Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konu aradım ama açılmamış önceden sanırım. İlk dekaloglarla tanıdım. Hepsini izleyemedim ama tamamlamaya çalışıyorum trt-2 sayesinde. Üç renk üçlemesini temin ettim, dvd'sini almayı düşünüyorum. Mavi-beyaz izlendi, kırmızı kaldı geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Biraz daha açıklayıcı yazsaydın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Beğenenler var mıdır, yorum alışverişinde bulunalım diyorum hani. Bilen zaten biliyordur, onlar yazsın. :^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 La Double Vie de Veronique En iyi filmi bu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bez konca adlı film de çok başarılıdır. sinemayı sinema yapan insanlardan biridir. görselliğe de içerik kadar önem verir, hemen her filminde hüzünlü bir atmosfer ve bir çeşit buhrandan geçen karakterler vardır. zamansız ölümü yüzünden yapacağı son üçlemeyi (heaven-hell-purgatory) başka yönetmenler tamamlamışlardır, bunların içinden de tom tykwer'in çektiği heaven en başarılısıdır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Preisner'in de hakkını yemeyelim. O olmasa filmlerde bir eksiklik olurdu zira müziklerin hepsini yapan kendisi. O kadar buhran bir hava yaratıyor ki, gece ya da kötü bir anda dinlenmemeli, kesinlikle depresyona sürüklüyor. :/ preisner.com dan play kısmına girin, dekalog5 e bir kulak atın. :) The Double Life of Véronique'yi hala izleyemedim. Bulsam izleyeceğim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Dün Kırmızı'yı izledim. Olay Kırmızı'da. Irene Jacob çok güzelmiş zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 GERGE, bugün Veronika'nın İkili Yaşamı'nın çift disk versiyon dvd'sini aldım. İzleyeceğim yarın. Dediğin kadar güzeldir inşallah. Zaten Kieslowski ne yönetse izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar