Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars Jedi Knight Jedi Academy TAKILDIM!

Natural

Öne çıkan mesajlar

Star Wars Jedi Knight Jedi Academy'İN BETA wersiyonunda bi görewde bi yere atlicakken önünde görünmez bi duvar war resmen duwar bu gözükmüo oyunun bugı kesinlikle karşılaşan war mı?
hatta görewde arkadaşını mı ne buluo sun!sinir oldum lap die kaliosun ya![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni
ANTİ-Chemical[b]

Sosyal ağlarda paylaş

evet var ama çok saçma olmuş ne bileyim..

episode I zamanında darth maul double bladed saber kullandığında lucasarts tarafından çıkartılmış bir tanıtım kitabında "bu silah rakipten çok kullanana zarar verebilir. o yüzden çok yetenekli olunması gerekiyor" denmişti. multiplayerında ise önüne gelen ya her 2 elde de saber, yada double bladed saber kullanıyor bu da sırf oyunu satmak için. böylece hem millet sevinecek, hem de lucasarts amacına ulaşmış olacak..

onun dışında jk2 gibi işte multi olayı..[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
Fizban (9:08 PM) :
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
kıl olurum şirin diyenlere
Sosyal ağlarda paylaş

Coldwind bi de JK2'de bi mod wardı ışın kılıcını gri yapmıştım ama siyah parlıyordu bu şekil optionlar war mı yoksa klasik renkler mi[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i]
MKC
Frp ortamı(Flash gerektirir)
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

klasik renkler var.
ancak 2 tane farklı saber kullanacaksan ikisinin rengini değişik seçebiliyordun (sarı-kırmızı, sarı-mavi lacivertte kabul edebiliriz :p) fanatiklerine özel yani :)

ayrıca saberın sapını da(hilt) seçebiliyorsun oldukça güzel.[hline]Fizban (9:08 PM) :
Sosyal ağlarda paylaş

*üzülür*

Renkleri iz seçcez sanmıştım onu yapsalarmış keşke şu panel gibi hede war ya blue, green, red 255'e kdr ordan kendi rengimizi oluştursak bi de JK2 mod'da bi kılıç rengi bi de parlama rengi wardı yani normalde beyaz olur, yeşil, mavi fln parlar ışın kılıcı onları deiştiriosun süper oluo siyah fln yapıodun keşke koysalardı saber hilt olayı da wardı ztn 2. oyunda

Peki forcelar nası yeni force war mı?Bi de combolar nası çok war mı 2'de cok az wardı arttırmışlardır inşallah[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
koray15 14-17 ağustos da neler neler dedi 3 farklı nick ile de buraya sığmaz [b][i]
MKC
Buraya Tıklayaman

[Bu mesaj Bonus tarafından 21 August 2003 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

force sense eklemişler, nereyi push pull falan yapacağını, düşmanların nerede olduğunu falan gösteriyor. bunun dışında force eklememişler. eğer force bolluğu olan bi oyun istiyorsan jk1: mysteries of the sith i oyna derim. force project image bile var icabında :)[hline]Fizban (9:08 PM) :
Sosyal ağlarda paylaş

Yaw ben double saber yada lightstaff in nasil kullanildigini bulamadim, belirli bi bölümden sonrami cikiyo secenek yoksa oyunun basinda saber style kismindan oyunun basinda mi seciliyor? Eger oyunun basinda seciliyosa neden ben secemiyorum??? Delircem cünkü sadece 1 tane saber style gösteriyo oyunun basinda... :([hline]Dont make me more aggressive than devil...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-coLdwind-, 21 August 2003 21:42 tarihinde demiş ki:
force sense eklemişler, nereyi push pull falan yapacağını, düşmanların nerede olduğunu falan gösteriyor. bunun dışında force eklememişler. eğer force bolluğu olan bi oyun istiyorsan jk1: mysteries of the sith i oyna derim. force project image bile var icabında :)[hline]Fizban (9:08 PM) :

JK1 oynadım da hiç hatırlamıourum:) ışın kılcı first persondan kullanılıyordu qaliba:)[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha...
MKC
Buraya Tıklayaman
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonus, 21 August 2003 22:04 tarihinde demiş ki:
JK1 oynadım da hiç hatırlamıourum:) ışın kılcı first persondan kullanılıyordu qaliba:)[hline]

2 dede fps idi. ışın kılıcı[hline]
edit not:bold ile yazmışım düzelltim
Duxus
---------
blackchaos, 09 June 2003 23:22 tarihinde demiş ki:
allaha yakın bana uzak ol

[Bu mesaj smerten tarafından 21 August 2003 23:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunda ılerledıgınde bı yerde dayak yıyosunuz orda saberını kaybedıyorsun luke sana yenısını yap dıyor, ıstersen duel saber ıstersen sıngle sabera yenı style ıstersende saber staff secıyorsun.

Yenı force yok ama yenı combolar var, duvarda yurumenın zamanı uzatılmıs, artık duvarda dıkey yuruyup abarık yukseklıklere cıkabılıyorsun, duvara kısa bır sure tutunup ardında sıcrama gıbı bı hareket vardı favorum benım, saber staffda alternatıv atak saber throw degıl onun yerıne tekme atıyo adam kı cok hos oluyo -tam kapısmanın arasında tekme yemekte atmakta cok guzel- yerdekı adamın ustune kesın olumle sonuclanan bı atack var mam rakpbın bıraz hızlıysa asla tutturamıyorsun, Dual saber bıraz dengesı adamın ne yaptıgı saberı nereye savurdugu bellı degıl ole bodazlama dalıyosun veya gorunce kacıyosun vurkac yapıyorsun oyunun estetıgını bozmus, saber lockta dual saber kullnıyorsan saber throw yapıp bır saberla adamı ıteklerken dıgerıyle saberı adamın arkasından dolastırıp kafasını ucuruyosunkı mutıs bı duygu, en sevdıgım olaya geldı sıra saberınız kapalıyken 3 sevıyede lıghtgıng deneyın kesınlıkle muhtesem, bahsettın bolum sondan bı oncekıyse ole ucarak atlamamız gereken bı yer yok yanlsı hatırlamıyorsam.

Son olarak oyunu bı lıghtta bı darkta bıtırın pek fark yok ama darkın bııts demosu tabıkı ımperıal march eslıgınde ve mukemmel.[hline]Cuce iste bildigin cuce
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 21 August 2003 23:12 tarihinde demiş ki:
ımperıal march[hline]Cuce iste bildigin cuce

Dın dın dı dın dın dı dın dın dın dı...
rap rap rap (hoş vader'ın pata kute ayak sesı cıkmaz da..)[hline]Duxus
---------
Sosyal ağlarda paylaş

abi filmde şu sahneye hasta olmuştum ilk vaderın karizması da burda ortya çıkar
şimdi isyancı boynundan yakalanmış
-argh durun bu bir diplomasi gemisi
vader
-if this is a diplomacy ship where is the embesader
ve güüm

bi de şu war
vader death starın yapımcısına dio
-yaptıınız bu teknolijiyle fazla böbürlenmeyin bir gezegeni yok etme gücü force'un gücünün yanında hiç bir şeydir
adam daşşakça
-lord vader bizi yine eski cadı numaralarınızla kandırmayın (ana ne dion lan sen :)) eski dininizin güçleri isyancı üssünü bulmamıza yardım etmedi
vader yavaşça elini kaldırır ve yine yavaşça yürür
-itaatsizliğiniz can sıkıyor

walla konuyla alakası yok ama aklıma geldi :D[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın
www.darkplanes.net
Çok Yakında Geliyor
--------------------------------
The sky's gonna open
People gonna pray and sing
I can't feel a thing
I can't feel
Sosyal ağlarda paylaş

aslında burda yazmamamız lazım ama dayanamadım...
Vader gemisinden iner, arkadan cıkan dumanlar ve 2 m. lik boyu, siyah zırhı ve pelerınıyle dunyada kı en karızmatık kotu adamlardan bırı gozukur..[hline]Duxus
---------
Sosyal ağlarda paylaş

Forcelar değiştirilmemiş ama iyileştirilmiş oyunu bitirdim =).

Lightning 3 yildiz oldugunda singleda adami carpiyorsunuz gidip duvara yapisiyor resmen haha.

Mind Trick 3 oldugunu adam senin oluyor 30 saniyeligine yine singleda.

Grip 3 oldugunda adami kalkan olarak kullanabiliyorsunuz =) kaldirip önüne koyuyorsunuz mermiler ona giriyor =).

Absorb ve Protect i beraber actiginiz zaman ölümsüze yakin birsey oluyorsunuz hehe.

Ayrica 2li saberi kapatip tekli olarak kullanabiliyorsunuz.Firlatadabiliyorsunuz ama sadece singleda ayrica sari styleda oldugu icin hic fena degil.[hline]"Here is wisdom. Let him hath understanding count the number of the beast: for it is the number of a man; and his number is 666."
Book of Revelation Chapter 13 Verse 18

Sosyal ağlarda paylaş

demek dediğim yöntemle oldu natural_jedi..

walla force protect + absorb evet mükemmel bir olay hele etrafında oluşan turkuaz(öyle dimi) rengi de süper :)[hline]Fizban (9:08 PM) :
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 22 August 2003 01:40 tarihinde demiş ki:
oyun nerden bulunur[hline]karpuz, 14 June 2003 19:26 tarihinde demiş ki:
Karpuz yedim! Manavdan aldım eve getirirken yolda dayanamayıp tırnaklarımı batırıp (olmayanları) 1 parça koparabildim ve attım ağzıma... Çekirdeğini sevdiğimin meyvesi :D

her turu bılgısayarcıda, besıktas kadıkoy bakırkoy[hline]Duxus
---------
Sosyal ağlarda paylaş

nerden buldunuz betayı abi ankarada var mı yoksa istanbuldan bana alıp yollayabilecek olan var mı[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı
regulus, 21 August 2003 19:34 tarihinde demiş ki: Anne cocugundan 21 yas büyük. 6 yil sonra anne cocugunundan 5 kat daha yasli olacak. Baba şu an nerede? Cevap: Annenin Yasi = Cocugun Yasi + 21 / Annenin Yasi + 6 = 5*(Cocugun Yasi + 6) Bu iki denklem cözülürse Cocugun Yasi -3/4 cikiyor. -3/4 eksi dokuz ay demek. Cocuk eksi dokuz aylik ise baba su anda anneyle...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
coldwind'in dediği gibi herkesin elinde saberstaff, dual sabers felan görünce insan çıldırıyor.
Biraz sith lord veya darth maul tarzında aşmış bir boss'un elinde görmeyi istiyorsun. Ama tüm jedilar neredeyse aynı zorlukta. Saberstaff olsun olmasın. Şansın varsa bir kerede öldürürsün. Sansın yoksa canın 1'e düştüğünde, forcun sıfırlandığında öldürürsün..

Bir de 10 jedi'yın arasına dalınca herkesi saniyede kesiyorsun. Ama bir jedi'yla başbaşayken adamı bir türlü geçemiyorsun bu da uyuz bir durum.
-------------

imperial marcha hastayım

---------
saber defense ile bir adamı öldürmek çin işkencesi gibi oluyor.
kurşunları geldiği yere yollamak yerine daha efektif koruma sağlasın daha iyi. Kurşun bana gelmese bile adam koruma iç güdüsüyle davranıyor. Ayrıca 10 kurşundan biri benim zırha çarpıyor deli ediyor...

---------
sabrestaffı ikiye bölüp dual saber olarak kullanabilmek isterdim. Darth maul yapmıştı sanırım...[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!!
(İmzamı iyi oku, çok şey var)
Sosyal ağlarda paylaş

O guc duvarını duvarın ıkı yanında sagda ve solda kontrol panelıne benzer bıseyler asılı onları kır ıcerı gır sonra ordan yukarıya cık ve ılerlemeye devam et konu ıle alakasız konusmuslar bıraz bende yardım olsun dıye arastırıp nerde takıldıgını buldum cozumu bu...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
Sosyal ağlarda paylaş

Oyun bence ne denirse densin aşmış eğlenceli. Bütün Jedilar aynı zorlukta değil, (force kulllanmadığınız sürece, yoksa grip ile kesemiyceğiniz adam yok oyunda) özellikle Reborn Masterlar varki kafayı yediriyor bence insana. Grip olmasa kesmek için ıkınmak lazım baya. Saber Staff ın vurma olasılığı çok yüksek , kesme hareketi yaptığı için adam ne kadar defans yaparsa yapsın vuruyor. Doubledada defense çok yüksek ve hız müthiş.
Tekli saber multide kırmızı modda dğeilken pek işe yaramaz sanırım.[hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...