Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 http://www.20xx20.myby.co.uk/erm.jpg Ben önce güvenlik şeridine takıldım, ama çok daha bariz bir hata var. [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 02:12 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ben de güvenlik şeridine takıldım neymiş bariz hata görmeden uyuyamam sölesin biri=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bende bulamadım ama uyurum ben söylemesenizde fark etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 kamyonetin tekerleği yok gibi sanki arka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 hatta derken mantıksal açıdan çelişkili birşey mi hani mesela o arabanın olduğu yeri de yapacaklardır ama arabayı içeri park etmişlerdir gibi. yoksa adamın üç bacağı var gibi daha kesin bir hata mı d: tabi bunların hepsini salladım gidip adamın üçüncü bacağını aramayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 arabanın bariyerlerin arasında kalmış olması olabilirmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 o da güzel evet yine de belki çok zorlarsan giriyodur aradan şeritleri de sonra çekmişlerdir d: [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 02:19 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 evet araba bubuların arkasında kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 o araba oraya nasıl girmiş.. işçilerin arabasıysa hata o arabada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 olabilir ama en sağ tarafta bi açıklık var geçmiş olamaz mı ordan dar gibi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Direkler işçiler tarafından yapılmış:) http://villeki.aqua-web.org/paskaa/whatswrongwiththispicture.jpg saolsun bayat yolluyor böyle güzel şeyler evet bunu da bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ya ada amcamlar işlerinin bir parçası olarak o direkleri de oraya dikmişlerdir (arabayı getirdikleri zaman olmadıklarını farz ederekten) ama şimdi bu durumdan ötürü arabayı çıkaramayacaklar -_- rınrınrın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 kürek var elemanın elinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 yaya yoluna araba girişini engelleyen bariyerler yapmak ya da arabayı bariyerlerin içinde bırakmak gibi bir şey de olabilir ama üç bacaklı adam çok daha belirgin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 prezervatifi zımbalamışlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 son kullanma tarihi geçmiş :p edit: içinde kaydırıp zımbaladılar belki :d [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 02:24 tarihinde, http tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 zımba diye gazete vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 buldum :)) yol yapım işçilerinin merdivenle ne işi olur? ben şahsen hiç görmedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bence bulamadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 prezervatife bebeklere takılan kırmızı kurdelalardan zımbalamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 buldum! adamın 3 bacağı var... (valla ardeth'ten kopya çekmedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ilkinde hata war sozde o zimbitilari yapislarda asagidaki 2 tanesinin arasindan o ufak minubus cok rahat gecer ikincisindede prezarvatifi zimbalamislar delmisler yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Bence buradaki en büyük hata açılan Pati UO serverının Pati Dota serverını baltalamış olmasıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 kim neyi nasıl baltalıyor. dağdan gelip bağdakini kovma cabasıdır bu dediğin. paticiğin aat sporu UO'dur bi kez. sizde dota oynıyacağınıza dorud uzgun warcraft oynayın asıl zevki tadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Arkadaşım bazı şeyler gömülmüştü. Biz de biliyoruz aslolanın uo olduğunu. Ama işte. Yalnızız dota'da artık. UO oynardım ama tatile gidiyorum. Biraz da o yüzden çemkiriyorum sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar