guden Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Eskiden buz diye birşey vardı hatırlıyan var mı? Artık buzlukta bile kalmadı, su desen dolaptan çıkarttığın anda buharlaşıyor, bu saate bu sıcak yarın öğlen eririm ben kesin. Küresel ısınmaya sebep olan herkes ölsün lütfen... sıcaaaaaakkkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 sex yapanların allah yardımcısı olsun bu sıcakta. eheh cıs bnm agzıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 durex ice var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Olm çok sıcak lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 aynn çook sıcakkk jöle kıvamındayımm bide daa akşam 9a kadar ofisteyim klima var da anca kendi kendini soutuo oda:S:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 sıcak ulen sıçarken bile sıvı sıçmaya başladım sıcaktan:D P.S: İshal olmuşta olabilirim [ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 11:11 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 DUREX ICE NE LANA AHAHHAHAHAHAHHAAHAHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 buzdolabım var ,suyum yok şimdi de :P durex ice ben de istiyorum yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Yıllardan bir yıl, Adana'ya gitmek gibi bir gaflette bulunmuştum ağustosun ortası gibi. Gece uyanmak gibi talihsiz bir şey geldi başıma, cereyanlar kesikti camı açtım, bi anda fırının kapağını açtığımı sandım. Klima çalışmıyor ben dedim su içiyim vardır dolapta inşallah, gittim soğuk su yok. Neyse dedim su olsun yeter; ama su da yok. O günden beri sıcak bana koymuyor. Hatta 36 derece sıcakta çorba içiyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Durex ice ın bi insanı komple içine alabilicek boyu var mı? hehehe Deadwoll ciddiysen ben adanaya gidip geliyim bi, 1-2 gün acı çeker ondan sonra rahat ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Git gel, yalnız gece piknik yapanları, buradaki kavaklar kadar bol olan portakal ağaçlarını ve sabah öğle akşam kebap yiyen insanları gördüğünde şok geçirebilirsin. Bir de yanlış hatırlamıyorsam "bici bici" dedikleri dünyanın en saçma içeceğine/tatlısına sahipler, adamlar dağdan karı kamyonla getiriyorlar daha sonra üstüne gül suyu vs. sıkıp küp küp nişasta kesip içine de biraz meyve koyduktan sonra satıyorlar. Bu arada Türkiye'de mide kanserinden ölüm oranı en yüksek şehir Adana'ymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Neden acaba:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: DUREX ICE NE LANA AHAHHAHAHAHAHHAAHAHH mesela yani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 deadwoll o iklimde 23 yıldır yaşıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: adamlar dağdan karı kamyonla getiriyorlar daha sonra üstüne gül suyu vs. sıkıp küp küp nişasta kesip içine de biraz meyve koyduktan sonra satıyorlar. OMFG? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 said: deadwoll o iklimde 23 yıldır yaşıyorum ben. zor olsa gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 sıcaktan uyandım az önce. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Sen uyanmıssın ben daha uyuyamadım bile sabah ezanıyla beraber soğuk bir esinti bekliyorum onla yatıcam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 sıcaktan uyuyamayanlara Uyuma Tutorialı bir adet içi boş fısfıs alınır, içi suyla doldurulur, yatağa sıkılır, gidip bir yerden vantilatör bulunur. Vanitlatör dönme modunda yatağa doğru çevrilir (rüzgardan tutulmayın diye). yatağa yüzükoyun yatılır, gözler kapatılır ve akabinde mis gibi uyunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 sonrada böbreklerini üşütüp sürekli sancı çekersin ıslak yatakta yatınca yüz üstü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 o günün sabanında da götündne işeme eylemini gerçekleştirirsin heralde. ıslak yatakta yatmak, üstüne bide vantilator üfletmek intahar etmiyecez yaf uyucaz sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yok yok olurmu cnm mis gibi uyunuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 o yüzden mi bu saatte ayaktasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 rekora gidiyom ben ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 yok lan birşey olmuyo. yani bana teyzem anlattı zaten. uyuyamıomuş kadın sıcaktan. ben de yaptım izmire gelince. bişey olmuo merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar