Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 acc char

Fistan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Açıldı bi server. Herkes her türlü charını skill kolay geliyor nasıl olsa diye açmış.
Paticiktekiler giriyor bu servera, fun server vs.

ama olaya gel. ne ticaret var ne bişey.
adam mining charıyla girip warrior charına set yapıyor, tamer charıyla girip mage charına para kasıyor falan böle sacma sapan bişey.
biri geliyor aha diyorum bu şu adam. 5dk sonra aynı dam baska charla geliyor koşturarak.

neyin eglencesinden bahsediyosunuz arkadaşlar?

herkesin kendine özgü bi karakteri olsa şu paticikte, görünce tanısak, kimin ne oldugunu bilsek, işler, alıverişler dönse dha güzel olmaz mı?

hani bazıları var, bu kişilere çaktırmadan servera kimse girmese yemin ediyorum girip girip hala kendi başına oynamaya devam eder.
bi kullanıcı baska bi kulanıcı var onla takılayım diye serverda oynamıyor.uo nun bagımlılıgına kapılmıssınız hepiniz tek yaptıgınız bişiler kasmak yok charları düzmek falan. ilginç geliyo bana yıl olmus 2007. falan. bu kadar hırs bu kadar bagımlılık hiç bi anlamı yok.

edit: başlık 1 acc 1 char olcaktı =/

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 21:03 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
3 tane charım var

birini yanlış açtım duruo silemedim.bi tane tailor açiyim dedim oynamicam vazgeçtim.diğeride kastıgım oynnadıgım char.

bu char 1-2 güne skilleri biticek sadece necro ve resist kaldı

e sora kendime silah set vs için char acıp onu kasıcam.

1 char acılabilcek deniodu server acılmadan.ama olmadı
Mesaj tarihi:
ben de bıraktım zaten hem bu dediğin var hemde easyuo kullanan tipler falan var öyle olduktan sonra açar single player oyun oynarım

edit: imla

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 21:18 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
fistan haklı

kendimden biliyorum önceki runuo oynadığım serverda 1 action 1 tamer 1 craft 1 hazine avcısı charım vardı tek başıma her şeyimi sağlıyordum zaten bu yüzden bir süre sonra baymıştı

aynı şeylerin burda yaşanmaması için bi önlem alınmalı

ben kendi adıma tamer char açtım onunla oynuyorum deneme maksatlı açtığım bir savascı birde craft charımda var ama onları silicem kendimi hayvanları ehlileştirmeye canavarları öldürmeye adadım ormanlarda zindanlarda elimde yayımla dolanıp duruyorum :)
Mesaj tarihi:
herkesin tek charı olunca dengelenir hersey, hem action olur hem ticaret olur.
aynı seyi oynamak bayıyo diyosan gnde 5 saat oyniyacagına 2.5 saat oyna. 3 ayda baycagın karakterden 6 ayda bayarsın bölelikle.
hatta sen oynama aquila.nub. gel dotaya. dota da bitti herkes 2-3 char kascam derken euhe
Mesaj tarihi:
tek karakter olması iyi olur, 2 olursa fazla bir şey değişmez.
ha bide forumda nicklerimizin altında karakterlerimiz görünsün "Ali GM Healer" şeklinde :)

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 23:14 tarihinde, Gormo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sirf bu yuzden benim Pati UO'daki maceram 2 gunde bitti.
Bence sadece paticik uyeligi olanlar karakter acabilmeliydi, boylece herkezin 1 hesabi olurdu. Birde hesap basina 1 karakter sinirlamasi gelseydi mukemmel olurdu.
Ha birde belki cogunuz katilmayacak ama skill gain de abarti bence. Max 1 gunde karakterini istedigin skillerle donatiyorsun zaten. Asiri kolay! En azindan 1 haftada karakterini istedigin gibi yapabilmelisin.
Craft itemlarin surunuyor olmasi da ayri bir yanlis bence.
Bir zincir olusturulmali dunyada, ticaret yukseltilmeli. Boylece zanaatkarlar da oyunda silik kalmaz, sunucu canlanir.
+
O zaman herkez craftsman kasar diyeceksiniz belki, onun da cozumu var. Yaratiklardan silah ve zirh dusecegine para ve materyaller dussun. Boylece savascilar zanaatkarlara, zanaatkarlar da savascilara ihtiyac duyar.
Ayrica daha once de ortaya sunulan bir fikir vardi, sehir icindeki dukkanlarin zanaatkarlara kiralanmasi gibi. Cok mantikliydi bence, olsaydi mukemmel olurdu.

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 23:17 tarihinde, Crane tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
benim işime gelir, hemen katılırım ehe

ben zaten tek char oynayıp, "az çok dövüşebilen crafter" yapma taraftarı bir insanım, daha eğlenceli oluyor benim için öyle =P

edik : iki char olsun biri pk biri mavi, ileride pk açacağım bir tane ama nefrle olmaz adına yakışmaz

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 23:21 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bide recall olmasın sadece gate olsun diicem kovalayacaksınız :)
(aslında ikiside olmasın diyecektimde, az kovalayın diye demedim :P)

[ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 23:36 tarihinde, Gormo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
valla recall falan bana koymaz ben her yere koşuyorum zaten acaipte zevkli oluyo

alıyorum brit limandan bir yolcu istediği yere ormanlardan patikalardan koşa koşa savaşa savaşa götürüyorum valla

para için mi hayır işin zevki için :)

serverı daha eğlenceli hale getirebilcek her değişikliğe açığım ben
  • Yeni Oluştur...