda iki horde karakterim var. birinde arama yapip digerinde karli olanlari aradigim zaman sonuclar uc dakikaliktir diye obur karakterimle yaptigim arama sonuclarini getirmisti.
Mesaj tarihi:
horde ally karistirmasinin bir mantigi yok ki. ortalamalar corba olur. iki farkli ekonomi soz konusu sonucta. ally`den alayim, horde`a satayim dersen kartel`in ah komisyonlari cok yuksek diye biliyorum pek bir kar kalmiyor. kar kalacak gibi olanlari da ayirirsin zaten, belli olur onlar.
Mesaj tarihi:
Yok benim derdim 2 AH bilgileri karısık mı ayrı mı.
Zaten allyden alıp horde tarafında satarken anlaşmalı birini bulup onun üzerinden 1silvera ahye koyduruyorsun ortak AHde hemen kapıyorsun o koyar koymaz falan filan.
Mesaj tarihi:
serverlar arası farklı

üstelik ally horde natural ayrı
ally şehrine girince auctioneer load alliance db diyor
natural towna girince natural db load diyor

ama şunu bilmiyorum natural dbde horde ve ally charla search yaparsan aynı db de mi tutuluyor? bence aynıdır gene ama bilmiyorum
Mesaj tarihi:
Oyunda Sadece Horde Ve Ally diye ayrılma vardı artık oda kalktı hepsi tek Database'de

Eskiden Classlar eşit olmadıgında ayrım vardı artık oda yok hangi şehre gidersen git hangi tarafda olursan ol aynı DB kullanıyor
  • Yeni Oluştur...