Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok sıcak

Othranx

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eskiden buz diye birşey vardı hatırlıyan var mı? Artık buzlukta bile kalmadı, su desen dolaptan çıkarttığın anda buharlaşıyor, bu saate bu sıcak yarın öğlen eririm ben kesin. Küresel ısınmaya sebep olan herkes ölsün lütfen...
sıcaaaaaakkkkk
Mesaj tarihi:
sıcak ulen sıçarken bile sıvı sıçmaya başladım sıcaktan:D

P.S: İshal olmuşta olabilirim

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 11:11 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yıllardan bir yıl, Adana'ya gitmek gibi bir gaflette bulunmuştum ağustosun ortası gibi.

Gece uyanmak gibi talihsiz bir şey geldi başıma, cereyanlar kesikti camı açtım, bi anda fırının kapağını açtığımı sandım. Klima çalışmıyor ben dedim su içiyim vardır dolapta inşallah, gittim soğuk su yok. Neyse dedim su olsun yeter; ama su da yok. O günden beri sıcak bana koymuyor. Hatta 36 derece sıcakta çorba içiyorum şu an.
Mesaj tarihi:
Durex ice ın bi insanı komple içine alabilicek boyu var mı? hehehe

Deadwoll ciddiysen ben adanaya gidip geliyim bi, 1-2 gün acı çeker ondan sonra rahat ederim.
Mesaj tarihi:
Git gel, yalnız gece piknik yapanları, buradaki kavaklar kadar bol olan portakal ağaçlarını ve sabah öğle akşam kebap yiyen insanları gördüğünde şok geçirebilirsin. Bir de yanlış hatırlamıyorsam "bici bici" dedikleri dünyanın en saçma içeceğine/tatlısına sahipler, adamlar dağdan karı kamyonla getiriyorlar daha sonra üstüne gül suyu vs. sıkıp küp küp nişasta kesip içine de biraz meyve koyduktan sonra satıyorlar.

Bu arada Türkiye'de mide kanserinden ölüm oranı en yüksek şehir Adana'ymış.
Mesaj tarihi:
sıcaktan uyuyamayanlara
Uyuma Tutorialı

bir adet içi boş fısfıs alınır, içi suyla doldurulur, yatağa sıkılır, gidip bir yerden vantilatör bulunur.
Vanitlatör dönme modunda yatağa doğru çevrilir (rüzgardan tutulmayın diye). yatağa yüzükoyun yatılır, gözler kapatılır ve akabinde mis gibi uyunur.
Mesaj tarihi:
o günün sabanında da götündne işeme eylemini gerçekleştirirsin heralde.
ıslak yatakta yatmak, üstüne bide vantilator üfletmek
intahar etmiyecez yaf uyucaz sadece :)
  • Yeni Oluştur...