Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Açıldı bi server. Herkes her türlü charını skill kolay geliyor nasıl olsa diye açmış. Paticiktekiler giriyor bu servera, fun server vs. ama olaya gel. ne ticaret var ne bişey. adam mining charıyla girip warrior charına set yapıyor, tamer charıyla girip mage charına para kasıyor falan böle sacma sapan bişey. biri geliyor aha diyorum bu şu adam. 5dk sonra aynı dam baska charla geliyor koşturarak. neyin eglencesinden bahsediyosunuz arkadaşlar? herkesin kendine özgü bi karakteri olsa şu paticikte, görünce tanısak, kimin ne oldugunu bilsek, işler, alıverişler dönse dha güzel olmaz mı? hani bazıları var, bu kişilere çaktırmadan servera kimse girmese yemin ediyorum girip girip hala kendi başına oynamaya devam eder. bi kullanıcı baska bi kulanıcı var onla takılayım diye serverda oynamıyor.uo nun bagımlılıgına kapılmıssınız hepiniz tek yaptıgınız bişiler kasmak yok charları düzmek falan. ilginç geliyo bana yıl olmus 2007. falan. bu kadar hırs bu kadar bagımlılık hiç bi anlamı yok. edit: başlık 1 acc 1 char olcaktı =/ [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 21:03 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 3 tane charım var birini yanlış açtım duruo silemedim.bi tane tailor açiyim dedim oynamicam vazgeçtim.diğeride kastıgım oynnadıgım char. bu char 1-2 güne skilleri biticek sadece necro ve resist kaldı e sora kendime silah set vs için char acıp onu kasıcam. 1 char acılabilcek deniodu server acılmadan.ama olmadı
robinson Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Katılıyorum. Tek karakterimle oradan oraya koşturuyorum. En iyi olacağım diyerek oynadıkça bunlar olacak yani. önüne geçilemez...
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Nowai, herkes tamer açacak kimseye birşey satamayacaksınız.
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 eewet kesinlikle dogru birde gateler olamsa hereyer kosturarak gitsek daha zevkli olcak :D
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 tek charim var valla o da mage iste...
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ben ztn kosturuyorum.marklı 1-2 yer var moongate den moongate e takılıorum :) ama bence charları 1 e indirilsin.hazır herkes kasmadan.
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ben de bıraktım zaten hem bu dediğin var hemde easyuo kullanan tipler falan var öyle olduktan sonra açar single player oyun oynarım edit: imla [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 21:18 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ]
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 neyse 5 tane char açın charlar arası dialoglara girersiniz
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 fistan haklı kendimden biliyorum önceki runuo oynadığım serverda 1 action 1 tamer 1 craft 1 hazine avcısı charım vardı tek başıma her şeyimi sağlıyordum zaten bu yüzden bir süre sonra baymıştı aynı şeylerin burda yaşanmaması için bi önlem alınmalı ben kendi adıma tamer char açtım onunla oynuyorum deneme maksatlı açtığım bir savascı birde craft charımda var ama onları silicem kendimi hayvanları ehlileştirmeye canavarları öldürmeye adadım ormanlarda zindanlarda elimde yayımla dolanıp duruyorum :)
aquila Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 2 olsun bare, surekli ayni seyi oynamak bayiyo. zira action yokken warrior oynamanin anlami yok, gider craft kasar insan.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 herkesin tek charı olunca dengelenir hersey, hem action olur hem ticaret olur. aynı seyi oynamak bayıyo diyosan gnde 5 saat oyniyacagına 2.5 saat oyna. 3 ayda baycagın karakterden 6 ayda bayarsın bölelikle. hatta sen oynama aquila.nub. gel dotaya. dota da bitti herkes 2-3 char kascam derken euhe
Gormo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 tek karakter olması iyi olur, 2 olursa fazla bir şey değişmez. ha bide forumda nicklerimizin altında karakterlerimiz görünsün "Ali GM Healer" şeklinde :) [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 23:14 tarihinde, Gormo tarafından güncellenmiştir ]
Crane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Sirf bu yuzden benim Pati UO'daki maceram 2 gunde bitti. Bence sadece paticik uyeligi olanlar karakter acabilmeliydi, boylece herkezin 1 hesabi olurdu. Birde hesap basina 1 karakter sinirlamasi gelseydi mukemmel olurdu. Ha birde belki cogunuz katilmayacak ama skill gain de abarti bence. Max 1 gunde karakterini istedigin skillerle donatiyorsun zaten. Asiri kolay! En azindan 1 haftada karakterini istedigin gibi yapabilmelisin. Craft itemlarin surunuyor olmasi da ayri bir yanlis bence. Bir zincir olusturulmali dunyada, ticaret yukseltilmeli. Boylece zanaatkarlar da oyunda silik kalmaz, sunucu canlanir. + O zaman herkez craftsman kasar diyeceksiniz belki, onun da cozumu var. Yaratiklardan silah ve zirh dusecegine para ve materyaller dussun. Boylece savascilar zanaatkarlara, zanaatkarlar da savascilara ihtiyac duyar. Ayrica daha once de ortaya sunulan bir fikir vardi, sehir icindeki dukkanlarin zanaatkarlara kiralanmasi gibi. Cok mantikliydi bence, olsaydi mukemmel olurdu. [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 23:17 tarihinde, Crane tarafından güncellenmiştir ]
Dev Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Hem sadece patidekiler char açabilmeli hem de 1 acc 1 char olmalıya katılıyorum ben de.
Nefr Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 benim işime gelir, hemen katılırım ehe ben zaten tek char oynayıp, "az çok dövüşebilen crafter" yapma taraftarı bir insanım, daha eğlenceli oluyor benim için öyle =P edik : iki char olsun biri pk biri mavi, ileride pk açacağım bir tane ama nefrle olmaz adına yakışmaz [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 23:21 tarihinde, Nefr tarafından güncellenmiştir ]
Gormo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bide recall olmasın sadece gate olsun diicem kovalayacaksınız :) (aslında ikiside olmasın diyecektimde, az kovalayın diye demedim :P) [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 23:36 tarihinde, Gormo tarafından güncellenmiştir ]
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 valla recall falan bana koymaz ben her yere koşuyorum zaten acaipte zevkli oluyo alıyorum brit limandan bir yolcu istediği yere ormanlardan patikalardan koşa koşa savaşa savaşa götürüyorum valla para için mi hayır işin zevki için :) serverı daha eğlenceli hale getirebilcek her değişikliğe açığım ben
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Benim bir karakterim var. İkinci bir char açayım dedim sıkıldım.
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 rwecall olmasin gate olmasin diyenler alin isteyen yapiyo kullanmayin birakin kullanmak isteyen kullansin
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 peki ya olmasın biz yollarda pusu kuralım diyenler? onlara yazık değilmi volfied'ım cizgi cekerim, alan silenim
Dela Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 o yollara pusu kuranlarin kokunu brit kopruden moongatee kadar olan alanda kaziriz zaten, heveslenmeyin.
Öne çıkan mesajlar